Opas kuivien ja vaurioituneiden hiusten hoitoon | Redken
>

Klikkaa ja tutustu all-in-1 hiustenhoidon ratkaisuun ja koe Redkenin hiustenhoitotuote: Acidic Bonding Concentrate vaurioituneille hiuksille.

Kuivat ja vaurioituneet hiukset ovat yleinen ja turhauttava ongelma, johon löytyy monia syitä. Hiukset voivat vaurioitua esimerkiksi vaalennuksesta, raidoituksesta, runsaasta föönauksesta tai hiusten muotoilusta lämpötyökaluilla tai jopa ympäristötekijöistä, kuten auringolle altistumisesta ja tuulesta. Oikealla hoidolla on kuitenkin mahdollista lievittää näitä ongelmia.

Esittelyssä: Acidic Bonding Concentrate

Jos kärsit kuivista ja vaurioituneista hiuksista, on tärkeää muistaa, että voit kosteuttaa ja vahvistaa niitä oikean hiustenhoidon avulla. Redken esittelee nyt hoitorutiinin kuiville hiuksille. Se antaa välittömiä tuloksia korjaten ja muuntaen hiuksia.

Acidic Bonding Concentrate on must-have-hiushoito, joka kosteuttaa ja korjaa kaiken tyyppisiä kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Tämä all-in-1-hoitokokonaisuus parhaalla shampoolla kuiville ja vaurioituneille hiuksille hoitaa tehokkaasti sekä suojaa värien haalistumiselta. Se sopii kaikille hiustyypeille ja -tekstuureille. Tutustu myös Redkenin Extreme -tuotesarjaan vaalentuneille ja vaurioituneille hiuksille.

SHAMPOO JA HOITOAINEET HOITAVAT TEHOKKAASTI KUIVIA HIUKSIA

Koe Acidic Bonding Concentraten tuoma muutos: 56 % vähemmän katkeilua*, 82 % vähemmän näkyvät kaksihaaraiset** ja 11 kertaa pehmeämmät hiukset käytettäessä koko Acidic Bonding Concetrate -hoitokokonaisuutta.

*Käytettäessä Acidic Bonding Concentrate shampoota ja hoitoainetta yhdessä vs. ei-hoitava shampoo.
**Käytettäessä Acidic Bonding Concetrate shampoota, hoitoainetta ja leave-in hoitoa yhdessä vs. ei-hoitava shampoo.

KOE ACIDIC BONDING CONCENTRATEN VOIMA JA KATSO USKOMATTOMAT TULOKSET ALLA OLEVASTA VIDEOSTA