Kuivat ja sameat hiukset? Tässä ovat parhaat tuotteet | Redken
>

Parhaat tuotteet kuiville hiuksille

redken all soft how to dry hair

Näyttävätkö hiuksesi kuivilta, tylsiltä ja sameilta? Se on merkki siitä, että hiuksesi tarvitsevat kosteuttavia hiustuotteita, jotka auttavat palauttamaan niiden kiillon.

Lue lisää kuivien hiusten syistä ja saa neuvoja Redkenin parhaiden kosteuttavien hiustuotteiden valintaan hiustesi elvyttämiseksi

MIKSI HIUKSENI OVAT KUIVAT?

Voi olla monia syitä siihen, miksi hiuksesi ovat kuivat, joko ajoittain tai koko ajan. Joillakin naisilla on luonnostaan hiukset, joiden rakenne on hieman karkeampi. Tällaiset ovat esimerkiksi kiharat hiukset, jotka ovat usein kuivat ja pörröiset.

Kuitenkin myös ulkoiset tekijät voivat vaikuttaa hiuksiimme ja siihen, menettävätkö ne kosteuttaan ja siten kiiltonsa.

Yleisimmät syyt kuiviin hiuksiin:

  • Olet käyttänyt kemiallisia käsittelyjä, kuten hiusten värjäystä, mikä voi vaikuttaa hiusten rakenteeseen.
  • Kesäaurinko on kuivattanut hiuksiasi.
  • Käytät hiustuotteita, joissa ei ole hoitavia ominaisuuksia.
  • Föönaat, suoristat ja kiharrat hiuksiasi usein tai käytät muita kuumia muotoiluvälineitä.

KUIVIEN HIUSTEN MERKIT

Sen lisäksi, että hiuksesi tuntuvat sormien välissä kuivilta, on useita merkkejä siitä, että hiuksesi tarvitsevat lisää kosteutta ja hoitavia tuotteita.

Yleisimmät merkit kuivista hiuksista:

  • Hiukset näyttävät sameilta.
  • Hiuksilla on taipumus pörröistyä.
  • Sinulla on halkeilevia latvoja.
  • Hiuksiasi on vaikea kammata.
  • Hiuksesi katkeavat latvoista.

MIKSI KUIVISTA HIUKSISTA ON PÄÄSTÄVÄ EROON?

Kiilto ei ole ainoa syy siihen, miksi kuivista hiuksista on hyvä päästä eroon. Hiusten kuivuus on merkki siitä, etteivät ne saa tarvitsemaansa hoitoa ja kosteutta.

Ajan mittaan kuivista hiuksista voi tulla vaurioituneet, mikä voi näkyä hiusten halkeiluna ja katkeiluna. Mikäli haaveilet pitkistä tai kiiltävistä hiuksista, nyt on aika auttaa hiuksiasi.

Kannattaa ryhtyä toimiin, jos huomaat, että hiuksesi näyttävät hieman sameilta ja latteilta - oikeilla hiustenhoitotuotteilla voit vahvistaa ja kosteuttaa hiuksiasi, lisätä niiden kiiltoa ja ehkäistä niiden vaurioitumista ja katkeamista..

REDKENIN PARHAAT TUOTTEET KUIVILLE HIUKSILLE

Redken on luonut All Soft-hiustenhoitosarjan, joka koostuu kosteuttavista tuotteista kuiville ja hauraille hiuksille. Sarja koostuu shampoosta, hoitoaineesta, hiusnaamiosta ja hiusöljystä, ja kaikkia tuotteita on rikastettu muun muassa arganöljyllä. Kyseessä on täydellinen hiusrutiini, joka torjuu kuivia, tylsiä ja latteita hiuksia.

SHAMPOO KUIVILLE HIUKSILLE

All Soft Shampoo on rikastettu arganöljyllä, joka edistää kuivien ja hauraiden hiusten pehmeyttä ja tekee hiuksista sileät, joustavat ja kiiltävät. Tuote sisältää RCT Protein Complex™ -proteiinikompleksia, joka hoitaa hiuksia juuresta latvoihin.

Shampoo palauttaa hiusten proteiinipitoisuudet, mikä antaa hiuksille uutta voimaa ja intensiivistä pehmeyttä.

HOITOAINE KUIVILLE HIUKSILLE

Myös All Soft Conditioner sisältää Redkenin ainutlaatuista RCT Protein Complex™ -proteiinikompleksia, joka hoitaa hiuksia juuresta latvoihin antaen pehmeyttä ja ravintoa kuiville ja hauraille hiuksille.

Anna hiuksillesi lisää hoitoa ja tee niiden selvittämisestä helppoa täydellisellä All Soft -hiustenhoitosarjalla. Hoitoaine silottaa ja tasoittaa hiusten ulkonäköä samalla kun se ravitsee ja hillitsee pörröisyyttä.

MUISTA HIUSNAAMIO

Hyvä kosteuttava hiusnaamio on ehdoton edellytys kuiville hiuksille. All Soft Heavy Cream Super Treatment Mask on kosteuttava hiusnaamio kuiville ja hauraille hiuksille, joka elvyttää, vahvistaa ja pehmentää hiuksia.

Hiusnaamio antaa intensiivistä kosteutta ja auttaa hallitsemaan pörröisyyttä. Se vahvistaa ja maksimoi kosteuden ja tekee hiuksista helpommin hallittavat, antaen niille enemmän liikettä ja kiiltoa.

Levitä pyyhekuiviin hiuksiin All Soft Shampoon ja All Soft Hoitoaineen jälkeen. Käytä vähintään kerran viikossa tehohoitona.

LEAVE-IN-HOITO JA LÄMPÖSUOJA

Hiusten pesun jälkeen auta niitä palauttamaan ja säilyttämään kosteus All Soft Moisture Restore.-hoitoaineella. Tuote vähentää näkyvästi hiusten halkeilua, taltuttaa pörröisyyttä ja tekee hiuksista helpommin muotoiltavat.

Moisture Restore toimii myös lämpösuojana 230 asteeseen asti - se onkin ihanteellinen muotoilua edeltävä tuote niille, jotka haluavat kiiltävät ja pehmeät hiukset.

Levitä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin huuhtelematta sitä pois.

HIUSÖLJY

All Soft Argan-6 leave-in hiusöljy silottaa, hoitaa ja pehmentää kuivia hiuksia. Tätä hiusöljyä voidaan käyttää usealla eri tavalla: pohjustuksena ennen pesua tai föönausta, föönauksen jälkeen hiusten silottamiseksi tai intensiivisenä tehohoitona yöllä.

Hiusöljy on rikastettu omega-6:lla, joka tarjoaa kuiville hiuksille intensiivistä hoitoa. Öljy antaa pysyvää pehmeyttä ja ravintoa kaikille hiustyypeille.