7 syytä kokeilla kevytväriä
>

7 syytä kokeilla kevytväriä

7 syytä kokeilla kevytväriä

Hiusten värjäyksen ei tarvitse olla pysyvä ratkaisu.

Hiusten värjäyksen ei tarvitse olla pysyvä ratkaisu. Voit helposti kokeilla uusia hiusvärejä hiustesi kunnosta tinkimättä. Kevytvärit, kuten Redkenin Shades EQ, ovat eräänlaisia puolikestovärejä. Ne korostavat hiusten luonnollista kiiltoa korjaten ja elvyttäen hiusten sävyä. Ne ovat täydellinen vaihtoehto, jos et ole aiemmin värjännyt hiuksiasi tai haluat kokeilla uutta väritrendiä ilman sitoumuksia.

Kevytvärit antavat hiuksillesi upeaa täyteläisyyttä, syvyyttä ja moniulotteisuutta. Niissä on yhdistetty suora- ja hapetettavia värejä, jotka kiillottavat, elvyttävät ja korjaavat nykyistä hiusväriäsi. Kevytvärit kaunistavat hiuksia ilman rajua käsittelyä ja kuivattamatta. Itse asiassa tämä hiusväri on melkein kuin hoitoaine. Eikö kuulostakin hyvältä? Se on siis hiustesi värin uusi paras ystävä.  

Entä mitä muuta tämä ihmeellinen kiillottava käsittely voi tehdä hiuksillesi? Tässä seitsemän syytä kokeilla kevytväriä.

Väri ilman sitoumuksia

Vaikka sävytetyt kiiltokäsittelyt haalistuvat hiuksista pois vähitellen (demi-permanent eli puolikestoväri), hiuksiisi ei silti tule näkyvää tyvikasvua. Redken Shades EQ on kiiltokäsittely, joten se ei poista tai vaalenna hiustesi väriä. Se sisältää vain pienen määrän pigmenttiä, joka uudistaa ja kaunistaa hiusväriäsi kuivattamatta latvoja. Kampaajat käyttävät tätä käsittelyä, kun he haluavat tuoda asiakkaan luonnollista väriä esiin tai antaa jo olemassa olevalle hiusvärille uutta eloa. Se on heidän luottokäsittelynsä, joka antaa täyteläisen kiiltävän lopputuloksen joka kerta. 

Antaa sävylle uutta eloa

Valitettavasti hiusväri alkaa aina jossain vaiheessa haalistua. Hiusten kiiltokäsittely on täydellinen tapa antaa haalistuvalle hiusvärille uutta eloa. Kiiltokäsittely kaunistaa ja sävyttää hiusväriä sekä korjaa väriin ilmaantuneita ikäviä vivahteita. Sano hyvästit haalistuneille latvoille ja sameansävyisille hiuksille. Redken Shades EQ -kiiltokäsittelyn avulla voit uudistaa hiusvärisi vain 20 minuutissa.

Poistaa keltaisuutta

Keltaiset vivahteet ovat yleinen kiusa. Kuka tahansa vaaleahiuksinen tietää, että kellertävistä raidoista ja oranssiin taittavista sävyistä voi olla vaikea päästä eroon. Hiusten kiiltokäsittelyn avulla kampaaja voi korjata asiakkaan hiusvärin ongelmallisia vivahteita antaen luonnollisemmalta näyttävän lopputuloksen.

Antaa upeaa kiiltoa

Hiusten kiiltokäsittely on kuin tosielämän Instagram-filtteri. Ne auttavat antamaan hiuksillesi eloisuutta ja kiiltoa valotuksesta riippumatta. Shades EQ -koostumus ei kuivata hiuksia. Redken-kampaajasi voi siis värjätä hiuksesi ilman huolta siitä, että ne menettäisivät luonnollista kiiltoaan. Yksi kiiltokäsittelyn hyödyistä on se, että se sulkee hiussuomut luoden hiukselle sileän, valoa heijastavan pinnan. Se laittaa hiukset ikään kuin valokeilaan ja antaa hiuksille upean eloisan ilmeen.

Tekee hiuksista tuuheammat ja helpommin käsiteltävät

Kuten mikä tahansa värikäsittely, myös hiusten kiiltokäsittely avaa hiussuomuja vieden hiukseen pienen määrän väriä. Kun hiussuomu on auki, saadaan aikaan tuuheutta ja rakennetta, mikä tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. Hiusten kiiltokäsittelyn jälkeen voit huomata, kuinka hiuksesi tuntuvat runsaammilta ja ovat helpommin muotoiltavat.

Jos haluat hiusvärillesi nopeaa virkistystä, hiusten kiiltokäsittely on kuin luotu sinulle. Vain 20 minuutissa hiuksesi voivat muuttua tylsän tavallisista säihkyvän kauniiksi. Tämä nopea ja helppo käsittely tekee hiuksistasi upeat silmänräpäyksessä.

Hiusten kiiltokäsittely antaa hiuksille luonnollisen näköisen ja hienovaraisen muutoksen. Hiusten vaalennus voi esimerkiksi tehdä hiuksista kellertävät, kun hiuksen luonnolliset pohjasävyt tulevat esiin. Kiiltokäsittelyn avulla kampaajasi voi taittaa keltaisuutta pois ja antaa hiuksiin uutta sävyä. Hiusväri on siis edelleen vaalea, mutta kiiltokäsittelyn avulla kampaaja antaa sille kullanhehkua, tuhkansävyä tai muun halutun sävyn. Hiusten kiiltokäsittely viimeistelee värikäsittelysi täydellisesti.

Mietitkö, mitä muuta kiiltokäsittely voi tehdä? Varaa aika Redken-kampaamosta ja ota selvää, onko Shades EQ Gloss sopiva valinta sinulle (voimme paljastaa: kyllä on).