Kuinka rakentaa tuuheutta hiuksiisi | Redken
>

KUINKA RAKENTAA TUUHEUTTA

Kuinka saada tuuheampi kampaus? Onko mahdollista saada tuuheat, täyteläiset hiukset, vaikka sinulla olisikin hennot skandinaaviset hiukset, ja miten säilyttää tätä tulosta koko päivän ajan? Vastaus suureen tuuheusmysteeriin on yhdistelmä hiustenhoitoa ja muotoilua.

Asiantuntijamme jakavat sinulle vinkkejä tuotteista, jotka auttavat sinua rakentamaan ja ylläpitämään hiustesi tuuheutta, olivatpa hiuksesi hennot ja latteat tai kurittomat ja kiharat. Lue oppaamme ja opi käsittelemään hiuksiasi saadaksesi kaipaamasi lopputuloksen!


KESKITTYMINEN TUUHEUTEEN KOKO HOITORUTIININ AJAN

Tuuheuttavat muotoilutuotteet ovat olennaisia täyteläisten ja pitkäkestoisten tulosten saavuttamiseksi. Mutta saavuttaaksesi tuuheustavoitteesi, suosittelemme ajattelemaan volyymia, volyymia, volyymia. Hoitorutiinisi ensimmäisestä viimeiseen vaiheeseen - pesu, muotoilu ja viimeistely.

Aloita tuuheuttavasta hiustenhoitosarjasta, joka ravitsee ja kohottaa hiuksiasi sisältä ulospäin. Sitten voit käyttää muotoilutuotteita, joita tarvitset saavuttaaksesi haluamasi lopputuloksen.

TUUHEUTTAVA HIUSTENHOITOSARJA

Volume Injection on ammattitasoinen hiustenhoitosarja, joka tarjoaa juuri sitä miksi sitä kutsutaan, annos volyymiä hiuksillesi! Sarjan shampoo, Volume Injection Shampoo, antaa hiuksille täyteläisyyttä ja tuuheutta kohottamalla hiustyveä. Käytä seuraavana tuotteena Volume Injection -hoitoainetta, joka on kevyt ja luo ilmavuutta ja tuuheutta hiustyveen, lisäten samalla kiiltoa ja pehmeyttä. Sitten on muotoilun aika!

MUOTOILUTUOTTEET, JOTKA KOHOTTAVAT KAMPAUSTASI

Joinain päivinä haluat muotoilla hiuksesi useissa vaiheissa saadaksesi täydellisen tuuheuden. Muina päivinä tarvitset nopean ratkaisun, joka pitää kampauksen paikoillaan koko päivän. Löydä rutiiniisi sopivat tuotteet.

LÄMPÖSUOJAAVA MUOTOVAAHTO! Touchable Texture on muotovaahto lämpösuojalla, joka antaa hiuksille pitkäkestoista tuuheutta, kiiltoa ja rakennetta.

SUIHKUTETTAVA VAAHTO JOUSTAVAAN TUUHEUTEEN! Root Lifter on suihkutettava vaahto, joka voidaan levittää suoraan hiustyveen lisäämään joustavaa tuuheutta.

LÄMPÖSUOJAAVA HIUSSUIHKE! Quick Blowout on lämpösuojaava hiussuihke, joka tarjoaa nopeamman kuivaamisen, lisää ravitsemusta ja tasoittaa hiuksia.

FÖÖNAUSGEELI VÄLITTÖMÄÄN TUUHEUTEEN! Big Blowout on ainutlaatuinen föönausgeeli, joka antaa välitöntä tuuheutta ja silkinpehmeän lopputuloksen. Hiukset tuntuvat luonnollisesti kimmoisilta, tuntumatta jäykiltä. Sopii kaikille hiustyypeille.

SPRAYMIST PITKÄKESTOISEEN TUUHEUTEEN! Volume Boost on hiussuihke, joka antaa pitkäkestoista tuuheutta ja saa hiukset näyttämään täyteläisemmiltä latistamatta niitä.

ETSI LÄHIN KAMPAAMOSI

Etkö ole varma siitä, millä tuotteilla saisit hiuksiisi tuuheutta? Kysy Redkenistä kampaamossasi ja saat apua tuuheuttavan rutiinisi löytämiseen.