Miten hoitaa ohuita hiuksia » Tutustu oppaaseemme | Redken
>

NÄIN HOIDAT OHUITA HIUKSIA

Lue lisää siitä, mikä ohuille hiuksille on ominaista ja miten voit välttää klassiset virheet, jotka jättävät hiukset latteiksi.

Joillakin naisilla on luonnostaan ohuet hiukset. Mikäli olet yksi heistä, tiedät, että voi olla vaikeaa hoitaa hiuksia ja löytää tuotteita, jotka antavat niille tuuheutt

Opastamme sinut ohuille hiuksille ihanteellisiin Redkenin hiustenhoitotuotteisiin, jotka suojaavat, vahvistavat ja kasvattavat hiuksiasi.

MIKÄ ON OMINAISTA OHUILLE HIUKSILLE?

Monet ihmiset sekoittavat ohuet ja harvat hiukset keskenään. Tämä johtuu siitä, että molemmille hiustyypeille ominaista on usein volyymin puute, ja niillä on taipumus asettua kasvoja vasten litteäksi. Näiden kahden hiustyypin välillä on kuitenkin ero.

Ohuille hiuksille on ominaista se, että hiukset ovat erittäin hienoja ja ympärysmitaltaan pieniä, kun taas harvoissa hiuksissa on kyse hiustiheydestä eli siitä, kuinka monta hiusta sinulla on. Sinulla voi siis olla paljonkin ohuita hiuksia.

Ohuilla hiuksilla voi olla myös erilainen rakenne ja ne voivat olla esimerkiksi täysin suorat tai kiharat.

Jos sinulla on ohuet hiukset, tiedät tämän luultavasti jo. Voi olla vaikeaa sekä muotoilla hiukset niin, että ne säilyttävät volyyminsa, että löytää hoitavia hiustuotteita, jotka eivät raskauta hiuksiasi. Jos olet vielä epävarma, ota yksi hiussuortuva sormiesi väliin. Jos et tunne hiusta heti, sinulla on ohuet hiukset.

MITKÄ OVAT OHUIDEN HIUSTEN HAASTEET?

Kun jokainen yksittäinen hiussuortuva on ohut, useimmat naiset huomaavat, että heidän hiuksensa takkuuntuvat helposti, rasvoittuvat nopeasti ja hiusten latvat voivat halkeilla tai katketa.

Voikin olla haastavaa löytää tuotteita, jotka antavat hiuksillesi haluamaasi tuuheutta ilman, että ne kuivuvat tai että ne on pestävä päivittäin, koska ne ovat rasvaiset.

Redkeniltä löydät ohuille hiuksille ihanteellisia tuotteita, joiden hoitavat koostumukset tarjoavat optimaalisen suojan raskauttamatta hiuksia.

OHUIDEN HIUSTEN HOITO

Tuotteita ja vinkkejä on paljon, mutta kaikki niistä eivät sovellu ohuille hiuksille. Käyttämällä oikeita tuotteita ja luomalla hyviä tapoja voit varmistaa, että hiuksesi saavat optimaalista hoitoa ilman, että ne kuormittuvat tai vahingoittuvat.

1. PIDÄTTÄYDY LIIAN MONISTA TUOTTEISTA

On olemassa lukemattomia hiustuotteita, jotka ravitsevat hiuksia. Hiusvoiteet, hiusöljyt ja hiuksiin jätettävät hoitoaineet ovat kaikki suosittuja hiusten ravitsemiseksi niiden pesun jälkeen. Jos sinulla on ohuet hiukset, on kuitenkin hyödyllistä käyttää vähempää määrää tuotteita.

Monissa tapauksissa ne vain raskauttavat hiuksiasi entisestään, latistavat niitä ja saavat ne yleensä myös rasvoittumaan nopeammin.

Sen sijaan voi olla hyvä idea käyttää kevyempää suihketta, joka voi auttaa luomaan hiuksiin enemmän tuuheutta tyvestä alkaen. Kokeile esimerkiksi Redkenin Max Hold Hairspray, joka antaa pitkäkestoista kohotusta ja pitää tyylin jopa 24 tunnin ajan.

2. HILLITSE KUUMIA MUOTOILUVÄLINEITÄ

Ohuet hiukset ovat ohuita.

Siksi ne ovatkin alttiimpia kuumille muotoiluvälineille, kuten föönille, suoristusraudoille ja kihartimille. Parasta on välttää hiusten muotoilua liian usein kuumilla välineillä ja vähentää lämpöä.

Muista aina käyttää lämpösuojaa, jotta hiuksesi eivät vahingoitu, katkea tai halkeile. Redkenin Thermal Spray on kevyt lämpösuoja, joka sopii erinomaisesti ohuille hiuksille ja suojaa niitä kuumamuotoilulta.

3. VÄLTÄ LIIALLISTA HIUSTEN PESUA

Kun hiuksesi ovat ohuet, on myös hyödyllistä rajoittaa hiusten pesukertojen määrää, jotta hiusten vaurioituminen olisi mahdollisimman vähäistä. Hyvin ohuet hiukset voivat nopeasti näyttää rasvaisilta, minkä vuoksi monet ihmiset pesevät hiuksensa joka päivä tai joka toinen päivä.

Teet kuitenkin palveluksen hiuksillesi, jos jätät pesun väliin. Mikäli haluat minimoida rasvaisten hiusten näkyvyyden, käytä pesujen välillä kuivashampoota. RedkeninDeep Clean Dry Shampoo  virkistää hiukset välittömästi ja antaa samalla hiuksillesi rakennetta.

LÖYDÄ REDKEN-HIUSTENHOITORUTIINISI OHUILLE HIUKSILLE

Redkenin kanssa voit luoda ihanteellisen hiustenhoitorutiinin erityisesti ohuille hiuksille suunnitelluilla tuotteilla. Meillä on useita tuotesarjoja, joista jokainen auttaa vahvistamaan ja ravitsemaan hiuksiasi jokaisella pesukerralla.

Olivatpa ohuet hiuksesi sitten rasvoittuvat, vaurioituneet tai kuivat tai halusitpa niihin lisää volyymia, meiltä löydät täydellisen tuotevalikoiman, joka voi tehdä hiuksillesi ihmeitä.

OHUILLE HIUKSILLE, JOTKA RASVOITTUVAT NOPEASTI

Ohuet hiukset imevät vähemmän hiuspohjan luonnollisia öljyjä. Tämän seurauksena monet ohuet hiukset omaavat ihmiset huomaavat, että heidän hiuksensa muuttuvat nopeasti rasvaisen näköisiksi.

Jos haluat säästää hiuksiasi liialliselta pesulta ja föönaamiselta, valitse shampoo, joka auttaa vähentämään hiusten liiallista rasvoittumista.

Redkenin Hair Cleasing Cream Clarifying Shampoo on hedelmähappoja sisältävä puhdistava shampoo, joka poistaa tehokkaasti tuotejäämät ja ylimääräiset öljyt. Shampoo vahvistaa hiuksia ja antaa niille lisää kiiltoa.

OHUILLE JA KUIVILLE HIUKSILLE

Kuivat hiukset voivat haitata kaikkia hiustyyppejä, jopa ohuita hiuksia, ja aiheuttaa hiusten halkeilua tai katkenneita latvoja.

RedkeninAll Soft Shampoo og All Soft Conditioner on dynaaminen kaksikko, joka sisältää arganöljyä, joka kosteuttaa ja pehmentää hiuksia tyvestä latvaan.

Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti, joten se sopii etenkin ohuthiuksisille, jotka haluavat lisää kiiltoa ja pehmeyttä.

Vaikka sekä shampoo että hoitoaine on rikastettu arganöljyllä, niiden koostumus on erittäin kevyt, eikä paina hiuksia.

OHUILLE HIUKSILLE, JOISTA PUUTTUU VOLYYMIA

Yksi ohuiden, suorien hiusten omaavien naisten suurimmista toiveista on yleensä saada hiuksiin enemmän volyymia. Voit itse asiassa auttaa asiaa jo hiuksia pestessäsi.

Redkens Volume Injection Shampoo og Volume Injection Conditioner on muotoiltu Redkenin Filloxane Bodyfying Complex -kompleksilla, joka auttaa välittömästi nostamaan tyveä ja lisäämään volyymia ohuihin ja litteisiin hiuksiin.

Volyymia lisäävien ominaisuuksiensa lisäksi shampoo puhdistaa hellävaraisesti päänahan ja hiukset, kun taas hoitoaine lisää kiiltoa ja pehmeyttä.

VÅRD FÖR FINT HÅR EFTER HÅRTVÄTT

Ohuet hiukset voivat olla alttiimpia rikkoutumiselle, minkä vuoksi on tärkeää käyttää tuotetta, joka auttaa vahvistamaan hiuksia pesun jälkeen.

Redkens Extreme Anti-Snap Leave-in Treatment suunniteltu suojaamaan ja vahvistamaan kuluneita ja halkeilleita latvoja.

Leave-in-hoito sisältää proteiineja, keramideja ja vahvistavaa kompleksia, joka auttaa suojaamaan hiuksia kemiallisilta vaurioilta, lämpövaurioilta, mekaanisilta vaurioilta, pintavaurioilta ja rikkoutumiselta.

Hiukset jäävät kiiltävämmiksi, vahvemmiksi ja kimmoisammiksi.