Saavuta silkkisen pehmeät hiukset » Kohdennettu hoito | Redken
>

MITEN SAADA SILKKISEN SILEÄT HIUKSET

how to get super soft silky hair

Olivatpa hiuksesi yhtäkkiä kuivat ja sameat tai auringon säteiden kuivattamat, Redkenin vinkeillä voit antaa hiuksillesi niiden tarvitseman kosteusboostin.

Silkkisen pehmeät hiukset ovat aina erittäin miellyttävät. Kuitenkin monet tekijät, kuten hiustyyppi ja ympäristötekijät, kuten sää, vaikuttavat siihen, että hiukset eivät aina ole niin pehmeät kuin haluaisimme.

REDKENIN PARHAAT VINKIT SILKKISEN SILEISIIN HIUKSIIN

Tie pehmeisiin ja kiiltäviin hiuksiin alkaa suihkussa, mutta ei lopu siihen. Olemme keränneet parhaat hiustenhoitovinkit, joilla voit ravita hiuksiasi ja suojata niitä ulkoisilta tekijöiltä.

1. TUOTTEET KUIVILLE JA VAURIOITUNEILLE HIUKSILLE

Oikeilla tuotteilla on suuri merkitys. Redken on luonut All Soft -sarjan kuivien ja hauraiden hiusten hallintaan ja hyvin hoidettujen hiusten edistämiseen. Tehokkaista, ravitsevista ainesosista valmistettu hiustenhoitosarja sisältää kaiken shampoista ja hoitoaineista palauttaviin naamioihin, hiusöljyihin ja hiuksiin jätettäviin hoitoihin. Yhdessä All Soft -sarjan tuotteet saavat aikaan silkkisen pehmeät ja kiiltävät hiukset tyvestä latvaan.

Kuten muukin Redkenin tuotevalikoima, tämäkin hiustenhoitosarja perustuu tieteeseen. Tuotteiden koostumuksessa on useita kohdennettuja ja elvyttäviä ainesosia, kuten pehmentävää arganöljyä sekä kosteuttavaa aloe veraa ja hyaluronihappoa.

2. KIINNITÄ HUOMIOTA AINESOSALUETTELOON

Jos hiuksesi ovat jo valmiiksi kuivat, on erityisen tärkeää välttää kuivattavia ainesosia ja asettaa kosteus etusijalle saadaksesi silkkisen pehmeät hiukset. Redkenin koko All Soft -sarja on koostettu kosteuttavista ainesosista. Jokaisella yksittäisellä tuotteella on kuitenkin erilaisia etuja hiuksillesi.

Esimerkiksi hiustenhoitosarjan uusin tulokas, Moisture Restore Leave-In Treatment, sisältää hyaluronihappoa, mikä tekee siitä yhden kosteuttavimmista koostumuksistamme tähän mennessä.

Mitä hyaluronihappo sitten oikeastaan tekee hiuksille? Kysyimme ihotautilääkäri tohtori Mianilta:

Hyaluronihappo on tehokas kosteuttaja ja kehossamme luonnostaan esiintyvä aine. Iholle levitettynä se toimii sitomalla vettä ja houkuttelemalla kosteutta ihon pinnalle.

Hiuksiin levitettynä hyaluronihappo auttaa hiustuppeja sitomaan ja säilyttämään kosteutta, mikä elvyttää kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Kaavan kosteuttavat molekyylit houkuttelevat ja sitovat kosteutta myös päänahkaan, mikä ehkäisee päänahan kuivumista ja edistää kollageenin muodostumista iholla.”

Tohtori Mian, ihotautilääkäri

Hyaluronihappo on siis ainesosa, joka ei ainoastaan auta hiustuppeja säilyttämään kosteutta, vaan myös kosteuttaa päänahkaa. Tämä ehkäisee hilseilyä ja edistää tervettä hiusten kasvuympäristöä.

Tämän ainesosan ansiosta All Soft Moisture Restore onkin yksi kuivien ja hauraiden hiusten elvyttävimmistä hoidoista. Yhdessä arganöljyn kanssa tämä koostumus kapseloi kosteusmolekyylit ja tiivistää hiuskuidut tasapainottaen hiusten pH-arvoa. Tiivistämällä hiuskuidut hoito estää myös ylimääräisen kosteuden aiheuttamaa ei-toivottua pörröisyyttä tai hiustenlähtöä.

3. VÄLTÄ HIUSTEN PÄIVITTÄISTÄ PESUA

Kun pesemme hiuksiamme liian usein, vaarana on, että hiuspohjan luonnolliset öljyt katoavat. Anna siis hiustesi kertoa, milloin ne on pestävä. Hiusten luonnolliset öljyt tekevät hiuspohjasta rasvaisen, mikä osoittaa, että hiukset pitäisi pestä.

Käytä All Soft Shampoo saadaksesi puhtaan ja kosteutetun hiuspohjan. Shampoo pehmentää ja kosteuttaa hiuksia tyvestä latvoihin, tehden hiuksista helpommin käsiteltävät, joustavat ja kiiltävät.

4. KÄYTÄ HOITOAINETTA

Hiusten pesun jälkeen on aina hyvä käyttää pehmentävää hoitoainetta. Kokeile esimerkiksi Redkenin All Soft Conditioner Kun otat käyttöön kosteuttavan hoitoaineen, saat sileät ja hyvin hoidetut hiukset.

Levitä hoitoaine suihkussa tasaisesti hiusten pituuksiin. Vältä tyveä, jossa hiukset ovat tuoreimmat. Anna tuotteen vaikuttaa muutaman minuutin ajan ennen perusteellista huuhtelua.

Hiukset jäävät silkkisen pehmeiksi sekä helpommin käsiteltäviksi ja kammattaviksi.

5. LISÄHOITOA TARPEEN MUKAAN

F Hiusten pehmeyttä ja kiiltoa lisäävät hiushoidot, naamiot, voiteet tai öljyt voivat täydentää päivittäisiä hoitorutiinejasi. Lisäämällä hoitavaa hiustuotetta tarvittaessa voit auttaa kapseloimaan ja säilyttämään kosteutta hiussuortuviin ja parantaa hiustesi yleistä kuntoa.

Moisture Restore Leave-in Treatment -hoidon lisäksi löydät All Soft -sarjastamme myös Heavy Cream Mask -naamion. Tämä hiusnaamio tarjoaa perusteellista hoitoa kuiville hiuksille ja hillitsee samalla pörröisyyttä.

Jos sinulla on kiharat hiukset, suosittelemme All Soft Mega Curls Hydramelt-hoitoa. Tämä tuote on kevyt leave-in-voide, joka kosteuttaa kuivia, kiharia hiuksia, parantaa niiden hallittavuutta ja jättää ne kiiltäviksi.

PRO VINKKI: Jos hiuksesi tuntuvat kuivilta ankaran talven jälkeen ja kaipaavat ylimääräistä kosteusboostia, hiero pieni määrä Hydramelt-voidetta kämmeniisi ja levitä se hiusten latvoihin muotoilun jälkeen. Tämä auttaa hiuksiasi pysymään kosteutettuina pesujen välillä.

Toinen vinkki on käyttää hiustyypillesi sopivia tuotteita. All Soft Mega Curls -sarja on All Soft -sarjan jatko-osa, ja se on ihanteellinen niille, joilla on karkeat, kuivat ja/tai kiharat hiukset. Olemme kehittäneet tämän sarjan vastaamaan kaikkien hiustyyppien tarpeisiin. Mega Curls tarjoaa intensiivisempää ravintoa, edistää hiusten kasvua ja kosteutusta. Tehokas koostumus sopii niille, jotka haluavat pitää kiharansa kosteutettuina ja hyvin eroteltuina. hyvin määritelty.. 

6. PIDÄ TAUKOA KUUMISTA MUOTOILUVÄLINEISTÄSI

Kuumat muotoiluvälineet ovat yksi asia, joka voi estää sinua saavuttamasta unelmaasi silkkisen sileistä hiuksista. Föönit, suoristusraudat ja kihartimet voivat vahingoittaa hiuksiasi ja aiheuttaa kuivat ja hauraat hiukset. Siksi onkin suositeltavaa, että annat hiustesi kuivua luonnostaan mahdollisimman paljon.

On monia syitä käyttää kuumia muotoiluvälineitä - ja jos hiuksesi sitä vaativat, on vain tärkeää muistaa käyttää lämpösuojaa. Tämä estää hiusten vaurioitumista ja lisää kiiltoa.

All Soft Moisture Restore Leave-in ei ole ainoastaan hoitava tuote, vaan se myös suojaa hiuksia muotoiluvälineiden kuumuudelta jopa 230 °C asti.

LÖYDÄ OIKEA HIUSTENHOITORUTIINI

Kuten huomaat, on olemassa useita asioita, joita voit tehdä hiusrutiinissasi saadaksesi silkkisen pehmeät hiukset. Kyse on vain oikeiden tuotteiden ja hoitorutiinin valitsemisesta hiuksillesi