Redken | Shades EQ Gloss
>
Shades EQ Shades EQ

Shades EQ Gloss

Shades eq -kevytvärisarja saa aikaan kiltäviä ja tasaisia lopputuloksia hoitavien ominaisuuksiensa ansiosta. Ammoniakiton koostumus.

Redken Shades EQ ei ole aivan tavanomainen kiiltoa antava kevytväri. Se on itse asiassa hiusväri, joka luulee olevansa hoitoaine.

Shades EQ erottuu muista neljä eri tavalla:

1. Ei ammoniakkia
2. Lisää kiiltoa
3. Väriä korjaava hiusväri
4. Värjäys vie vain 20 minuuttia

 

Huomioithan, että tuotepakkaus saattaa näyttää eriltä kun vastaanotat tuotteen.

 

Lue lisää alla.

KUVAUS

Tämän tyyppinen hiusväri sopii täydellisesti silloin, kun ei haluta voimakasta tyvikasvua, kokeillaan uutta hiusväriä tai kun hiuksia värjätään ensimmäisen kerran. Tilapäiset kevytvärit ovat hiusvärien hellävaraisempi muoto, joten ne ovat loistava tapa uudistaa lookia ilman pitkäaikaista sitoutumista. Aivan kuin huulikiilto huulille, kiiltoa antava Gloss-kevytväri voi tehdä saman hiuksillesi. Se tehostaa väriä sekä antaa kiiltoa.

Shades EQ erottuu muista neljä eri tavalla:

1. Ei ammoniakkia
Shades EQ ei sisällä ammoniakkia, joten sinun ei tarvitse sietää voimakasta hajua tai epämiellyttävää tunnetta värjäyksen aikana.

2. Lisää kiiltoa
Olemmeko kertoneet, kuinka kiiltäviksi Shades EQ kevytväri –käsittely tekee hiuksesi? Koostumus sisältää vehnäaminohappoja, jotka auttavat hoitamaan hiuksia ja tekemään niistä erittäin kiiltävät.

3. Väriä korjaava hiusväri
On aika sanoa kellertäville latvoille ja tyvikasvulle hyvästit! Kaikentyyppiset sävyn epätasaisuudet ja haalistuminen korjaantuu Shades EQ -palvelun avulla. Hiuksiin levittämisen jälkeen koostumus imeytyy hiuksiin sävyttäen niitä hellävaraisesti antaen upean kauniin lopputuloksen.

4. Värjäys vie vain 20 minuuttia
Kyllä, luit oikein. Shades EQ –värin tarvitsee vaikuttaa levittämisen jälkeen vain 20 minuuttia. Se on nopea ja helppo palvelu silloin, kun haluat upean hiusvärin välittömästi.

Lue lisää täältä

OUR IMPACT:
 

RenewableEnergy

Formula made in factory using 100% renewable energy*
*In the calendar year 2022. Find more information on the L’Oreal Universal Registration Document


VeganFormula

Vegan formula*
*No animal derived ingredients


waterlooptechnologyMade in a factory using waterloop technology*
*In the 2022 calendar year. Find more information on the L’Oreal Universal Registration Document

biodegradable formula

95% biodegradable formula
*As per OECD 301 or equivalent tests. (pending)

KÄYTTÖOHJEET

SEKOITUSSUHDE JA VAIKUTUSAIKA:
Sekoitetaan 1:1 Color Gloss -sävyä ja Shades EQ Processing Solution -hapetetta. Sekoita aina samansuuruiset määrät väriä ja hapetetta ja käytä väriseos välittömästi. Vaikutusaika on 20 minuuttia huoneenlämmössä.

20 minuuttia vaikutusaikaa. Saavuttaakseni parhaan peittokyvyn harmaille hiuksille, anna vaikuttaa 20 minuuttia lisälämmössä muovihupulla peitettynä. Tämän jälkeen poista muovihuppu ja anna vielä vaikuttaa ilman lisälämpöä 20 minuuttia.

Käytä vain Shades EQ Processing Solution -hapetteen, tai Shades EQ Processing Solution for Precision Application -hapetteen kanssa

Huom: 
Parhaan kestävyyden ja värituloksen saavuttamiseksi anna väriseoksen vaikuttaa aina 20 minuuttia. Luodaksesi vaaleampia, väri-intensiteetiltä kevyempiä värituloksia käytä Crystal Clearia, mutta älä muuta vaikutusaikaa.

Shades EQ:ta voidaan laimentaa 000 Crystal Clearilla tai käyttämällä 09-sävyä vähentämään sävyn voimakkuutta tai tekemään sävystä vaaleamman kaikissa Shades EQ -värisekoituksissa.