Miten hoitaa katkeilevia hiuksia | Redken
>

MITEN HOITAA KATKENNEITA HIUKSIA

Ovatko hiuksesi halkeilleet tai erityisen kuivat ja vaurioituneet? Silloin hiuksesi saattavat myös olla alttiita katkeamiselle.

tarvitsevat ravitsevia hiustuotteita, jotka vahvistavat niitä.

Me Redkenillä olemme luoneet hiustenhoitosarjan, joka voi vähentää vaurioituneiden hiusten katkeilua ja auttaa sinua matkallasi kohti terveitä, kiiltäviä hiuksia - joissa hiuskuidut ovat vahvistuneet juuresta latvaan.

Selvitä, mistä hiusten katkeilu johtuu ja miten voit elvyttää ja vahvistaa hiuksiasi Redkenin tuotteilla.

MERKKEJÄ HIUSTEN KATKEAMISESTA

On olemassa useita merkkejä vaurioituneista ja rikkinäisistä hiuksista, joita voit varoa. Yksi yleisimmistä on lyhyiden hiusten irtoaminen, kun kampaat hiuksiasi. Hiuksia lähtee luonnostaan joka päivä, se on osa hiusten kiertokulkua. Ne näkyvät kokonaisten hiusten putoamisena. Kun hiukset ovat heikentyneet, yleensä vain niiden latvat katkeavat - ja se näkyy, kun kampaat tai muotoilet hiuksiasi.

Vaurioituneet hiukset, joilla on taipumus katkeilla, voivat näkyä myös latvojen halkeamisena. Jos hiusten latvat halkeavat kahtia tai niiden päässä on solmuja, on se merkki vaurioituneista hiuksista - ja latvoista, jotka lopulta katkeavat.

Jos hiuksesi ovat olleet vaurioituneet pitkään, ne yleensä pörröistyvät. Hoitamattomista hiuksista, joita käsitellään usein kuumilla muotoilulaitteilla, tulee ajan myötä huokoisemmat ja hauraammat. Hiusten katketessa syntyy lisää lyhyitä hiuksia, jotka ovat vaurioituneet latvoista - ja tämä näkyy pörröisyytenä.

Mitä voin tehdä ehkäistäkseni hiusten katkeilua?

Monet asiat voivat pahentaa hiusten katkeilua, ja valitettavasti nämä ovat tapoja, joiden monet ihmiset eivät edes tiedä olevan erityisen haitallisia.

Ensinnäkin, älä koskaan vedä hiusten latvoja erilleen, jos näet haaroittuneen latvan. Se saattaa tuntua hauskalta, mutta joudut maksamaan siitä pidemmällä tähtäimellä.

”Haaroittuneen latvan vetäminen heikentää itse hiuskuitua”, Doss sanoo. ”Ja lämmön lisääminen vain pahentaa tilannetta, ei paranna. Lämpö saattaa saada hiukset näyttämään vähän paremmalta, mutta lopputulos on, että se kuivattaa hiuksia ja tekee enemmän vahinkoa.”

PYYDÄ APUA REDKENIN SALONGISTA

Tehokkaan hiustenhoitorutiinin lisäksi on tärkeää muistaa, että voit hoitaa hiusten katkeilua myös kampaamossa riippuen siitä, minkälainen vaurio hiuksillasi on ja mitä tarvitset niiden vahvistamiseksi.

Keskustele kampaajasi kanssa siitä, miten voit pitää hiuksesi kunnossa ja saavuttaa unelmiesi hiukset. Saatat tarvita hiustenleikkauksen päästäksesi eroon vaurioista, ennen kuin alat hoitamaan hiuksiasi niiden vahvistamiseksi.

Kärsivällisyys on avainasemassa vaurioituneiden hiusten hoidossa, mutta oikeanlaisilla tuotteilla terveet ja kauniit hiukset on mahdollista saavuttaa!