Redken | Parhaat tuotteet kuiville hiuksille
>

Parhaat tuotteet kuiville hiuksille

Tästä blogikirjoituksesta voit lukea tuotteista, joita suosittelemme osaksi hiustenhoitorutiiniasi ja jotka kosteuttavat ja elvyttävät kuivia ja vaurioituneita hiuksia.

Onko sinulla kuivat hiukset? Voi olla turhauttavaa ja vaikeaa yrittää löytää juuri sinulle sopivat tuotteet hiustenhoitotuotteiden suuren valikoiman viidakosta. Me Redkenillä olemme siksi valinneet 4 parasta kosteuttavaa hiustenhoitotuotetta kuiville hiuksille. Lue lisää ja saa selville, mitä Redken-tuotteita voit käyttää sanoaksesi hyvästit kuiville hiuksille ja miten hiuksistasi tulee taas kiiltävät ja hyvinvoivan näköiset. Redkenin tuotteiden avulla sinulla on juuri oikeat hiustenhoidot, joiden avulla voit estää hiuksia vaurioitumasta lisää.

Minkälainen shampoo ja hoitoaine minun tulisi valita?

Jos sinulla on kuivat tai vaurioituneet hiukset, sinun tulisi valita All Soft -sarja. All Soft -shampoo sisältää arganöljyä, joka auttaa tekemään kuivista ja hauraista hiuksista pehmeät, helposti käsiteltävät ja kiiltävät. Shampoon koostumus sisältää Redkenin ainutlaatuisen RCT Protein Complex™ -ainesosayhdistelmän, joka on erityisesti kehitetty hoitamaan hiusta sisältäpäin ja latvoihin saakka antaen kaiken hiuksen tarvitseman ravitsemuksen. Se auttaa palauttamaan hiusten proteiinitason, ja hius saa uutta vahvuutta ja tehokasta pehmeyttä.

All Soft -hoitoaineen koostumus sisältää myös Redkenin ainutlaatuisen RCT Protein Complex™ -aineosayhdistelmän, joka hoitaa hiusta tyvestä latvaan antaen pehmeyttä ja hoitavuutta kuiville hiuksille. Hoitoaine myös silottaa, kosteuttaa ja ravitsee hiusta sekä auttaa kontrolloimaan pörröisyyttä. Kuten shampoo, hoitoaine sisältää myös arganöljyä hiusten pehmeyden palauttamiseksi.

Muista hiusnaamio

Hyvä kosteuttava hiusnaamio on ehdoton pakko. All Soft Heavy Cream Treatment on kuiville ja hauraille hiuksille tarkoitettu kosteuttava hiusnaamio, joka auttaa palauttamaan hiusten vahvuutta ja pehmeyttä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Se auttaa myös taistelemaan hiusten pörröisyyttä vastaan. Se tekee hiuksista helpommin selvitettävät sekä antaa lisää liikkuvuutta ja kiiltoa hiuksille. Levitä hiusnaamiota pyyhekuiviin hiuksiin sen jälkeen, kun olet pessyt ja hoitanut hiuksia All Soft -shampoolla ja All Soft -hoitoaineella. Anna hiusnaamion vaikuttaa 5-15 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Käytä hiusnaamiota vähintään kerran viikossa hiusten tehokuurina.

Hoida hiuksiasi one unitedilla

One United Multi-Benefit Hair Treatment Spray on hoitava hiussuihke, jonka antaa 25 välitöntä etua hiuksille. Se antaa ravitsemusta ja suojaa hiuksille sekä silottaa huokoisia hiuksia. Se auttaa suojaamaan hiusta, kun sitä käsitellään ja muotoillaan lämpötyökaluilla, sekä ylläpitämään hiusväriä. Se antaa myös kiiltoa ja pehmeyttä tehden hiuksista silkinpehmeät. Sitä voidaan käyttää usealla eri tavalla, ja se antaa useita eri hyötyjä:

- Antaa hoitavuutta, jotka auttaa suojaamaan hiuksia, ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja kauniimmat
- Auttaa huokoisia hiuksia
- Vähentää hiusten kuivuutta, selvittää hiuksia ja auttaa vahvistamaan niitä
- Valmistelee hiuksia lämpömuotoilua varten antaen lämpösuojaa
- Auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta haittatekijöiltä