Tutustu vaurioituneille hiuksille tarkoitettuun Acidic Bonding Concentrate -hoitoon

Vauriot ja kuivuus ovat joitakin yleisimpiä ja turhauttavampia hiusongelmia, eikä ihme. Hiukset voivat vaurioitua monista eri syistä: vaalennuksesta, raidoituksesta, runsaasta föönauksesta tai hiusten muotoilusta lämpötyökaluilla tai jopa ympäristötekijöistä, kuten auringolle altistumisesta ja tuulesta.

Esittelyssä: Acidic Bonding Concentrate

Jos hiuksistasi on tulleet kuivat tai vaurioituneet, on tärkeää muistaa, että voit kosteuttaa ja vahvistaa niitä oikean hiustenhoidon avulla. Ja Redken esittelee nyt hiustenhoitorutiinin, joka korjaa vaurioituneita hiuksia ja antaa välittömiä tuloksia muuntaen hiuksia. Acidic Bonding Concentrate on must-have -hiushoito, joka kosteuttaa ja korjaa kaiken tyyppisiä vaurioituneita hiuksia. Tämä all-in-1 -hoitokokonaisuus hoitaa tehokkaasti sekä suojaa väriä haalistumista vastaan. Se sopii kaikille hiustyypeille ja -tekstuureille.

Antaa hiuksille tehokasta hoitoa ja fantastista korjaavuutta

Tämä kolmivaiheinen hoitokokonaisuus sisältää sitruunahappoa, joka on alfahydroxihappo ja osa Redkenin koostumukselta tiivistä Bonding Care Complexia. Se on teknologia, joka vahvistaa hiuksen heikentyneitä sidoksia sekä parantaa vaurioituneen hiuksen vahvuutta ja vastustuskykyä antaen välittömästi näkyviä tuloksia. Kun Acidic Bonding shampoota, hoitoainetta ja hoitavaa leave-in -hiushoitoa käytetään kolmivaiheisena hoitokokonaisuutena, niiden pH-arvoa tasapainottavat koostumukset antavat hiuksille tehokasta hoitoa ja fantastista korjaavutta, joita kuivat ja vaurioituneet hiukset tarvitsevat. Ja tämän lisäksi hyviä uutisia kaikille hiusväri-intoilijoille: se sopii värikäsitellyille hiuksille ja auttaa suojaamaan hiusväriä haalistumiselta.

Koe välittömiä tuloksia ja äärimmäinen hiusten muutos: 56 % vähemmän katkeilua*, 82 % vähemmän näkyvät kaksihaaraiset** ja 11 kertaa pehmeämmät hiukset käytettäessä koko Acidic Bonding Concetrate -hoitokokonaisuutta.

*Käytettäessä Acidic Bonding Concentrate shampoota ja hoitoainetta yhdessä vs. ei-hoitava shampoo.
**Käytettäessä Acidic Bonding Concetrate shampoota, hoitoainetta ja leave-in hoitoa yhdessä vs. ei-hoitava shampoo.

Koe Acidic Bonding Concentraten voima ja katso uskomattomat tulokset alla olevasta videosta