Redkenin opas vaurioituneille hiuksille | Redken
>

Redkenin opas vaurioituneille hiuksille

Vaurioituneet hiukset ovat yksi yleisimmistä hiusongelmista. Vauriot voivat ilmetä esimerkiksi hiusten katkeiluna, kuivuutena ja haaroittumisena.

Onneksi hiuksia voi kuitenkin vahvistaa tehokkaalla hiustenhoitorutiinilla, joka hellii hiuksia ja palauttaa niiden proteiinitasapainon.

Redken Extreme -tuotesarja sisältää kolme korjaavaa hiustenhoitokokonaisuutta, jotka korjaavat erilaisia vaurioita hiuksia kosteuttaen, hoitaen ja vahvistaen. Hiusvaurioiden tyypistä riippumatta löydät Extreme-hiustenhoitosarjasta oikeat tuotteet hiuksiesi elvyttämiseen ja korjaamiseen.

Mistä hiusten vaurioituminen johtuu?

Redken Artist Adina Dossin mukaan hiusvaurioita syntyy, kun hiukset altistuvat rasitukselle ja hiusten proteiinit ovat heikenneet. Syynä voivat olla kemialliset käsittelyt, kuten värjääminen tai raidoittaminen, tai mekaaniset käsittelyt, kuten lämpömuotoilu tai föönaus.

”Vaurioitunut hius voi näyttää kuluneelta tai pörröttävältä”, Redken Artist Adina Doss kuvailee ja jatkaa: ”Joskus vaurioitumisen huomaa vastaa, kun alkaa näkyä kaksihaaraisia.”

Redken Extreme Length

Jos hiuksesi vaurioituvat tai katkeilevat ja sinulla on vaikeuksia kasvattaa hiuksesi haluamaasi pituuteen, Redken Extreme Length -hiustenhoitosarja on paras valinta. Tehokkaan biotiinin, soijaproteiinin ja risiiniöljyn yhdistelmän ansiosta Redken Extreme Length auttaa sinua kasvattamaan hiuksesi pidemmiksi ja vahvemmiksi, vaikka värjäisit tai vaalentaisit hiuksiasi!

Extreme Length -tuotesarja auttaa vahvistamaan hiuksia ja vähentämään niiden katkeilua jopa 81 prosenttia*. Redken Extreme Length -sarjan sisältämä tärkeä aineisosa, biotiini, vahvistaa hiuksia tyvestä latvoihin ja voi auttaa saamaan pidemmät ja vahvemmat hiukset.

*instrumentaalinen testi hiustenhoitokokonaisuuden käytön jälkeen: shampoo + hoitoaine + leave-in -hoitotuote

Redken Extreme Bleach Recovery

Jos hiuksia käsitellään säännöllisesti raidoittamalla tai vaalentamalla, niistä voi tulla hauraat ja helposti katkeilevat. Vaalennetut hiukset tarvitsevatkin erityistä hoitoa pysyäkseen vahvoina ja terveen näköisinä.

Redken Extreme Bleach Recovery -sarja hoitaa vaalennettuja, vaurioituneita hiuksia palauttamalla kosteuden ja lisäämällä kiiltoa ja pehmeyttä kuiviin ja hauraisiin hiuksiin jo yhdellä käyttökerralla. Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Water -hoito on innovatiivinen pois huuhdeltava tehohoito, joka toimii hiusten nestemäisenä sideaineena, tasoittaa välittömästi hiusten huokoisuuden ja vahvistaa vaurioituneita alueita.

 

Redken Extreme

Yksi yleisimmistä hiusvaurioiden syistä on lämpömuotoilu. Jos suoristat, kiharrat tai föönaat hiuksesi usein, ne saattavat haurastua ja vaurioitua. Redken Extreme -hiustenhoitotuotteiden sisältämä arginiini vahvistaa ja ylläpitää hiusten terveyttä. Sepicap-aktiiviaine palauttaa hiusten latvojen elinvoimaisuuden.

Vinkki: Tehokkaan hiustenhoitorutiinin, kuten Extreme-tuotteiden, lisäksi kannattaa muistaa lämpösuojasuihke, kuten Redken Iron Shape 11, joka suojaa muotoiltavia hiuksia kuumuudelta.