Löydä paras hiusnaamio hiustesi tarpeisiin | Redken
>

LÖYDÄ PARAS HIUSNAAMIO HIUSTESI

32-RKN22-ABC-MASK-PINK-LIFESTYLE_0802-EU-sRGB-resized

Hiukset saavat kestää paljon. Värjäyksiä, vaalennuksia ja muotoilua. Aurinko ja lämpö kesäisin. Kylmyys, tuuli ja lumi talvisin. Ei ihmekään, että ne voivat joskus näyttää vaurioituneilta tai elottomilta. Hyvinvoivien hiusten tunteen ylläpitäminen vaatii enemmän rakkautta ja huolenpitoa.

Lisää hiusnaamio hoitorutiiniisi ja anna hiuksillesi kosteutusta ja ravitsemusta. Toisin kuin shampoo ja hoitoaine, jotka hoitavat hiuksia niiden pinnalla, hiusnaamio toimii syvemmin. Käytä sitä siis silloin, kun hiukset sitä eniten tarvitsevat, hiustenpesun yhteydessä.

Ohjeistamme sinulle parhaan hiusnaamion hiustesi tarpeisiin. Olivat ne sitten vaurioituneet, pörröiset tai kuivat. Löydä ratkaisu, joka pitää hiuksesi vahvoina, sileinä sekä kiiltävinä.


KUINKA KORJAAN VAURIOITUNEITA HIUKSIANI?

Ovatko hennot hiuksesi kärsineet värjäyksestä tai vaalennuksesta? Hemmottele niitä ainutlaatuisella, svyähoitavalla hoitotuotteella. Redken Acidic Bonding Concentrate 5-Min Liquid Mask sisältää all-in-one-koostumuksen, joka vahvistaa hiusten heikkoja sidoksia ja jättää hiukset näyttämään hyvinvoivilta ja kauniilta. Hiusten kokonaisvaltaiseen muutokseen, käytä koko ABC-tuotesarjaa. Lopputulos? Äärimmäistä korjausta, tehokasta hoitavuutta ja suojaa hiusvärin haalistumista vastaan. Ihanteellinen käsitellyille hiuksillesi.

KUINKA VAHVISTAN HIUKSIANI?

Ovatko hiuksesi vailla vahvuutta ja kiiltoa? Ei huolta. Redken Extreme Strength Mask tarjoaa hiuksille korjausta ja kimmoisuutta. Hoitotuote sisältää voimakasta aminohappoa, joka rakentaa hiusten vahvuutta. Kaipaavatko hiuksesi vielä enemmän? Käytä koko Extreme Strength -tuotesarjaa vahvistaaksesi vaurioituneita hiuksiasi.

KUINKA KORJAAN PÖRRÖISET HIUKSENI?

Haasteena hiusten pörröisyys? Siinä tapauksessa, suosittelemme ottamaan käyttöön tehokkaan hiusnaamion, joka silottaa ja pehmentää hiuksia. Redken Frizz Dismiss Hair Mask antaa suojaa ilmankosteutta vastaan ja tekee hiuksista helpommin selvitettävät. Käytä koko Frizz Dismiss -tuotesarjaa hiustenhoitorutiinissasi saadaksesi ihanteellisen lopputuloksen ja kontrollin pörröisiin sekä hallitsemattomiin hiuksiin.

KUINKA KOSTEUTAN KUIVIA HIUKSIANI?

Tuntuvatko hiuksesi haurailta, kuivilta ja elottomilta? Sitten on aika ladata niihin paljon kosteutusta! Redken All Soft Moisture Restore sisältää hyaluronihappoa auttamaan hiusten kosteutuksessa ja argan-öljyä ravitsemukseen ja kiiltoon. Hyvästi kuivat, haaroittuneet latvat! Tämä hiuksiin jätettävä hoitotuote tarjoaa myös lämpösuojan jopa 230°C saakka. Täydellinen käytettäväksi ennen muotoilua tuomaan hiuksiin lisää pehmeyttä ja kiiltoa. Tutustu koko All Soft -tuotesarjaan ja aloita kosteuttavan hoitorutiinin käyttö.

KUINKA HOIDAN PITKIÄ HIUKSIANI?

Haluatko säästää pitkät, kauniit hiuksesi katkeilulta? Tarjoa lisää ravitsemusta hiuspohjalle, hiusten pituuksiin ja latvoihin – alueille, joilla hiukset ovat alttiimpia katkeilulle. Redken Extra Length Triple Action on niasiiniamidia, biotiinia ja risiiniöljyä sisältävä hiusnaamio, joka vahvistaa hiusten pituuksia ja ehkäisee haaroittuneita latvoja. Käytä koko Extreme Length -tuotesarjaa kokonaisvaltaisena hiustenhoitorutiinina parhaisiin tuloksiin pitkille hiuksillesi.

KUINKA LEVITTÄÄ HIUSNAAMIO

Vaihe 1: Levitä hiusnaamio pestyihin, kosteisiin ja pyyhekuivattuihin hiuksiin. Levitä se tasaisesti hiuksiin ja latvoihin käyttäen sormia tai kampaa.

Vaihe 2: Anna vaikuttaa hiuksissa 3-5 minuuttia. Lue tietyn hiusnaamiosi käyttöohjeet. Asiantuntijan vinkki! Jotkut hiusnaamiot voidaan jättää vaikuttamaan pidemmäksi aikaa tai yön yli. Kiinnitä hiukset klipsillä tai aseta tyynyllesi pyyhe suojataksesi hiuksiasi ja petivaatteitasi.

Vaihe 3: Huuhtele hiukset huolellisesti ja nauti pehmeistä, kiiltävistä ja hyvinvoivan näköisistä hiuksistasi.

Asiantuntijan vinkki! Jos hiuksesi ovat hyvin vaurioituneet ja kuluneet, voit käyttää hiusnaamiota jokaisen pesukerran yhteydessä. Jos haluat antaa hiuksillesi hyvinvoivan tunteen kiiltävällä lopputuloksella, käytä hiusnaamiota kerran viikossa tai harvemmin, vahvistavana hoitona.


LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMOSI

Etkö ole varma hiustyypistäsi ja siitä, mitkä tuotteet sopisivat sinulle parhaiten? Kysy Redkenistä kampaamossasi ja saat apua oikean hiusnaamion löytämiseen.