Usein kysytyt kysymykset

Mistä Redken-tuotteita voi ostaa?

Redken-tuotteita myydään kampaamoissa eri puolilla maata. Voit etsiä Redken-tuotteita myyvän kampaamon verkossa kirjoittamalla osoitteen tai postinumeron kampaamohakuun. Jos etsit tiettyä tuotetta, kannattaa soittaa kampaamoon etukäteen ja tiedustella sitä.

 

Minkä hintaisia Redken-tuotteet ovat?

Saat ajantasaiset hinta- ja kampanjatiedot lähimmästä kampaamosta.

 

Testaako Redken tuotteitaan eläinkokeilla?

Redkenin emoyhtiö L’Oréal ei enää testaa tuotteitaan tai käyttämiään ainesosia eläinkokeilla missään päin maailmaa. L’Oréal ei myöskään anna eläinkokeilla testaamista muiden tehtäväksi. Tästä periaatteesta voidaan poiketa vain, jos sääntelyviranomaiset edellyttävät tätä turvallisuus- tai sääntelyyn liittyvistä syistä. Lisätietoja aiheesta on täällä.

 

Olen käymässä New Yorkissa ja haluaisin vierailla Redkenillä. Voinko varata ajan?

Redken Gallerie on uudessa Redken Exchange -keskuksessa, osoite 404 Fifth Avenue, New York, NY 10018. Galleriessa käyntiin ei tarvitse varata aikaa.

Voit myös etsiä lähimmän jälleenmyyjän menemällä Redken.comiin ja kirjoittamalla postinumeron kampaamohakuun.

 

Voiko Redken-tuotteita ostaa verkosta?

Aitoja Redken-tuotteita saa kampaamoista. Tuotteita myyvät myös Ulta, Beauty Brands, Look Fantastic ja JCPenney-salongit.  Muilta kuin näiltä valtuutetuilta jälleenmyyjiltä ostetut tuotteet katsotaan “luvattomiksi” ja niiden ostaminen on riskialtista.  Lisätietoja aiheesta on täällä.

 

Voiko Redken-tuotteita ostaa massamarkkinoiden vähittäisliikkeistä tai elintarvikemyymälöistä?

Massamarkkinoiden vähittäisliikkeissä tai elintarvikemyymälöissä myydyille Redken-tuotteille ei anneta takuita. Redken-tuotteita saa myydä ainoastaan kampaamoissa. Jos tuotteitamme on myynnissä Walmartissa tai Targetissa, ne katsotaan “valtuuttamattomiksi” ja niiden ostaminen on riskialtista. Lue lisätietoja tuotteiden valtuuttamattomasta myynnistä

 

Olen aiemmin käyttänyt live-chattia Redken.comissa. Miksei sitä ole saatavilla nyt?

Live-chat on avoinna Redken.comissa ja RedkenPro.comissa ma–pe klo 9.00–17.30. Jos haluat käyttää live-chatia, käy sivustolla tuolloin.

 

Missä Redkenin pääkonttori sijaitsee?

10 Hudson Yards, 28th Fl

New York, NY 10001, Yhdysvallat

 

Missä muissa maissa Redken-tuotteita on saatavilla?

Redken-tuotteita myydään tällä hetkellä 58 maassa eri puolilla maailmaa.