Vaurioituneet hiukset » Kohdennettua hoitoa | Redken
>

Redkenin opas vaurioituneille hiuksille

Lue lisää siitä, mikä voi vahingoittaa hiuksiasi ja miten voit vahvistaa hiuksiasi oikeanlaisella hiustenhoitorutiinilla.

Vaurioituneet hiukset ovat yksi yleisimmistä hiusongelmista, joka voi ilmetä kaikenlaisina oireina katkenneista latvoista hiusten kuivuuteen ja hiushalkeamiin. Olipa vaurioituneiden hiusten syy mikä tahansa, Redkenillä on tuotteita, joilla voit elvyttää ja vahvistaa hiuksiasi.

Lue lisää siitä, mikä voi vahingoittaa hiuksiasi ja miten voit vahvistaa hiuksiasi oikeanlaisella hiustenhoitorutiinilla.

MIKSI HIUKSET VAURIOITUVAT?

Extreme Before After 2

Redken-asiantuntijallamme Carl Bjernlidenilla on syvällinen tietämys skandinaavisista hiuksista. Hänen mukaansa vaurioituneet hiukset voivatkin johtua monista syistä.

Kaikki kemialliset käsittelyt, kuten hiusten värjäys, vaalennus (mukaan lukien raidat, korostukset, balayage) ja permanentit, voivat heikentää hiuksia ja jättää ne kuiviksi ja halkeileviksi.

Hiuksemme altistuvat päivittäin myös sääolosuhteille. Erityisesti auringolle altistuminen ja saasteet voivat vaikuttaa hiuksiimme ja johtaa hiusten vaurioitumiseen, jos niitä ei hoideta asianmukaisesti.

Monet naiset tykkäävät muotoilla hiuksiaan tuotteilla ja kampauksilla, jotka voivat ajan mittaan vaurioittaa hiuksia ja jättää ne kuiviksi, haalistuneiksi ja alttiiksi rikkoutumiselle. Jopa vain kovakouraiset otteet hiuksia muotoillessa voivat aiheuttaa vaurioita.

 

MERKKEJÄ SIITÄ, ETTÄ SINULLA ON VAURIOITUNEET HIUKSET

On olemassa useita vaurioituneiden hiusten merkkejä, joita voit etsiä.

Carl kertoo, että hiuksista voi usein huomata, kun ne näyttävät haaleilta ja latteilta. Hiussuortuvat saattavat näyttää epätasaisilta ja huokoisilta, mutta ennen kaikkea tuntuvat heikoilta ja kuivilta. Ne myös ponnistelevat kasvamistaan pitkään ennen katkeamistaan.

Monet huomaavat myös, että hiuksia on vaikea kammata ja ne katkeavat helposti, kun niitä kammataan tai muotoillaan.

MITEN PÄÄSTÄ EROON VAURIOITUNEISTA HIUKSISTA

Onneksi vaurioituneisiin hiuksiin on olemassa parannuskeinoja. Yksi tehokkaimmista tavoista minimoida ja ehkäistä vaurioituneita hiuksia on antaa kampaajan leikata kuluneet ja halkeilleet latvat. Se tarjoaa uuden mahdollisuuden kohdella hiuksiasi hellävaraisemmin ja käyttää ravitsevia tuotteita, jotka voivat auttaa vahvistamaan hiuksiasi.

Ei ole epäilystäkään siitä, että kuumien muotoiluvälineiden päivittäinen käyttö voi vahingoittaa hiuksiasi. Hiusten altistaminen korkeille lämpötiloille aiheuttaa hiusten kulumista. Usein siitä voikin tulla eräänlainen noidankehä - hiukset näyttävät paremmilta, kun ne suoristetaan tai kiharretaan, mikä aiheuttaa lisää vaurioita. Vaurioituneet hiukset taas vaativat enemmän lämpökäsittelyä, jotta ne näyttäisivät terveiltä. Siksi suoristusrautoja, kihartimia ja hiustenkuivaajia kannattaakin aina käyttää varovasti, ja niiden kanssa on hyvä käyttää lämpösuojaa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, myös käyttämilläsi hiustuotteilla on vaikutusta siihen, saavatko hiuksesi oikeanlaista hoitoa. Me Redkenillä olemme luoneet hoitavia hiustuotteita kaikille hiustyypeille ja -ongelmille. Löydätkin meiltä myös hiustenhoitosarjan, joka on suunnattu vahvistamaan vaurioituneita ja vahingoittuneita hiuksia.

VÄLTÄ VAURIOITUNEET HIUKSET EXTREME-HIUSTENHOITOSARJALLA

Redken on luonut Extreme-hiustenhoitosarjan, joka on kehitetty erityisesti vaurioituneille hiuksille. Vahvistava ja korjaava hiustenhoitosarja koostuu erilaisille vaurioituneille hiustyypeille suunnatuista tuotteista, joten hiuksesi saavat varmasti oikeanlaista hoitoa.

REDKEN EXTREME - LÄMPÖMUOTOILUN SEURAUKSENA VAURIOITUNEILLE HIUKSILLE

Redken-2021-Amazon-Extreme-1500x1500 (2)

Yksi yleisimmistä syistä hiusten vaurioitumiseen on lämpömuotoilu. Jatkuva hiusten suoristaminen, kihartaminen tai föönaaminen voi johtaa hiusten heikkenemiseen ja vaurioitumiseen.

Redken Extreme -hiustenhoitosarja sisältää arganiinia, joka auttaa palauttamaan, vahvistamaan ja elvyttämään vaurioituneita hiuksia ja voimistamaan heikentyneitä alueita.

Tämä hiustenhoitosarja sisältää sepicapia (hiuksille ja hiuspohjalle tarkoitettu ravinteikas ainesosa) ja RCT Protein Complexia, joka auttaa uudistamaan hiusten kuluneita latvoja.


Tässä suositeltu hiustenhoitorutiinimme niille, jotka lämpömuotoilevat hiuksiaan usein:

SINUN RUTIINISI

  1. Aloita levittämällä Redken Extreme Shampoo kosteisiin hiuksiin. Hiero shampoo varovasti hiuspohjaan ja latvoihin, kunnes se vaahtoaa. Huuhtele pois.
  2. Jatka Redkenin Extreme Conditioner -hoitoaineella palauttaaksesi hiusten kiillon. Hoitoaine hoitaa vaurioituneita hiuksia juuresta latvoihin. Levitä tuotetta koko hiuksiin ja huuhtele pois.
  3. Levitä seuraavaksi Redken Extreme Anti-Snap - jätettävä hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin. Extreme Anti-Snap palauttaa vaurioituneiden hiusten voiman ja silottaa hiuskuituja. Todellinen hiustenhoidon must-have Redkenin asiantuntija Carl Bjernlidenin mukaan.
  4. Lämpömuotoillessa hiuksiasi on tärkeää käyttää Redkenin Extreme Play Safe 230°:n kaltaista lämpösuojatuotetta. Suihke suojaa hiuksiasi suoristaessasi, kihartaessasi tai föönatessasi ja hoitaa samalla hiusten halkeamia.

"Rakastan sitä, että hiukseni eivät tunnu pesun jälkeen vain puhtailta, vaan ne tuntuvat vahvistuneilta ja kimmoisammilta, eivätkä katkea niin helposti.

Hiuksistani tulee myös todella kiiltävät Extreme-hoidon myötä, varsinkin naamio tekee ihmeitä!"

Sine Ginsborg, johtava hiusmuotoilija

REDKEN EXTREME LENGTH - PITKILLE, VAHINGOITTUNEILLE JA VAURIOITUNEILLE HIUKSILLE

redken extreme length series

Mikäli huomaat, ettet saavuta haluamaasi hiusten pituutta, syynä voi olla hiusten vaurioituminen, kuten katkenneet tai halkeilleet latvat. Jotta hiuksillasi olisi parhaat edellytykset kasvaa pitkiksi, olemme kehittäneet Extreme Length -hiustenhoitotuotteet.

Tuotteet sisältävät tehokkaan yhdistelmän biotiinia, soijaproteiinia ja risiiniöljyä, jotka auttavat hiuksia kasvamaan pitkiksi ja vahvoiksi, vaikka ne olisi värjätty tai vaalennettu.

Extreme Length -sarja auttaa vahvistamaan hiuksia vähentäen niiden katkeilua 81 %*.


* Instrumentaalinen testi sarjan shampoon, hoitoaineen ja jätettävän tuotteen käytön jälkeen.SINUN RUTIINISI

  1. Aloita hiustenhoitorutiinisi levittämällä Redken Extreme Length Shampoo kosteisiin hiuksiin. Hiero shampoo hiuksiin, vaahdota ja huuhtele pois.
  2. Jatka Extreme Length Triple Action Treatment -hoidolla, joka pehmentää hiuksia, ravitsee hiuspohjaa, vahvistaa pituuksia ja vähentää hiusten katkeilua. Koostumus on rikastettu niasiiniamidilla, biotiinilla ja risiiniöljyllä, jotka auttavat vahvistamaan hiuksia. Tämä naamio on pohjoismaisen Redken-asiantuntijamme Carl Bjernlidenin mukaan ehdoton tuote ohuille tai normaaleille hiuksille. Levitä naamio shampoopesun jälkeen, anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele pois.
  3. Suihkun jälkeen levitä Extreme Length Leave-In Treatment -jätettävä hoitoaine, joka tiivistää ja vahvistaa hiuksia vähentääkseen näkyviä halkeamia. Hoitoa ei tarvitse huuhdella pois.
  4. Jos haluat käyttää kuumia muotoiluvälineitä, suosittelemme käyttämään lämpösuojaa ennen hiusten muotoilua.

*Instrumentaalinen testi sarjan shampoon, hoitoaineen ja jätettävän tuotteen käytön jälkeen.