Kuinka saada hiuksiin tuuheutta | Redken
>

KUINKA SAADA HIUKSIIN TUUHEUTTA

Haaveiletko tuuheista, paksuista hiuksista? Tuuhean ja täyteläisen lopputuloksen saaminen voi tuntua mahdottomalta. Varsinkin jos sinulla on hennot hiukset, jotka tuntuvat latteilta ja ohuilta. Mutta oikeilla tuotteilla voit saavuttaa nämä tavoitteesi ilman, että sinun tarvitsee käyttää monimutkaisia ​​muotoiluvälineitä tai miettiä hiustenpidennyksiä.

Redken Volume Injection on tuuheuttava tuotesarja, joka tehostaa hiusten tuuheutta. Neuvomme, kuinka saada hiuksiin lisää tuuheutta ja näyttämään hiukset paksummilta!


RATKAISU HENNOILLE JA LATTEILLE HIUKSILLE

Et ole todellakaan yksin hentojen, ohuiden ja latteiden hiusten kanssa. Pohjoismaissa, hiukset ovat tärkeä osa ulkonäköämme ja identiteettiämme. Haluamme siis ehdottomasti korostaa sitä tuuheudella ja teholla. Muitta hiusten tuuheuden säilyttäminen on todellinen haaste skandinaavisessa ilmastossamme. Heti kotoa poistuessamme, sade, lumi ja tuuli voi pilata nopeasti kampauksemme. Hatun suojaksi laittaminen tekee hiuksistamme latteat tai sähköiset. Oletko myös kyllästynyt hiuksiin ilman tuuheutta? Meillä on ratkaisu.


ENEMMÄN TUUHEUTTA, TÄSSÄ JA NYT

Tuuhean kampauksen luomisen tulisi olla helppoa. Harvalla meistä on aikaa muotoilla hiuksiamme tuntikausia. Tarvitsemme upeita tuloksia lyhyessä ajassa ja temppuja käytettäväksi jokapäiväisessä rutiinissa.


Redken Volume Injection sisältää Filloksaania sisältävän Bodifying Complexin, joka auttaa kohottamaan hiustyveä välittömästi ja lisää tuuheutta ohuisiin, latteisiin tai käsiteltyihin hiuksiin. Tuotesarjan shampoo ja hoitoaine tarjoavat sinulle tehokkaan duon lisätuuheutta varten, tässä ja nyt. Koe muutos jo yhden käyttökerran jälkeen!

LÖYDÄ TUUHEUTTAVA RUTIINISI

Aloita uusi tuuheuttava rutiinisi korvaamalla tavallinen shampoo ja hoitoaine ammattitason hiustenhoitosarjaan, joka on mukautettu vastaamaan toiveisiisi ja tarpeisiisi. Jos haluat maksimoida kampauksesi vielä lisätuuheudella, suosittelemme täydentäviä muotoilutuotteita, jotka viimeistelevät efektin.
KAKSIVAIHEINEN RUTIINI LISÄTUUHEUTEEN

Vaihe 1: Puhdista hiuksesi ja hiuspohjasi Redken Volume Injection -shampoolla, joka lisää hiuksiisi tuuheutta ja täyteläisyyttä kohottamalla hiustyveä. Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.


Vaihe 2: Käytä shampoon jälkeen Redken Volume Injection Conditioner -hoitoainetta, joka on kevyt ja tarjoaa välitöntä täyteläisyyttä, luo ilmavuutta ja tuuheutta hiusten tyveen lisäten samalla kiiltoa ja pehmeyttä. Huuhtele huolellisesti, ja olet valmis muotoiluun!


ASIANTUNTIJAN VINKIT: MUOTOILUTUOTTEET LISÄTUUHEUTEEN

Haluatko saavuttaa tuuhean ja kiiltävän lopputuloksen? Käytä Redken Big Blowout Jelly -föönausgeeliä, joka lisää kiiltoa, hallitsee pörröisyyttä ja lisää tuuheutta. Levitä kosteisiin hiuksiin sormenpäillä. Kuivaa hiuksesi hiustenkuivaajalla ja saavuta efekti luonnollisen kimmoisista, säteilevistä hiuksista.


Haluatko varmistaa tuuhean kampauksesi pysyvyyden? Valitse Redken Volume Boost -suihke, joka antaa pitkäkestoista tuuheutta ja tekee hiuksista täyteläisemmät, ilman tunnetta jäykkyydestä. Suutin mahdollistaa tarkan levityksen hiustyveen latistamatta hiuksia. Suihkuta pyyhekuivien hiusten tyveen ja kuivaa hiustenkuivaajalla tuuheutta varten.

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMOSI

Etkö ole varma siitä, mitä tuotteita käyttäisit hiustesi tuuheuden lisäämiseen? Kysy Redkenistä kampaamossasi ja saat apua tuuheuttavan rutiinisi löytämiseen.