7 syytä kokeilla kevytväriä | Redken
>

7 SYYTÄ KOKEILLA KEVYTVÄRIÄ

Redken-2022-SHADES-EQ-GLOSS-Social

TIE KAUNIISEEN JA KIILTÄVÄÄN HIUSVÄRIIN

Haaveiletko kiiltävistä hiuksista? Lue 7 tärkeintä syytä kokeilla Redkenin kevytväriä. Tiesi kauniisiin ja kiiltäviin hiuksiin.

Haaveiletko uuden hiusvärin kokeilemisesta, mutta epävarmuus oikeasta sävystä saattaa pidätellä sinua? Silloin kiiltoa antava kevytväri on täydellinen ratkaisu. Kevytväri antaa hiusvärillesi uutta ilmettä ja avaa mahdollisuuden kokeilla uusia sävyjä, jotka haalistuvat vähitellen muutamassa viikossa.

Kevytvärillä annat hiuksillesi lisää säihkettä, syvyyttä ja ulottuvuutta, jota et edes huomannut puuttuvan. Kevytväri toimii käyttämällä suorien ja hapettavien väriaineiden sekoitusta, joka kiillottaa ja korostaa nykyistä hiusväriäsi. Sen lisäksi, että se auttaa parantamaan hiustesi ulkonäköä, se on myös hellävarainen ratkaisu kaikille, jotka haluavat antaa hiuksilleen uutta elämää ja kiiltoa.

7 HYVÄÄ SYYTÄ KOKEILLA KEVYTVÄRIÄ

Täydellisen hiusvärin valitsemisen ei tarvitse olla elinikäinen prosessi. Itse asiassa uuden hiusvärin kanssa leikittely voi olla helppoa. Kun haluat löytää ihanteellisen kumppanin, joka vie hiuksesi uusiin ulottuvuuksiin, Redkenin Shades EQ kevytväri on oikea valinta tehtävään. Tehokas kevytväri on puolikestävä hiusväri, joka auttaa korjaamaan ja vahvistamaan hiusten luonnollista kiiltoa sekä korjaamaan ja päivittämään hiusväriä. Toisin sanoen se on täydellinen lisä niille, jotka haluavat puhaltaa uutta elämää haalistuvaan väriin ja nauttia kauniista, kiiltävistä hiuksista vain yhdellä ratkaisulla.

Etkö ole varma, onko kevytväri paras valinta sinulle tai mietitkö, mitä muuta tämä tuote voi tehdä hiuksillesi? Lue lisää, sillä kerromme 7 tärkeintä syytä, miksi sinun kannattaa hemmotella hiuksiasi tehokkaalla kevytvärillä.

1. VÄRI ILMAN 100% SITOUTUMISTA

Redken-2020-Shades-EQ-010VG-Social-Post

Koska kevytväri on puolikestävä hiusväri, se haalistuu vähitellen jokaisen pesukerran myötä, mikä antaa sinulle loistavan tilaisuuden testata hiusväriä tai sävyä sitoutumatta pysyvään lopputulokseen.

Redken Shades EQ on kevytväri, joka ei nosta eikä vaalenna hiusväriä.

Toisin sanoen se on ihanteellinen valinta, jos haluat korostaa luonnollista väriäsi tai elvyttää aiemmin värjättyjä hiuksia.

2. VIRKISTÄÄ VÄRISÄVYÄ

Redken-2022-SHADES-EQ-BOTH-Social-2000x2000

Värjätyt hiukset alkavat aina jossain vaiheessa haalistua. Kevytväri on siksi loistava keino päivittää tylsää hiusväriä.

Kevytväri korostaa sävyjä ja korjaa hiusväriä haluamaasi sävyyn, joten voit aina luottaa virheettömään ja säteilevään lopputulokseen istuessasi kampaajan tuoliin.

Kevytvärin kanssa voit sanoa hyvästit haalistuneille latvoille ja tylsille hiuksille ja nauttia sen sijaan tehostetusta hiusvärikokemuksesta, jossa on unelmiesi kiilto ja sävy.

3. POISTAA TEHOKKAASTI KELTAISIA SÄVYJÄ

Redken-2021-DMI-SEQ-WEZ-Promo-Social-Post-7c

Vaaleahiuksiset naiset ovat luultavasti laajalti samaa mieltä siitä, että oranssin ja keltaisen sävyihin taipuvaisia vaaleita raitoja voi olla vaikea korjata.

Kevytvärituotteet sisältävät usein väriä korjaavia pigmenttejä. Nämä pigmentit neutralisoivat keltaisia sävyjä, sillä ne ovat väriympyrän vastakkaisella puolella.

Kun kevytväri levitetään, se auttaa korjaamaan väriä ja palauttamaan sen neutraalimpaan tai haluttuun sävyyn, jolloin voit saavuttaa juuri unelmiesi hiusvärin.

4. KOROSTAA HIUSTEN KIILTOA

Redken-2022-SHADES-EQ-GLOSS-Social-2000x2000

Shades EQ -koostumus koostuu ainesosista, joiden avulla kampaajasi voi värjätä hiuksesi menettämättä niiden luonnollista kiiltoa.

Kevytvärin merkittävä etu on sen kyky tiivistää hiuskuorta, minkä ansiosta pinta on sileä ja heijastaa valoa.

Tämä lisää hiuksiisi loistavaa kiiltoa ja parantaa niiden yleistä elinvoimaisuutta nauttiaksesi kauniista, kiiltävistä hiuksista.

5. LISÄÄ TÄYTELÄISYYTTÄ JA KIMMOISUUTTA

Redken-2020-Shades-EQ-Baby-Blonde-Social-Post

Aivan kuten mikä tahansa muukin hiusväri, kevytväri nostaa hiuskuorta ja levittää hiuksiin huomaamattoman määrän väriä. 

Kun kynsinauhaa nostetaan, syntyy täyteläisyyden ja tekstuurin tunne, jolloin hiukset on helpompi asetella ja muotoilla.

Kevytväriä sisältävän hiusvärjäyksen jälkeen huomaat, että hiuksesi näyttävät täyteläisemmiltä ja helpommin muotoiltavilta, mikä tuo kampaukseesi lisäulottuvuutta.

6. KAUNEUTTA HETKESSÄ

Redken-2019-Shades-EQ-Level-10s-Phase-2-Social-Post

Mikäli etsit nopeaa ja tehokasta ratkaisua hiusten värjäämiseen, kevytväri on juuri se, mitä tarvitset.

Vain 20 minuutissa hiuksesi voivat muuttua tylsistä kiiltäviksi ja kauniiksi. Se on nopea ja helppo menetelmä, joka auttaa parantamaan hiustesi ulkonäköä hetkessä.

Toisin sanoen se on loistava ratkaisu niille, jotka eivät halua viettää tuntikausia kampaajan tuolissa, mutta haluavat silti kauniin lopputuloksen tehokkaasti ja aikaa säästävällä tavalla.

7. ANNA HIUKSILLESI UUSI ELÄMÄ

Redken-2021-DMI-SEQ-WEZ-Promo-Social-Post-2-2000x2000

Kevytväri voi auttaa häivyttämään tai mahdollisesti kokonaan poistamaan hiusten ei-toivotut sävyt ja luomaan täysin uuden värimaailman.

Kevytväri avaa mahdollisuuden lisätä hiuksiin hohtavan hehkun ja/tai haluamasi värivaihtelun.

Koe ero omissa hiuksissasi jo tänään. Varaa aika paikalliseen Redken-salonkiisi ja katso, kuinka Shades EQ Kevytväri muuttaa hiuksesi hetkessä unelmiesi hiuksiksi.