Redken | Kylpyläkokemus kotiisi & itsehoito-opas
>

Kylpyläkokemus kotiisi & itsehoito-opas

Nykyään matkat kylpylään tuntuvat kaukaisilta muistoilta. Vaikka emme voisikaan hemmotella itseämme samalla tavalla kuin ennen karanteenia, ei hiusten kuitenkaan tarvitse kärsiä. Itse asiassa voit antaa hiuksillesi niiden ansaitsemaan ylellistä hoitoa kotonakin.

Nykyään matkat kylpylään tuntuvat kaukaisilta muistoilta. Vaikka emme voisikaan hemmotella itseämme samalla tavalla kuin ennen karanteenia, ei hiusten kuitenkaan tarvitse kärsiä. Itse asiassa voit antaa hiuksillesi niiden ansaitsemaan ylellistä hoitoa kotonakin.

Ota iltapäivä vapaaksi ja hemmottele itseäsi (ja hiuksiasi) poistumatta kylpyhuoneesta. Seuraavassa on viisi tapaa hoitaa itseäsi mukavasti kotona - ja antaa hiuksillesi niiden ansaitsemaa hoitoa ja ravintoa.

Suosikkisoittolista soimaan

Rauhallisen musiikin on todistettu auttavan rentouttamaan mieltä, ja se on yksi edullisimmista stressin lievityskeinoista. Siirry rentoutuksen maailmaan klassisella musiikilla tai lempilaulujesi akustisella versiolla tai valitse jokin Spotifyn monista spa-soittolistoista.

Pukeudu kylpytakkiin ja laita kylpyvesi valumaan

Mikään ei lievitä jännitystä yhtä hyvin kuin lämmin kylpy — veteen mentyäsi lihaksesi ja mielesi rentoutuvat välittömästi. Lisää kylpyveteen kylpysuolaa, tuoksuöljyä tai vaikka vaahtoa, ota hyvä kirja (eikä lasillinen viiniäkään ole pahitteeksi) ja nauti.

Kokeile hiusnaamiota

Viettäessäsi aikaa kotona on aikaa hemmotella hiuksiasi hoitavalla naamiolla. Redkenillä on kokonainen valikoima tuotteita elottomien ja kuivien hiuksien elvytykseen. Siitä löytyy neljä eri tuotetta, kukin omaan käyttötarkoitukseensa. Niiden sisältämät proteiinit ravitsevat hiuksia tyvestä, ytimestä ja latvasta ja tekevät niistä kauttaaltaan terveemmät. Ja mikä parasta: Kaksitehoisen teknologian ansiosta niiden syvähoitava vaikutus kestää jopa kolmen pesun ajan. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi ammattilaiset suosittelevat käyttämään tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin joka kolmas pesukerta. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

Oikean hiusnaamion valinta Jos hiuksesi ovat värjätyt, valitse Color Extend Magnetics Mega Mask. Vaurioituneille hiuksille kannattaa käyttää Extreme Mega Mask -hiusnaamiota. Jos hiuksesi tuntuvat kuivilta ja haurailta, levitä niihin All Soft Deep Conditioning Mega Mask -hiusnaamiota. Jos hiuksesi ovat erittäin kuivat ja karheat, valitse All Soft Mega Mega Mask.

Viimeistele hyvä olo ylellisellä hiusöljyllä

Kun olet ravitsenut hiukset naamiolla, voit käyttää Redkenin Oil For All -öljyä, joka todella sitoo kosteuden ja ravinteet hiuksiin. Kevyen koostumuksensa ansiosta se sopii kaikille hiustyypeille ja tekee niistä sileät ja kiiltävät, mutta eivät koskaan rasvaiset. Lisäksi öljyn ihana tuoksu auttaa sinua rentoutumaan kuin kylpylässä koko loppupäivän.