Redkenin opas vaurioituneille hiuksille | Redken
>

REDKENIN OPAS VAURIOITUNEILLE HIUKSILLE

Napsauta ja lue lisää erilaisista hiusvaurioista ja löydä paras hiustenhoitorutiini vaurioituneille hiuksille.

Vaurioituneet hiukset ovat yksi yleisimmistä hiusongelmista. Vauriot voivat ilmetä esimerkiksi hiusten katkeiluna, kuivuutena ja haaroittumisena. Onneksi hiuksia voi kuitenkin vahvistaa tehokkaalla hiustenhoitorutiinilla, joka hellii hiuksia ja palauttaa niiden proteiinitasapainon.

Redken Extreme -tuotesarja sisältää kolme korjaavaa hiustenhoitokokonaisuutta, jotka korjaavat erilaisia vaurioita hiuksia kosteuttaen, hoitaen ja vahvistaen. Hiusvaurioiden tyypistä riippumatta löydät Extreme-hiustenhoitosarjasta oikeat tuotteet hiuksiesi elvyttämiseen ja korjaamiseen. Extreme -tuotesarjan lisäksi voit tutustua Acidic Bonding Concentrate -hoitoon vaurioituneille hiuksille.

VAURIOITUNEET HIUKSET – MIKÄ AVUKSI?

Redken Artist Adina Dossin mukaan vaurioituneet hiukset johtuvat siitä, kun hiukset altistuvat rasitukselle ja hiusten proteiinit ovat heikenneet. Syynä voivat olla kemialliset käsittelyt, kuten värjääminen tai raidoittaminen, tai mekaaniset käsittelyt, kuten lämpömuotoilu tai föönaus.

”Vaurioituneet hiukset voivat näyttää kuluneelta tai pörröttävältä”, Redken Artist Adina Doss kuvailee ja jatkaa: ”Joskus vaurioitumisen huomaa vastaa, kun alkaa näkyä kaksihaaraisia.”

REDKEN EXTREME -TUOTESARJA VAURIOITUNEIDEN HIUSTEN HOITOON

Jos hiuksesi vaurioituvat tai katkeilevat, ja sinulla on vaikeuksia kasvattaa hiuksesi haluamaasi pituuteen, Redken Extreme Length -hiustenhoitosarja on paras valinta vaurioituneiden hiusten hoitoon. Tuotesarja koostuu kolmesta eri osasta, joiden oikealla käytöllä voit saada taas elinvoimaiset hiukset. 

Redken Extreme Length

Jos hiuksesi vaurioituvat tai katkeilevat ja sinulla on vaikeuksia kasvattaa hiuksesi haluamaasi pituuteen, Redken Extreme Length -hiustenhoitosarja on paras valinta. Tehokkaan biotiinin, soijaproteiinin ja risiiniöljyn yhdistelmän ansiosta Redken Extreme Length auttaa sinua kasvattamaan hiuksesi pidemmiksi ja vahvemmiksi, vaikka värjäisit tai vaalentaisit hiuksiasi!

Extreme Length -tuotesarja auttaa vahvistamaan hiuksia ja vähentämään niiden katkeilua jopa 81 prosenttia*. Redken Extreme Length -sarjan sisältämä tärkeä aineisosa, biotiini, vahvistaa hiuksia tyvestä latvoihin ja voi auttaa saamaan pidemmät ja vahvemmat hiukset.

*instrumentaalinen testi hiustenhoitokokonaisuuden käytön jälkeen: shampoo + hoitoaine + leave-in -hoitotuote

REDKEN EXTREME

Yksi yleisimmistä syistä vaurioituneille hiuksille on lämpömuotoilu. Jos suoristat, kiharrat tai föönaat hiuksesi usein, ne saattavat haurastua ja vaurioitua. Redken Extreme -hiustenhoitotuotteiden sisältämä arginiini vahvistaa ja ylläpitää hiusten terveyttä. Sepicap-aktiiviaine palauttaa hiusten latvojen elinvoimaisuuden.

Vinkki: Tehokkaan hiustenhoitorutiinin, kuten Extreme-tuotteiden, lisäksi kannattaa muistaa lämpösuojasuihke, kuten Redken Iron Shape 11, joka suojaa muotoiltavia hiuksia kuumuudelta.