Shades EQ: Kiiltoa antava kevytväri, josta haluat varmasti kuulla
>

Shades EQ: Kiiltoa antava kevytväri, josta haluat varmasti kuulla

Redken Shades EQ ei ole aivan tavanomainen kiiltoa antava kevytväri. Se on itse asiassa hiusväri, joka luulee olevansa hoitoaine.

Redkenin Shades EQ sopii sekä hiusvärinoviiseille että eloisia hiusvärejä rakastaville. Uskomattoman nopea ja helppo kiiltoa antava kevytväri, josta haluat varmasti kuulla!

Mikä on kiiltoa antava Gloss-kevytväri?

Aloitetaan perusteista. Kiiltoa antava kevytväri on ammattimainen hiusväripalvelu, joka on saatavana kampaamosta. Usein hiusammattilaiset tarjoavat tämäntyyppisiä palveluita, kun hiuksia halutaan sävyttää, väriä halutaan korjata tai hiuksiin halutaan kiiltoa. Koska nämä sävyt ovat niin sanottuja kevytvärejä, ne sisältävät sekoituksen suoraväripigmenttejä ja hapeteväripigmenttejä. Yhdessä tämä dynaaminen duo antaa mahdollisuuden kokeilla uutta hiusväriä ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Mikä on kevytväri?

Tässä hiusvärissä nimi kertoo kaiken. Kevytväri on hiusvärityyppi, joka haalistuu asteittain muutamassa viikossa. Tämän tyyppinen hiusväri sopii täydellisesti silloin, kun ei haluta voimakasta tyvikasvua, kokeillaan uutta hiusväriä tai kun hiuksia värjätään ensimmäisen kerran. Tilapäiset kevytvärit ovat hiusvärien hellävaraisempi muoto, joten ne ovat loistava tapa uudistaa lookia ilman pitkäaikaista sitoutumista. Aivan kuin huulikiilto huulille, kiiltoa antava Gloss-kevytväri voi tehdä saman hiuksillesi. Se tehostaa väriä sekä antaa kiiltoa.

Mikä tekee Redken Shades EQ -tuotteesta erilaisen muihin kiiltoa antaviin kevytväreihin verrattuna?

Redken Shades EQ ei ole aivan tavanomainen kiiltoa antava kevytväri. Se on itse asiassa hiusväri, joka luulee olevansa hoitoaine. Shades EQ erottuu muista neljä eri tavalla:

1. Ei ammoniakkia
Shades EQ ei sisällä ammoniakkia, joten sinun ei tarvitse sietää voimakasta hajua tai epämiellyttävää tunnetta värjäyksen aikana.

2. Lisää kiiltoa
Olemmeko kertoneet, kuinka kiiltäviksi Shades EQ kevytväri –käsittely tekee hiuksesi? Koostumus sisältää vehnäaminohappoja, jotka auttavat hoitamaan hiuksia ja tekemään niistä erittäin kiiltävät.

3. Väriä korjaava hiusväri
On aika sanoa kellertäville latvoille ja tyvikasvulle hyvästit! Kaikentyyppiset sävyn epätasaisuudet ja haalistuminen korjaantuu Shades EQ -palvelun avulla. Hiuksiin levittämisen jälkeen koostumus imeytyy hiuksiin sävyttäen niitä hellävaraisesti antaen upean kauniin lopputuloksen.

4. Värjäys vie vain 20 minuuttia
Kyllä, luit oikein. Shades EQ –värin tarvitsee vaikuttaa levittämisen jälkeen vain 20 minuuttia. Se on nopea ja helppo palvelu silloin, kun haluat upean hiusvärin välittömästi.

Miksi minun kannattaisi valita kiiltoa antava kevytväri?

Haluatko uskomattoman upeat, säihkyvät ja kiiltävät hiukset? Kiiltoa antava kevytväri voi olla nappivalinta sinulle. Sen lisäksi, että tämä nopea palvelu viimeistelee minkä tahansa kestovärjäyksen, se sopii käytettäväksi myös sellaisenaan tai pika-apuna kiillottomille ja epätasaisen sävyisille hiuksille. Siihen ei voi olla ihastumatta. Muistele kaikkia niitä kertoja, kun olet katsonut peiliin ja toivonut nopeaa hiusmuutosta – vaikkapa pientä sävytystä tai tehostettua kiiltoa. Niihin päiviin (ja kaikkiin muihinkin päiviin) Shades EQ Gloss -kevytväri on vastaus, kun hiukset kaipaavat nopeaa pelastusta.

Kuinka kiiltoa antava kevytväri toimii?

Ensimmäisen konsultaation jälkeen kampaajasi sekoittaa juuri sinulle räätälöidyn kevytvärin, jonka koostumus vastaa keskustelemaanne lopputulosta. Kun väri on sekoitettu, kampaaja levittää kiiltoa antavan kevytvärin kuiviin hiuksiin, antaa värin vaikuttaa 20 minuutin ajan ja huuhtelee sen pois. Pidä puhelimesi valmiina, sillä haluat varmasti ottaa kuvan uudesta ihanasta lookistasi!

Kuinka usein värikäsittely pitää toistaa?

Shades EQ Gloss –kevytväri kestää 6–8 shampoopesua. Koska kyseessä on kiiltoa antava kevytväri, tyvikasvusta ei tarvitse huolehtia, mutta kun haluat raikastaa sävyä, kampaaja voi uusia käsittelyn.

Flirttaile suosikkihiusväreilläsi

Shades EQ on niin monipuolinen tuote, että voit kokeilla lähes mitä tahansa hiusväriä. Palatko halusta kokeilla uutta viileää vaalean sävyä, leikitellä syvillä tummanruskeilla sävyillä tai ehkä kokeilla pastellisävyä? Pyydä kampaajaltasi Shades EQ -käsittely!

Ruskea hiusväri

Tuo nykyiseen hiusväriisi syvyyttä tai leikittele tummilla hiusväreillä: kysy kampaajaltasi syvistä ruskean sävyistämme. Aina lämpimistä kastanjan sävyistä viileisiin keskiyön sävyihin, ruskeat Shades EQ -kevytvärit ovat täydellisiä silloin, kun lookiin halutaan syvyyttä ja moniulotteisuutta. Hiusammattilaiset käyttävät niitä usein hienovaraiseen balayage-värjäykseen ruskeisiin hiuksiin.

Ruusukultainen hiusväri

Ruusukultaiset hiukset ovat olleet tämän sesongin ehdottomasti suosituin look. Keskustele kampaajasi kanssa hiusvärisi päivittämisestä ihanaan ruusukultaan kiiltoa antavalla kevytvärillä, jos hiuksesi ovat vaalennetut tai vaaleat. Se tarjoaa helpon tavan kokeilla uusinta trendiä ilman tarvetta kestovärjäykseen.

Vaalea hiusväri

Kukaan ei halua kellertäviä hiuksia. Kampaajasi voi taittaa oranssin ja keltaisen vivahteet pois väriä korjaavalla ja kiiltoa antavalla kevytvärillä. Kauniita pigmenttejä sisältävät Shades EQ Gloss -kevytvärit auttavat häivyttämään ja sävyttämään ei-toivottuja vivahteita pois, antaen hiuksille raikkaan ja eloisan lookin.

Punainen hiusväri

Tekisikö mielesi kokeilla upeaa punaista väriä? Kampaajasi voi nyt luoda eloisia punaisia ja syviä viininpunaisia sävyjä sekä antaa tummemmille hiuksille voimakkaan punaisen värin ilman esivaalennusta. Shades EQ on kevytväri, joten voit kokeilla punapäänä olemista ilman pelkoa hiusten vaurioitumisesta.

Missä voin saada Redken Shades EQ Hair Gloss -käsittelyn?

Etsi lähin kampaajasi Salon Locator -työkalumme avulla!

Lisäksi voit kokeilla yli 70 sävyä virtuaalisesti Redkenin Virtual Try On. Klikkaa tästä kokeillaksesi työkalua.