Hiustenhoitoa ylikäsitellyille ja vaurioituneille hiuksille | Redken
>

Hiustenhoitoa ylikäsitellyille ja vaurioituneille hiuksille

7_Redken 2023 EU Acidic Bonding Concentrate Static Media

KUIVAT JA VAURIOITUNEET HIUKSET?

Klikkaa ja tutustu all-in-1 hiustenhoidon ratkaisuun ja koe Redkenin hiustenhoitotuote: Acidic Bonding Concentrate vaurioituneille hiuksille.

Me Redkenillä tiedämme, että hiusten vaurioitumiseen voi olla monia syitä. Esimerkiksi hiuskäsittelyt, lämpömuotoilu ja ulkoiset tekijät, kuten auringolle altistuminen ja tuuli, voivat vaatia veronsa hiuksilta. Siksi olemmekin kehittäneet hiustenhoitosarjan, joka vahvistaa vaurioituneita, kuivia ja ylikäsiteltyjä hiuksia.

Acidic Bonding Concentrate on täydellinen hiustenhoitosarja suojaamaan hiuksia päivittäiseltä rasitukselta ja antamaan äärimmäistä hoitoa.

Kokosimme yhteen kaikki oleelliset tiedot hiustenhoitosarjasta saadaksesi siitä paremman kokonaiskuvan sekä lukeaksesi tuotteiden vaikutuksista ja niiden käytöstä.

KOE REDKENIN ACIDIC BONDING CONCENTRATE

Acidic Bonding Concentrate on ammattimainen hiustenhoitosarja, jonka ovat kehittäneet Redkenin ammattitaitoiset asiantuntijat. Se on tehokkain intensiiviseen hoitoon tarkoitettu tuotesarjamme. Sarja suojaa myös värjättyjä hiuksia haalistumiselta ja sopii erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille.

Sarja koostuu neljästä tuotteesta, jotka yhdessä muodostavat täydellisen hiuksia sisältäpäin ravitsevan hiustenhoitorutiinin.

Tulet kokemaan hiusten muodonmuutoksen välittömillä tuloksilla, jotka antavat hiuksillesi uutta voimaa. Oikeanlainen hiustenhoito auttaa kosteuttamaan ja vahvistamaan hiuksiasi.

TÄYDELLINEN KOKONAISUUS, JOKA HOITAA JA KOSTEUTTAA HIUKSIA

Acidic Bonding Concentrate on todellinen "must-have" menetelmä kaikentyyppisille vaurioituneille hiuksille. Tuotteet tarjoavat täydellisen all-in-one-kokonaisuuden ja sopivat kaikille hiustyypeille ja - rakenteille.

Sarja koostuu shampoosta, hoitoaineesta, shampoota edeltävästä hoitotuotteesta ja jätettävästä hoitoaineesta. Kaikki tuotteet koostuvat useista ravitsevista ainesosista, jotka suojaavat ja elvyttävät hiuksia. Koostumus sisältää muun muassa sitruunahappoa - Redkenin keskitetyn Bonding Care Complex -hoitokompleksin sisältämää alfahydroksihappoa. Tuotteiden matalan pH-arvon ja erittäin tehokkaan koostumuksen yhdistelmä tarjoaa intensiivistä hoitoa vaurioituneille ja ylikäsitellyille hiuksille.

Välittömät tulokset: 56 % vähemmän katkeilua*, 82 % vähemmän näkyviä kaksihaaraisia** ja 11 kertaa pehmeämmät hiukset**.

* Käytettäessä Acidic Bonding Concentrate -shampoota ja -hoitoainetta kokonaisuutena verrattuna eihoitavaan shampooseen.

** Käytettäessä Acidic Bonding Concentrate -shampoota, hoitoainetta ja jätettävää hoitoa kokonaisuutena verrattuna ei-hoitavaan shampooseen.

ONE
TWO
THREE
FOUR

4 HOITOVAIHETTA VAURIOITUNEILLE HIUKSILLE

Saat parhaat tulokset käyttämällä shampoota, hoitoainetta, ravitsevaa leave-in-hoitoa ja intensiivistä hampootas edeltävää hoitotuotetta yhdessä nelivaiheisena kokonaisuutena.

Yhdessä tuotteet auttavat vahvistamaan hiusten heikentyneitä sidoksia ja parantamaan vaurioituneiden hiusten kestävyyttä.

  1. Hiustenhoitosarjan ensimmäinen vaihe on Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment. Intensiivinen shampoota edeltävä hoitotuote levitetään hiuksiin ennen shampoota ja hoitoaineita. Anna tuotteen vaikuttaa 5-10 minuuttia ennen huuhtelemista ja hiustenpesurutiinisi aloittamista.

  2. Toinen vaihe on Acidic Bonding Concentrate -shampoomme, jonka keskitetty all-in-one-koostumus palauttaa voimaa kaikenlaisille vaurioituneille hiuksille. Tämä vaikuttava shampoo auttaa suojaamaan väriä haalistumiselta ja antaa hiuksille tehohoitoa.

  3. Kolmas vaihe on Acidic Bonding Concentrate -hoitoaine. Shampoopesun jälkeen levitä hoitoaine kosteisiin hiuksiin. Levitä tuote tasaisesti hiusten pituuksiin ja anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. Täyteläinen koostumus auttaa vahvistamaan hiuksia.

  4. Viimeistele hiustesi muodonmuutos Acidic Bonding Concentrate Leave-in -hoidolla. Tämä hiuksiin jätettävä koostumus sisältää soijaproteiinia ja biotiinia, jotka auttavat tiivistämään ja vahvistamaan hiuksia ja vähentämään näkyviä hiushalkeamia.

TUTUSTU ACIDIC BONDING CONCENTRATE -VALIKOIMAAN

Tutustu Redkenin vaikuttavaan hiustenhoitovalikoimaan. Valikoima koostuu vahvistavien ja hoitavien ainesosien ainutlaatuisesta synergiasta, joka kosteuttaa kaikentyyppisiä hiuksia - myös kaikista vaativimpia ja käsitellyimpiä hiuksia.

NÄIN KÄYTÄT TUOTTEITA

Katso videolta, miten Acidic Bonding Concentrate -tuotteita käytetään. Opastamme sinua hiustenhoitosarjan käytössä vaihe vaiheelta, jotta saisit tuotteista kaiken irti.