Redken | Miten hallita hiusten katkeilua
>

Miten hallita hiusten katkeilua

Ensinnäkin, älä koskaan vedä hiusten latvoja erilleen, jos näet haaroittuneen latvan. Se saattaa tuntua hauskalta, mutta joudut maksamaan siitä pidemmällä tähtäimellä.

Käsi ylös, jos olet joskus nähnyt jonkun vetävän haaroittuneita latvoja erilleen tai jos olet tehnyt niin itse. Nyt kun kaikki tämän lukeneet ovat nostaneet kätensä, selvennetään: älkää tehkö niin! Ja kertokaa muillekin, että niin ei kannata tehdä. Kieltäkää heitä ja kertokaa heille, että haaroittumalla hiukset itse asiassa ilmoittavat olevansa katkeamassa.

Mikä aiheuttaa hiusten katkeilua?

Kyllä, se on totta, hiuksesi voivat itse asiassa katketa. Redken Artist Adina Dossin mukaan hiusten katkeilu johtuu siitä, että hius on rasittunut kemikaalisten tai mekaanisten käsittelyiden, kuten lämpömuotoilun tai föönauksen vuoksi.

Vahingoittuneet hiukset näyttävät, no, sanon sitä aina hattarahiukseksi”, Redken Artist Julie Lahr sanoo. Hiukset näyttävät kuluneilta ja sähköisiltä hiusten ollessa haaroittuneet. Hius tuntuu ja näyttää takkuiselta.

Mitä voin tehdä ehkäistäkseni hiusten katkeilua?

Monet asiat voivat pahentaa hiusten katkeilua, ja valitettavasti nämä ovat tapoja, joiden monet ihmiset eivät edes tiedä olevan erityisen haitallisia.

Ensinnäkin, älä koskaan vedä hiusten latvoja erilleen, jos näet haaroittuneen latvan. Se saattaa tuntua hauskalta, mutta joudut maksamaan siitä pidemmällä tähtäimellä.

”Haaroittuneen latvan vetäminen heikentää itse hiuskuitua”, Doss sanoo. ”Ja lämmön lisääminen vain pahentaa tilannetta, ei paranna. Lämpö saattaa saada hiukset näyttämään vähän paremmalta, mutta lopputulos on, että se kuivattaa hiuksia ja tekee enemmän vahinkoa.”

Mitä tuotteita voin käyttää estämään ja korjaamaan hiusten katkeilua?

Mitä sitten kannattaa tehdä, kun kärsitään hiusten katkeilusta ja vaurioitumisesta? Redkenin Extreme -hiustenhoitosarja vahingoittuneille hiuksille voi pelastaa päivän. Yhdessä Redken Extreme -shampoon ja -hoitoaineen kanssa käytettynä Redkenin hiuksiin jätettävä Extreme Anti-Snap -hoito voi vähentää hiusten katkeilua tehokkaasti. Koostumuksessa on vahvistavaa proteiiniyhdistettä, ja tämä tuote tarjoaa etuja varmistaakseen hyvinvoivan ja kestävän näköiset hiukset. Anti-Snapia käytetään kotona, kun tulet suihkusta, pyyhekuiviin hiuksiin. Käytä sitä jätettävänä hoitoaineena ja muotoile tavalliseen tapaan.

Vuonna 2019 Redken esitteli toisen tärkeän työkalun taistelemaan hiusten katkeilua ja lämpömuotoilun aiheuttamia vaurioita vastaan. Hiuksiin jätettävä Extreme Play Safe 3-in-1 on lämpösuojan sisältävä hoitotuote vahingoittuneille hiuksille ja sisältää tärkeitä ainesosia, kuten kasviproteiinia ja turmaliinia. Tämä innovatiivinen hiustenhoito vähentää muotoilutyökalujen aiheuttamia vahinkoja, vahvistaa hiuskuitua katkeilun vähentämiseksi ja suojaa hiuksia kuumuudelta 230°C asti.