Aloittelijan opas kevytväriin | Redken
>

Aloittelijan opas kevytväreihin

Anna hiuksillesi raikkautta ja kiiltoa Redkenin Shades EQ -tuotteilla - säteilevä lopputulos, jolla voit leikitellä eri väreillä juuri niin kuin haluat!

Aloittelijan opas kevytväriin

Hiusvärien maailmassa navigointi voi olla haastavaa ja hämmentävää - etenkin hiusten värjäyksen ensikertalaisille. Kampaajalla käytettävien monimutkaisten termien ja loputtomien trendien ja tyylien myötä on täysin normaalia, että täydellisen hiusvärin löytäminen voi tuntua vaikealta.

Jos kaipaat vain pientä vaihtelua etkä pysyvää hiusväriä, voit keskustella paikallisen Redken-kampaajasi kanssa Shades EQ -valikoimastamme. Shades EQ -tuotteet ovat loistava tapa tutustua hiusvärien maailmaan. Tuotteet ovat puolipysyviä hiusvärejä, jotka korjaavat hiusten kuntoa ja sävyä virkistäen niiden ulkonäköä. Tuotteet toimivat kevytvärinä.

Ennen kuin syvennymme kevytvärien maailmaan, esittelemme sinulle "virgin hair" -käsitteen.

MITÄ TARKOITTAA NEITSEELLISET HIUKSET?

Hiusvärien maailmassa hiukset jaetaan kahteen pääluokkaan: käsittelemättömiin hiuksiin ja värikäsiteltyihin hiuksiin. Hiuksesi ovat käsittelemättömät eli "neitseelliset", jos hiuksiasi ei ole koskaan esimerkiksi värjätty tai raidoitettu.

Mitä tämä sitten tarkoittaa, kun hiuksesi värjätään kampaamossa ensimmäistä kertaa?

Sinulla on lähes loputtomasti vaihtoehtoja. Hiukset, joita ei ole koskaan käsitelty kemiallisesti, ovat yleensä terveemmät ja helpommin käsiteltävissä.

Ensimmäistä kertaa värjätyt hiukset ovat erityisen sensaatiomaiset - jokainen kampaaja on tästä samaa mieltä. Redkenin Shades EQ -hiusväri uudistaa hiuksia ja pitää ne sileinä, kiiltävinä ja terveinä vielä pitkään kampaamokäynnin jälkeen. Shades EQ on sävyttävä kevytväri.

MIKÄ ON KEVYTVÄRI?

Kevytväri on puolipysyvä hiusväri, joka virkistää ja sävyttää hiuksia tehostaen niiden ulkonäköä.

Puolipysyvyys tarkoittaa, että väri haalistuu hiuksista vähitellen. Hiusvärimolekyylit värjäävät vain hiusten pinnan eivätkä tunkeudu syvälle niiden rakenteeseen. Väri asettuu hiusten päälle kuin ylimääräiseksi kerrokseksi tehden niistä pehmeät, kiiltävät ja sileät.

Kevytväri -sarjamme on täydellinen valinta niille, jotka kaipaavat hiusten muodonmuutosta luonnollisella lopputuloksella. Sävyillä ja värjäysmenetelmillä on helppo leikitellä, ja hiuksesi näyttävät virkistyneiltä ja kiiltävämmiltä jo 20 minuutissa.

MIKSI VALITA KEVYTVÄRI TÄYDEN VÄRJÄYKSEN SIJAAN?

Mikäli värjäät hiuksiasi ensimmäistä kertaa, suosittelemme valitsemaan sävyttävän kevytvärin täyden värjäyksen sijaan.

Kevytväri on hellävaraisempi hiusväri, ja sopiikin siksi erinomaisesti käsittelemättömille hiuksille ja ihmisille, jotka eivät kaipaa merkittävää uudistusta. Kevytvärillä saat hiuksillesi kevyen muodonmuutoksen, joka korostaa luonnollista hiusväriäsi säilyttäen sen kiillon.

SHADES EQ-TUOTTEIDEN HYÖDYT:

Redkenin Shades EQ-tuotteissa on useita etuja käsittelemättömille hiuksille. Tässä on niistä muutama:

  • Ammoniakkivapaa - parempi tuoksu
  • Antaa hiuksille paljon kiiltoa
  • Värinkorjaus hiuksille
  • Värjäys kestää vain 20 minuuttia

Lue lisää Shades EQ-tuotteiden hyödyistä

VÄRJÄYKSEN VAIHEET KAMPAAMOISSAMME

shades eq- finnish

Kevytvärjäyksellä saat nopeasti ja helposti uuden, kiiltävän hiusvärin paikallisessa Redken-kampaamossasi.

Kun kampaajasi on päättänyt kevytvärin olevan hiuksillesi paras ratkaisu, voitte aloittaa!

Kampaaja levittää kevytvärin hiusten juuresta latvoihin. Vaikka väri saattaa näyttää levitettäessä erilaiselta kuin valitsemasi väri, ei se välttämättä kuvaa hiusten lopputulosta.

Levittämisen jälkeen sävytteen annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Värjäys kestää yleensä vain 20 minuuttia - voitkin rentoutua sen ajaksi odottaessasi hiustesi uutta ulkonäköä. Kun 20 minuuttia on kulunut, kampaaja huuhtelee tuotteen pois hiuksistasi.

Värikäsittelyn lopuksi hiukset pestään ja muotoillaan.

SHADES EQ-KEVYTVÄRIMME ON PUOLIPYSYVÄ HIUSVÄRI

Puolipysyvä hiusväri haalistuu hiuksista ajan myötä.

Hiusten kevytvärillä voit kokeilla uutta hiusväriä ja selvittää, pidätkö siitä, ilman pitkäaikasta väriin sitoutumista.

Puolipysyvillä hiusväreillämme voit siis testata useita sävyjä lyhyemmässä ajassa. Sinulla on paljon mahdollisuuksia kokeilla erilaisia lopputuloksia, kunnes löydät itsellesi ja omalle tyylillesi sopivan vaihtoehdon.

SÄVYTÄ HIUKSESI KEVYTVÄRILLÄ

Kevytväriä kutsutaan myös sävytykseksi. Kevytväri antaa hillityn lopputuloksen ja korostaa kauniisti luonnollista hiusväriäsi. Voit kuitenkin sävyttää hiuksesi juuri sellaiseksi kuin olet haaveillutkin.

Voit valita joko luonnollisen ilmeen sävyttämällä hiuksesi tummemmaksi tai vaaleammaksi, tai rohkeamman lopputuloksen valitsemalla leikkisämmän sävyn, kuten esimerkiksi vaaleanpunaisen.

Anna hiuksillesi raikkautta ja kiiltoa Redkenin Shades EQ -tuotteilla - säteilevä lopputulos, jolla voit leikitellä eri väreillä juuri niin kuin haluat!