Miten hoitaa kiharia hiuksiasi | Redken
>

MITEN HOITAA KIHARIA HIUKSIASI

Oletko tottunut halkeileviin latvoihin, hauraisiin suortuviin ja takkuihin? Kiharat hiukset kuivuvat ja pörröistyvät helposti. Ei ihme, että ne kaipaavat kosteutusta. Kiharat ovat parhaimmillaan, kun ne ovat kosteutetut ja ravitut. Redkenin asiantuntijat esittelevät ratkaisun, joka säilyttää hiustesi kauniin laineikkaan muodon.

All Soft Mega Curls -tuotesarja antaa sinulle enemmän muotoa, pehmeyttä ja kiiltoa kuiviin ja kihariin hiuksiin.


RAVITSEVA TRIO KAIKILLE KIHAROILLE

Kiharat hiukset ovat kauniit, mutta vaativat omanlaista hoitoa. Siksi Redken on kehittänyt All Soft Mega Curls -tuotesarjan, ravitsevan trion, joiden koostumus on suunniteltu meidän kaikkien kiharoille. Ovatpa ne suuria tai pieniä, hauraita tai erittäin kuivia. Tutustu sarjan shampooseen, hoitoaineeseen ja leave-in -hoitotuotteeseen. Käymme läpi tuotteiden ainutlaatuiset ominaisuudet ja edut - askel askeleelta.

SHAMPOO, JOKA PUHDISTAA HIUKSET HELLÄVARAISESTI

All Soft Mega Curls Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti samalla tarjoten ravitsemusta ja pehmeyttä. Vaikka kiharat hiuksesi olisivat erittäin kuivat! Tehokas koostumus sisältää aloe veraa, joka kosteuttaa ja palauttaa hiusten kosteutuksen. Hiuksista tulee helpommin hallittavat, vähemmän pörröiset, sekä pehmeämmät ja kiiltävämmät.


• Määrittää, kosteuttaa ja hallitsee pörröisyyttä jopa 72 tunnin ajan*

• Lisää pehmeyttä ja kiiltoa*

• Parantaa hallittavuutta*

*perustuen kuluttajatestiin käytettäessä koko All Soft Mega Curls -menetelmää, N=75

HOITOAINEET, JOTKA SELVITTÄVÄT HIUKSET TEHOKKAASTI

All Soft Mega Curls Conditioner selvittää ja ravitsee hellävaraisesti erittäin kuivia, kiharia hiuksia. Tämä kosteuttava hoitoaine kosteuttaa hiuksia ja auttaa muotoilemaan kiharat. Hiukset näyttävät kiiltävämmiltä, sileämmiltä ja vähemmän vaurioituneilta*. All Soft Mega Curls -hoitoaineessa on Redkenin Nourishing Complex, joka sisältää aloe veraa, joka antaa pehmeyttä, kiiltoa ja vähentää pörröisyyttä*.

*Perustuen kuluttajatestin tuloksiin, jossa käytössä koko All Soft Mega Curls -menetelmä koostuen shampoosta, hoitoaineesta ja HydraMelt -hoitotuotteesta (n=75).

DYPTGÅENDE BEHANDLING SOM GIR NÆRING

All Soft Mega Curls Hydramelt Leave-In -hoitotuote on syvähoitava hiusten hoitotuote, joka vie kiharat uudelle tasolle tehostamalla muotoa, ravitsemusta, kosteutusta ja kiiltoa. Tämä hoitotuote on täydellinen tuomaan esille kiharoiden täyteläisyyttä päivinä, jolloin et pese hiuksiasi.

• Tarjoaa pörröisyyden hallintaa

• Ravitsee hiuksia välittömästi jättäen kiharat tuntumaan hoidetuilta ja vähemmän vaurioituneilta

• Parantaa hallittavuutta

3 ASKELTA IHANIEN KIHAROIDESI SÄILYTTÄMISEEN

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä koko All Soft Mega Curls -menetelmää. Aloita tuotesarjan shampoolla. Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota hieromalla ja huuhtele. Shampoopesun jälkeen levitä hoitoaine tasaisesti hiuksiin. Huuhtele huolellisesti. Nyt sarjan erikoishoitoon: Hydramelt Leave-In -hoitotuote. Käytä puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin. Jätä vaikuttamaan huuhtelematta pois ja muotoile hiukset tavalliseen tapaan.

ETSI LÄHIN KAMPAAMOSI

Etkö ole varma hiustyypistäsi ja siitä, mitkä tuotteet sopisivat sinulle parhaiten? Kysy Redkenistä kampaamossasi ja saat apua hoitorutiinisi löytämiseen.