Valtuuttamattoman myynnin vastainen käytäntömme | Redken
>

Anti-Diversion Policy

MITÄ TUOTTEIDEN VALTUUTTAMATON MYYNTI ON?

Käsite on varmasti epäselvä monelle. Yhdeksän kymmenestä kuluttajasta ei tiedä, mitä tuotteiden valtuuttamattomalla myynnillä tarkoitetaan. Olet kuitenkin luultavasti todistanut sitä käytännössä. Tuotteiden valtuuttamattomasta myynnistä on kyse silloin, kun tuotteita myydään “valtuuttamattomissa” paikoissa. Aitoja Redken-tuotteita myydään vain valtuutetuissa salongeissa, kylpylöissä tai valtuutettuihin salonkeihin liittyvillä verkkosivuilla.

 

MIKSI TUOTTEIDEN VALTUUTTAMATON MYYNTI ON HAITALLISTA?

Valtuuttamattomissa paikoissa myydyt tuotteet voivat olla väärennettyjä, niiden koostumusta on voitu laimentaa tai niissä on mahdollisesti käytetty vanhoja, erääntyneitä ainesosia, jotka eivät välttämättä ole turvallisia käyttää. Redken sanoo kaikessa mainonnassaan: ”Aidot tuotteet taatusti vain salongeista.”Jos siis ostat tuotteitamme supermarketista, apteekista tai mistä tahansa muusta myymälästä kuin valtuutetusta salongista, kylpylästä tai valtuutettuun salonkiin liittyvältä verkkosivustolta, emme voi taata, että kyseessä on aito, testatulla tavalla toimiva Redken-tuote.

 

OLETKO VAARASSA?

Saatat olla. Epäpuhtaat tai väärennetyt tuotteet voivat aiheuttaa ärsytystä tai jopa infektioita.

 

KUKA VALTUUTTAMATTOMIA TUOTTEITA MYY?

Tuotteita voivat myydä valtuuttamattomat jälleenmyyjät ja salongit tai niiden työntekijät sekä muut epärehelliset henkilöt, jotka yrittävät hyötyä piratismista.

 

SALONKIEN TUOTETAKUU

Proteiinin ja happaman pH-arvon perinteeseen nojaavasta, uraauurtavasta tutkimuksestamme on syntynyt toimialan edistyneimpiä tuotteita. Teknologia on olennainen osa jokaista Redken-tuotetta. Olemme niin varmoja siitä, että Redkenin tuotteissa on sinunkin mielestäsi kaikkein edistyksellisin koostumus, että tarjoamme asiakkaille laadun takeeksi rahat takaisin -takuun. Jos 4 viikon* kuluessa ostopäivästä olet käyttänyt yksinomaan Redkenin tuotetta etkä ole tyytyväinen tuloksiin, noudata seuraavia ohjeita ja tarjoamme täyden hyvityksen:

Lähetä maakuljetuksena ja postimerkein varustettuna 4 viikon* sisällä ostopäivästä käyttämätön osa tuotteesta alkuperäisessä pakkauksessaan ja alkuperäiset kuitit, joista on ympyröity sekä ostohinta että valtuutetun salongin/kylpylän nimi tai valtuutettuun salonkiin liittyvän verkkosivun tiedot, seuraavaan osoitteeseen:

 

Redken Consumer Affairs

PO Box 2007

Westfield, NJ 07091-2007

 

*Jos olet ostanut Cerafill Minoxidil Topical Solution -liuosta, voit pyytää hyvitystä 90 päivän kuluessa ostopäivästä.

 

Pyrimme 100-prosenttiseen asiakastyytyväisyyteen. Kirjoita tuotteen palautuksen syy virallisen kuitin taakse.

 

Täyttä hyvitystä varten tuotteen ON OLTAVA ostettu valtuutetusta salongista/kylpylästä tai valtuutettuun salonkiin liittyvältä verkkosivustolta. Redken voi taata tuotteiden tehon vain silloin, kun ne on ostettu VALTUUTETUSTA salongista/kylpylästä tai valtuutettuun salonkiin liittyvältä verkkosivustolta. Jos olet ostanut tuotteitamme joistakin jäljempänä luetelluista paikoista, EMME VOI taata, että tuotteet ovat vaatimustemme mukaisia, ja siksi EMME VOI myöskään maksaa hyvitystä.

 

VALTUUTTAMATTOMAT MYYMÄLÄT:

Tavalliset vähittäismyymälät

Halpahallit

Apteekit

Ruokakaupat

Verkko-ostokset muualta kuin L’Orealin ammattimaisten salonkituotteiden sivustoilta

Tuotteiden verkkosivut

 

Osta Redken-tuotteet salongeista ja kylpylöistä, jotka voivat tarjota parasta palvelua ja tuotesuosituksia hiuksillesi. Vain salongista tai kylpylästä tai valtuutettuun salonkiin liittyvältä verkkosivustolta ostetut tuotteet noudattavat taatusti laatuvaatimuksiamme. Kiitos, että tuet salonki- ja kylpyläverkostoamme.

 

Näiden ehtojen sisältö koskee vain Yhdysvaltoja. Redken varaa oikeuden päivittää tai muokata ohjelmaa tai keskeyttää sen tulevaisuudessa

 

ESTÄ TUOTTEIDEN VALTUUTTAMATON MYYNTI

MITEN VOIT AUTTAA VALTUUTTAMATTOMAN MYYNNIN ESTÄMISESSÄ?

Jätä riski ottamatta, jätä ostamatta! Kerro myös ystävillesi, mitä vaaroja valtuuttamattomissa paikoissa myytävistä tuotteista voi aiheutua! Jos näet Redken-tuotteen myynnissä muualla kuin salongissa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kerro sen paikan nimi ja osoite, jossa näit tuotteet. Voit myös soittaa numeroon 1-800-503-3997 ja ilmiantaa luvattomat tuotteiden myyjät. Tutkimme asian läpikotaisin.

 

MITEN REDKEN PYRKII LOPETTAMAAN TUOTTEIDEN VALTUUTTAMATTOMAN MYYNNIN?

Suojellakseen Redkenin salonkeja ja varmistaakseen, että kuluttajat saavat vain laadukkaimpia ja juuri heidän hiustensa tarpeisiin sopivia Redkenin tuotteita Redken on jatkossakin sitoutunut taisteluun tuotteiden valtuuttamattoman myynnin kitkemiseksi:

Entinen FBI-agentti on kehittänyt strategiat ja valvoo Redkenin valtuuttamattoman myynnin vastaisen ohjelman toimeenpanoa.

Redken-tuotteiden liikkeitä seurataan yksilöllisillä tuotekoodeilla. Tällä menetelmällä valtuuttamattomiin myyntipaikkoihin kulkeutuneet tuotteet voidaan jäljittää.

Redkenin edustajat tekevät säännöllisesti pistokokeita valtuuttamattomissa myyntipisteissä Yhdysvalloissa. Sitten nämä tuotteet tutkitaan valtuuttamattomien myyjien löytämiseksi.

Jatkuvasti käynnissä olevissa selvityksissä on löytynyt valtuuttamattoman myynnin järjestelmiä, joissa on mukana myymälöitä sekä Internetin väärinkäyttöä.

Valtuuttamattomasta myynnistä voi ilmoittaa Redkenin turvallisuusosastolle soittamalla Redkenin palvelunumeroon 1-800-503-3997 tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]