Vaikuttajien suosikit: Föönikampaus ja kiharat
>

Vaikuttajien suosikit: Föönikampaus ja kiharat

Saada äärimmäistä tuuheutta föönikampaukseesi? Saada täydelliset kimmoisat kiharat pysymään? Nämä vaikuttajat käyttävät Redkenin muotoilutuotteita luomaan heidän hittikampauksensa:
Näin teet sen

Oletko nähnyt Redkenin ammattimaisia muotoilutuotteita TikTokin tai Instagramin for you tai explore -sivuilla? Se on vain ajan kysymys, koska moni meidän muotoilutuotteiden bestsellereistä ovat somessa viraaleja!

Haluaisitko loihtia sileän ponihännän tai nutturan? Saada äärimmäistä tuuheutta föönikampaukseesi? Saada täydelliset kimmoisat kiharat pysymään? Nämä vaikuttajat käyttävät Redkenin muotoilutuotteita luomaan heidän hittikampauksensa: 

Föönikampaus ja kiharat:

Lovisa Worgen käytössä on Quick Blowout, jossa on lämpösuoja, joka on kevyt ja lisää kiiltoa hiuksiin. Redken Oil For All hoitaa, silottaa ja kesyttää hiukset. Katso tästä miten.

My Beauty Guide näyttää, kuinka Big Blowout voi antaa lisävolyymiä ja lämpösuojan föönamiselle, ennen kuin hän muotoilee hiuksensa käyttäen Max Control Hairspray -hiuskiinnettä isoille ja kimmoisille kiharoille.

Ammattimaiseen föönikampaukseen Anette Jorgin käytössä on Big Blowout, jota hän käyttää kosteisiin hiuksiin ennen föönausta maksimaalisen volyymin saavuttamiseksi. Tämän jälkeen voit freesata hiukset käyttäen Dry Shampoota ja lopuksi Control Hairspraytä, joka asettaa curtain bangs täydellisesti.