Yhdessä Luomassa Turvallista Ympäristöä | Redken
>
Redken 2023 It Gets Better Global Website Landing

YHDESSÄ LUOMASSA TURVALLISTA YMPÄRISTÖÄ

BRAND CAUSE

Jatkaessamme Hairdressers United -aloitteen kehittämistä jaamme mielellämme muutamia päivityksiä! Tänä vuonna olemme tehneet yhteistyötä It Gets Better -projektin, Redken-taiteilijoiden ja alan asiantuntijoiden kanssa kehittääksemme alakohtaisen koulutuksen, jonka tavoitteena on tehdä kampaamoista turvallinen tila LGBTQ+-asiakkaille. REDKENIN VIRTUAALINEN SAFE SPACE -KURSSI ON SAATAVILLA PYYNNÖSTÄ VELOITUKSETTA L’OREAL ACCESS:N KAUTTA.

Kampaajilla ei ole valtaa vain muuttaa hiuksia, vaan myös muuttaa ihmisten tunteita itsestään ja antaa heille voimaa heidän matkallaan kohti itseilmaisua. Me Redkenillä uskomme, että jokaisen pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi kampaajan tuolissa aidosti itsenään, vapaasti ilmaista itseään täysin ja esitellä ainutlaatuisuuttaan oman kauneuden tulkintansa kautta.

The Trevor Projectin vuonna 2021 tekemä tutkimus paljasti, että jopa yksi hyväksyvä aikuinen voi vähentää nuorten LGBTQ+-ihmisten itsemurhayritysten riskiä 40 prosentilla. Se yksi hyväksyvä aikuinen jonkun elämässä voisi olla Safe Space -koulutettu kampaaja.