Miten vahvistaa ja suojata vaurioituneita hiuksia | Redken
>

MITEN VAHVISTAA JA SUOJATA VAURIOITUNEITA HIUKSIA

Mitä tehdä kuiville ja vaurioituneille hiuksille? Voitko pelastaa värjäyksen ja vaalennuksen vaurioittamat hiukset, vai pitääkö hiukset leikata antaakseen niille uuden elämän? Älä huoli. Redken Acidic Bonding Concentrate on ammattitason hiustenhoitosarja, joka korjaa kaikentyyppisiä vaurioituneita hiuksia ja saa hiuksesi näyttämään hyvinvoivilta. Opastamme sinua vahvistamaan ja suojaamaan kauniita hiuksiasi.

MIKSI SINULLA ON KUIVAT JA PÖRRÖISET HIUKSET

Monilla meistä Pohjoismaissa on hennot, pörröiset ja kuivat hiukset. Ulkoiset tekijät, kuten ankara ilmasto, aurinko, tuuli ja vesi, voivat vahingoittaa hiuksia. Hiusten käsittely ja lämpömuotoilu voivat myös johtaa niiden katkeiluun tai latvojen haaroittumiseen. Mutta oikealla hoidolla voit suojata hiuksiasi jokapäiväiseltä kulumiselta.

TEHOKASTA HIUSTENHOITOA, ASIANTUNTIJOIDEN KEHITTÄMÄNÄ

how to strengthen and protect damaged hair blog

Vaurioituneet hiukset tarvitsevat kosteutusta ja intensiivistä ravitsemusta. Acidic Bonding Concentrate on pH-arvoa tasapainottava tuotesarja, joka on kehitetty asiantuntijoiden kanssa ja luotu sinun käsitellyille hiuksille, jotka tarvitsevat korjausta. Redken oli ensimmäinen yritys, joka otti tieteellisen lähestymistavan hiustenhoitoon. Huomasimme, että proteiinin, kosteutuksen ja pH-arvon oikea tasapaino on ratkaisevan tärkeää ja että hapan pH 4,5-5,5 täydentää hiusten ja ihon luonnollista pH-arvoa.

Kaikilla tuotteilla on tehokas all-in-one-koostumus vahvoilla ainesosilla. Redkenin Bonding Care Complex vahvistaa heikkoja sidoksia ja lisää hiusten kimmoisuutta. Matalan pH-arvon koostumus auttaa taistelemaan hiusten värjäyksen ja lämpömuotoilun aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia vastaan. Täydellinen sinulle, jolla on värjätyt hiukset tai jos suoristat, kiharrat tai föönaat hiuksia usein.

TAISTELE VUODEN AIKAISIA ​​NÄKYVIÄ VAURIOITA VASTAAN ​​YHDELLÄ KÄYTTÖKERRALLA

Acidic Bonding Concentrate vaikuttaa kaikkiin hiustyyppeihin ja -rakenteisiin mullistavasti, vaikka olisit altistanut hiuksesi vaativille käsittelyille. Koe tunne vahvemmista ja pehmeämmistä hiuksista hetkessä. Taistele yhden vuoden aikaisia näkyviä vaurioita vastaan yhdellä käyttökerralla* ABC-hoitorutiinillasi.

*Sisältäen Acidic Bonding Concentrate Intensive -hoito, shampoo, hoitoaine ja leave-in hoitotuote vs. vahingoittumattomat hiukset

ÄLÄ UNOHDA LEAVE-IN -HOITOTUOTETTA!

On erittäin tärkeää varmistaa, että vaurioituneet hiukset saavat tarvitsemaansa hoitoa, ja yksi askel, jota sinun ei todellakaan kannata jättää huomiotta, on tehokas hiuksiin jätettävä hoitotuotteemme. Tämä ammattitasoinen tuote ei vaadi huuhtelua, joka tekee siitä vaivattoman lisän hiustenhoitorutiiniisi. Levitä tätä all-in-one -hoitotuotetta suihkun jälkeen puhtaisiin, kosteisiin, pyyhekuiviin hiuksiin. Sen sisältämällä tehokkaalla 5 % Conditioning Care Complexilla ja sitruunahapolla, se korjaa hiuksiasi pintakerroksesta sisäiseen rakenteeseen saakka tarjoten vahvuuden korjausta, intensiivistä hoitavuutta ja suojaa värin haalistumista vastaan. PH-arvoa tasapainottavat ominaisuudet auttavat taistelemaan hiusten värjäyksen, lämpömuotoilun ja ympäristön negatiivisia vaikutuksia vastaan. Tämä hiuksiin jätettävä hoitotuote sisältää lämpösuojan jopa 230 asteeseen saakka*, hillitsee pörröisyyttä ja vähentää katkeilua jopa kaksinkertaisesti** tehden siitä hiuksillesi erinomaisen liittolaisen. On aika tehdä siitä olennainen osa hiustenhoitorutiiniasi!

**Käytettynä Acidic Bonding Concentrate shampoosta ja hoitoaineesta koostuvana rutiinina vs. ei-hoitava shampoo

***Käytettynä Acidic Bonding Concentrate shampoosta, hoitoaineesta ja leave-in -tuotteesta koostuvana rutiinina vs. ei-hoitava shampoo 

ALOITA VAHVISTAVA HIUSTENHOITORUTIINI

Opastamme sinut hiustyyppillesi sopivaan hoitorutiiniin. Käytä Acidic Bonding Concentrate-sarjan tuotteita kokonaisvaltaisena rutiinina parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

ONKO SINULLA HENNOT, VAURIOITUNEET HIUKSET?

how to strengthen and protect damaged hair blog

Aloita sarjan vahvistavalla shampoolla. Acidic Bonding Concentrate Shampoo vahvistaa heikkoja sidoksia, parantaa hiusten kimmoisuutta ja suojaa hiusväriäsi haalistumiselta.

Jatka käyttämällä sarjan suihkutettavaa hoitoainetta.Acidic Bonding Concentrate Lightweight Conditioner -hoitoaine tekee hiuksista pehmeät ja helposti selvitettävät latistamatta hiuksia. Suihkuta, huuhtele ja koe vähemmän pörröisyyttä, enemmän tuuheutta.

Voit myös käyttää sarjan syvähoitavaa hiusnaamiota. Acidic Bonding Concentrate 5-Min Maskkorjaa hiuksia ja tarjoaa kosteutusta. Levitä kosteisiin hiuksiin keskipituuksista latvoihin ja anna vaikuttaa 5 minuuttia ennen huuhtelua.

Asiantuntijan vinkki! Viimeistele hoitorutiini Acidic Bonding Concentrate Leave-in Treatment -hoitotuotteella, joka lisää lämpösuojaa, kiiltoa ja pörröisyyden hallintaa. Levitä puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

ONKO SINULLA KESKIPAKSUT TAI PAKSUT HIUKSET?

how to strengthen and protect damaged hair blog

Aloita hoitorutiini sarjan ainutlaatuisella esikäsittelyllä, joka tekee hiuksista pehmeämmät, hyvinvoivan näköiset. Käytä Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment -hoitoa ennen tuotesarjan shampoota. Levitä ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ennen huuhtelua.

Pese hiuksesi sarjan vahvistavalla shampoolla. Acidic Bonding Concentrate Shampoo korjaa hiuksiasi ja suojaa hiusväriäsi haalistumiselta.

Jatka käyttämällä täyteläistä ja ravitsevaa hoitoainetta. Acidic Bonding Concentrate Conditioner -hoitoaine tarjoaa intensiivistä hoitoa ja auttaa torjumaan hiusten värjäyksen, lämpömuotoilun ja veden negatiivisia vaikutuksia.

Vaihtoehto hoitoaineelle on sarjan korjaava hiusnaamio. Acidic Bonding Concentrate 5-Min Maskon syvähoitava hiusnaamio, joka vahvistaa hiuksiasi ja helpottaa selvittämistä vain 5 minuutissa.

Asiantuntijan vinkki! Haluatko antaa hiuksillesi lisäsuojaa ja kiiltoa? Viimeistele hoitorutiinisi Acidic Bonding Concentrate Leave-in Treatment. -hoitotuotteella. Levitä ensin puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile sitten haluamallasi tavalla.

ETSI LÄHIN KAMPAAMOSI

Etkö ole varma hiustyypistäsi ja siitä, mitkä ABC-tuotteet sopisivat sinulle parhaiten? Kysy Redkenistä kampaamossasi ja saat apua hoitorutiinisi löytämiseen.