Hiusten muotoilu » Uusi design, sama efekti | Redken
>

NYT INTUITIVT DESIGN FOR DET PERFEKTE RESULTAT

Huisten moutoilu Redken-sarjalla – uusi design, sama efekti

Hairstyling-med-redken

Tutustu koko mallistoon ja style confidently Redken 5th Avenue NYC-sarjalla!

Joskus on muutoksen aika - aika uudistukselle!

Me Redkenillä tunnemme samoin. Siksi olemmekin uudistaneet myydyintä muotoilumallistoamme, joka tarjoaa raikkaan ja rohkean ilmeen

Uusi muotoilu ei vain tarjoa täysin uutta ilmettä, vaan myös selkeän ja tiiviin kuvauksen kunkin tuotteen erityisominaisuuksista pakkauksen etupuolella - olipa kyse sitten pörröisyyden taltuttamisesta, volyymista tai hiusten täydellisestä muotoilusta, voit helposti navigoida malliston laajan muotoilutuotevalikoiman läpi. Ei ole koskaan ollut helpompaa löytää oikeaa tuotetta juuri haluamasi tyylin luomiseksi.

Tutustu koko mallistoon ja style confidently Redken 5th Avenue NYC-sarjalla!

Tutustu muotoilumalliston mahdollisuuksiin

styling reno portfolio

Redkenin 5th Avenue NYC -muotoilutuotteilla voit olla luova ja kokeileva, muotoilitpa hiuksiasi sitten kotona tai olitpa ammattitaitoinen stylisti.

Redken on yli 60 vuoden ajan erikoistunut innovatiivisiin hiusten muotoilu- ja hoitoteknologioihin, joilla jokainen voi saavuttaa unelmiensa hiusten muodonmuutoksen.

5th Avenue NYC-sarjalla voit tuoda kampaamotason muotoilun kotiisi.

Uusi ilme, sama koostumus

Styling-Reno-Portfolio-Social

Uudet tuotekuvaukset saattavat auttaa sinua jopa löytämään uuden suosikkituotteesi!

5th Avenue NYC-muotoilumallisto koostuu neljästä kategoriasta, joista jokainen sisältää useita tuotteita eri hiustyypeille ja muotoilutarpeisiin.

Kokoelmasta löydät kaiken muotoiluun tarvittavan seuraavista kategorioista: Hiuslakka, lämpösuoja, rakenne ja volyymi.

Hiusten muotoilu hiuslakalla

styling med redken

Hiuslakka on välttämätön tuote useimmille naisille ja kampaajille. Se viimeistelee, tuo tuuheutta mihin tahansa tyyliin ja on tehokas keino saada muotoilusi säilyttämään muotonsa.

Olemme koonneet 5th Avenue NYC -mallistoon erilaisia hiuslakkoja, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa.

 • Max Hold HairsprayTällä hiuslakalla tyylisi ei hajoa koskaan. Max Hold Hairspray antaa maksimaalisen pidon jopa 24 tunniksi kuivattamatta tai raskauttamatta hiuksia. Hiuslakka auttaa pitämään myös pörröisyyden kurissa.

 • Control HairsprayControl Hairspray on nopeasti kuivuva hiuslakka, joka antaa tehokkaan pidon ja sulkee kosteuden pois hiuksista. Vältä kiharat hiukset kosteissa olosuhteissa tällä kevyellä hiuslakalla.

 • Strong Hold HairsprayStrong Hold Hairspray on täydellinen kumppani yhdistämään kiiltävän ulkonäön pitkäkestoiseen pitoon ja pörröisyyttä estäviin ominaisuuksiin. Hiuksesi jäävät kiiltävän ja terveen näköisiksi.

 • Anti-Frizz HairsprayJos hiuksillasi on taipumus pörröistyä erityisesti kostealla säällä, pörröisyyttä ehkäisevä hiuslakka on uusi paras ystäväsi. Tämä on kestävin kosteutta ja pörröisyyttä vastaan taisteleva hiuslakkamme

 • Quick Dry HairsprayJos haluat muotoilla hiuksesi salamannopeasti tai virkistää niitä päivän mittaan, Quick Dry Hairspray on ”must have” kotona ja käsilaukussa. Hiuslakka kuivuu nopeasti hiuksissa ja takaa pidon koko päiväksi.

Rakenne

styling med redken

Joitakin hiusleikkauksia ja -tyylejä voidaan tehostaa luomalla hiuksiin lisää rakennetta. Rakenteella voidaan esimerkiksi tuoda lyhyeen kampaukseen enemmän särmää, korostaa kiharien hiusten ainutlaatuista ilmettä tai yksinkertaisesti viimeistellä mikä tahansa hiustyyli luomalla siihen lisää volyymia.

Kaikki tämä on mahdollista Redkenin hiusten rakennetta korostavilla tuotteilla.

 • Pliable PastePliable Paste on joustava tahna, joka antaa keskivahvan pidon ja luonnollisen ulkonäön. Tuotteella voit luoda hiuksiin rakennetta pitäen ne samalla pehmeinä.

 • Spray WaxTällä suihkevahalla voit luoda hiuksiisi lisää rakennetta. Spray Wax jättää mattapintaisen lopputuloksen ja antaa keskivahvan pidon kaikentyyppisille hiustyyleille. Voit päättää, haluatko luoda hiuksille kevyttä rakennetta muutamalla suihkauksella, vai antaa kestävämmän pidon suuremmalla määrällä tuotetta.

 • Texture PasteJos haluat hiusmuotoilusi kestävän koko päivän, Texture Paste on oikea tuote sinulle. Voit luoda paljon tekstuuria ja lisätä tuotetta päivän mittaan - aina kun haluat.

 • Max Sculpting GelMax Sculpting Gel on uusi tuote 5th Avenue NYC -muotoilumallistossa. Tämä teksturoiva geeli takaa muotoilun säilymisen ja kauniin kiiltävän lopputuloksen riippumatta siitä, millaista hiustyyliä olet luomassa. Geeli on alkoholiton ja antaa vahvan pidon - koko päiväksi ja yöksi.

 • Matte ClayMatte Clay -tuotteella voit muotoilla hiuksesi juuri haluamallasi tavalla. Tuote antaa pitkäkestoisen pidon ja mattapintaisen vaikutuksen jättämättä hiuksia tahmeiksi.

 • Powder GripJos haluat hiuksiisi välittömästi rakennetta ilman kosteaa tai kiiltävää lopputulosta, Powder Grip on täydellinen tuote sinulle. Öljyä imevä tuote lisää volyymia latvoihin antaen luonnollisen ulkonäön.

Volyymi

Voit viedä hiustyylisi uudelle tasolle lisäämällä volyymia. Olipa kyseessä sitten nuttura, luonnolliset aallot tai Hollywood-kiharat, volyymi voi tuoda hiustyyliisi jotakin lisää.

Monet haluavatkin lisätä hiuksiinsa rakennetta - sekä arkielämässä että juhliin ja tapahtumiin, joissa kampauksen on oltava erityinen.

Redken on luonut useita muotoilutuotteita, joilla voit saada juuri sinun tarpeisiisi sopivaa volyymia.

 • Root LifterRoot Lifter on tarkoitettu niille, jotka haluavat enemmän volyymia luonnollisella ulkonäöllä. Lisää hiuksiisi asennetta tällä juureen levitettävällä, tuuheuttavalla muotovaahdolla. Tuote on täydellinen piristämään arjen hiustyyliäsi.

 • Root TeaserTällä suihkeella luot täydellisen poninhännän, jossa on runsaasti rakennetta. Tuote antaa välittömästi volyymia ja kuivuu nopeasti.

 • Full Volume MousseJos haluat hiustyylisi kestävän koko päivän, Full Volume Mousse on uusi suosikkituotteesi. Saat runsaasti volyymia tällä kevyellä hiusvaahdolla, joka ei tahmaa tai jätä hiuksia kuiviksi. Anna tyvellesi ainutlaatuinen kohotus luonnollisella lopputuloksella.

 • Touchable TextureTällä tuotteella voit yhdistää volyymin ja rakenteen. Nauti tuuheista hiuksista, jotka ovat myös suojattu lämpömuotoilulta ja pörröisyydeltä.

Lämpösuojaus

Hairstyling med redken

Lämpösuoja on hiustesi paras ystävä. Se antaa hiuksillesi niiden tarvitseman suojan ennen hiusten lämpömuotoilua.

 • Thermal SprayThermal Spray on kevyt lämpösuojasuihke, joka sopii täydellisesti käytettäväksi suoritusrautojen ja kihartimien kanssa jopa 230°C saakka.

 • Quick BlowoutHiusten kuivaamista nopeuttava lämpösuojasuihke. Kevyt koostumus tekee hiusten kuivaamisesta nopeampaa, hoitaa hiuksia ja antaa kiiltoa.

 • Big BlowoutRedken Big Blowout Jelly. Ainutlaatuinen geelimäinen föönaysvoide, joka antaa hiuksille välitöntä volyymia ja silkinpehmeän lopputuloksen.