Hiustenhoito talvella » Vältä kuivat hiukset | Redken
>

MITEN HOITAA KUIVAA TALVITUKKAA

Redken 2022 Extreme Social 1080x1080 Family Packs Textures

Kun talvikuukaudet ovat käsillä, hiukset eivät useinkaan käyttäydy toivotulla tavalla. Etenkin Pohjoismaissa, jossa talven kylmyys hallitsee sääennusteita monta kuukautta peräkkäin, hiuksista voi tulla kuivat, sähköiset ja latteat. Onneksi tähän on olemassa apua, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia tylsästä talvitukasta.


VÄLTÄ KUIVAT JA VAURIOITUNEET HIUKSET TALVIKUUKAUSINA

Ovatko hiuksesi latteat, kuivat ja sähköiset talvikuukausina? Talven kylmä sää on kova hiuksillesi. Pakkanen, kylmyys ja tuuli kuivattavat hiuksiasi, jolloin ne näyttävät tylsiltä ja heikentyneiltä.

Onneksi apua on saatavilla. Oikealla hoidolla voit tehdä hiuksistasi kestävämmät talvisäälle. Opastamme, miten voit hoitaa kuivaa talvitukkaa Redkenin Extreme -hiustenhoitosarjan avulla.

Luo hiustenhoitorutiini, joka vahvistaa ja korjaa vaurioituneita hiuksia, ja nauti koko hiustesi parhaasta versiosta.


TALVEN HIUSTENHOITORUTIINI

Tylsät, latteat ja kuivat hiukset voivat johtua monista syistä, mutta talvikuukausina se johtuu yleensä ilman kosteuden puutteesta. Siksi on hyvä idea käyttää kosteuttavia ja ravitsevia tuotteita hiusten suojaamiseksi.

Redken Extreme on täydellinen hiustenhoitosarja, jonka proteiinia sisältävät tuotteet auttavat vähentämään rikkoutumista ja ehkäisemään vaurioita.

Opastamme sinut ravitsevaan ja vahvistavaan hiustenhoitorutiiniin, joka auttaa sinua ja hiuksiasi talvikuukausien yli.


RK DMI Extreme Pre Holiday ATF Tiles 2000x2000

1. SHAMPOO

Redken 2020 Extreme Shampoo Product Shot 2000x2000 resized

Vahvistavan hiustenhoitorutiinin ensimmäinen vaihe on shampoo. Extreme Shampoomme puhdistaa, vahvistaa ja elvyttää vaurioituneita hiuksia ja auttaa ehkäisemään hiusten katkeilua.

Tämän shampoon koostumus on kehitetty erityisesti kuiville, hauraille ja vaurioituneille hiuksille. Se on rikastettu Redkenin aminohappoa ja arginiinia sisältävällä Strength Complex -kompleksilla, joka puhdistaa hiuksia hellävaraisesti.

Proteiini auttaa ehkäisemään hiusten halkeilua. Hiukset tuntuvat terveemmiltä ja vahvemmilta.

2.PROTEIINIKÄSITTELY

Redken 2020 Extreme CAT Product Shot 2000x2000 resized

Proteiineja sisältävä jälleenrakentava Extreme CAT-hiustehoitosuihke lisää hiuksiisi joustavuutta, kestävyyttä ja elinvoimaa.

Tämä proteiinisuihke on korjaava hoito, joka antaa voimaa heikentyneille ja vaurioituneille hiuksille. Se sisältää Redkenin Strength Complex -kompleksia ja auttaa valmistelemaan hiukset ennen kemiallisia käsittelyjä.

Tauriinilla, vehnäproteiinilla ja arginiinilla rikastettu koostumus palauttaa vaurioituneiden hiusten vaurioituneet proteiinit, antaa voimaa ja ehkäisee hiusten halkeilua. Hiukset tuntuvat ja näyttävät terveiltä, kiiltäviltä ja kimmoisilta.

3. HOITOAINE

Redken 2024 Extreme Conditioner Shot 2 sRGB resized

Hiusten pesun jälkeen on suositeltavaa käyttää hoitoainetta. Redken Extreme Conditioner  hoitaa vaurioituneita ja kuivia hiuksia tyvestä latvaan.

Tämä koostumus vahvistaa hiuksia ja tarjoaa syvähoitoa hoitamalla kaikkia kolmea hiusakselin aluetta: juuria, ydintä ja latvoja.

Joitakin tärkeimpiä etuja on, että tämä hoitoaine silottaa ja suoristaa hiuksia ja estää niiden katkeilua. Se myös sulkee hiusten pinnan vahvemman lopputuloksen saamiseksi, mikä jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi.

4. HIUSNAAMIO

Redken 2024 EU Extreme Strength Builder Plus Shot

Redken Extreme -sarjaan kuuluu myös hiusnaamioita, jotka ravitsevat hiuksia.

Kokeile Extreme Strength Builder Plus Mask naamiota ,joka korjaa hiuksia, ehkäisee hiusten halkeilua ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. Se on huuhdeltava hiusnaamio kuiville ja vaurioituneille hiuksille, joka sisältää Redkenin Strength Complexia ja proteiinia.

Syvähoitoon voit myös valita Redken Extreme Mask-naamion .Tämä proteiinilla rikastettu koostumus suojaa hiusten pintaa, vähentää hiusten halkeilua.

5. LEAVE-IN HOITO

Redken 2020 Extreme Anti Snap Product Shot 2000x2000

On hyvä idea jatkaa hoitorutiinia myös suihkun jälkeen. Suosittelemme vaurioituneille hiuksille Extreme Anti-Snap Leave-in Treatment -hoitoainetta, joka toimii syvähoitona.

Extreme Anti-Snap on rikastettu Interlock Protein Network -ominaisuudella ja Fortifying Complex -kompleksilla, joka auttaa korjaamaan vaurioituneita alueita proteiineilla ja keramideilla. Se uudelleenrakentaa hiuksia ja antaa niille suojaavan pinnan ja kiillon, mikä jättää hiukset terveen, vahvan ja kimmoisan näköisiksi.

6. LÄMPÖSUOJAUS

Redken 2020 EU Extreme Play Safe Product Shot

Yksi hiuksia eniten vahingoittavista asioista on hiusten muotoilu lämpövälineillä, kuten föönillä ja suoristimella. Siksi on tärkeää käyttää vahvistavaa lämpösuojasuihketta, joka suojaa hiuksia korkeilta lämpötiloilta ja minimoi vaurioita.

Kokeile hiuksiin jätettävää Extreme Play Safe 3-in-1-hoitoamme. Kasviproteiinilla ja turmaliinilla rikastettu koostumus suojaa hiuksia jopa 230 °C lämmöltä, auttaa korjaamaan olemassa olevia vaurioita ja vähentää hiusten halkeilua. Tämä tuote sopii kaikille, jotka käyttävät usein lämpöä hiustensa muotoiluun.

TUTUSTU MUIHIN TUOTTEISIIMME

Redkeniltä löydät laajan valikoiman ammattimaisia hiustenhoitotuotteita jokaiselle hiustyypille. Jos sinulla on esimerkiksi pitkät hiukset, saatat hyötyä Extreme Length -sarjasta, joka ravitsee ja vahvistaa hiuskuituja.

VIERAILE KAMPAAMOSSAMME

Jos tarvitset neuvoja siihen, miten hoitaa hiuksiasi talvikuukausina, voit aina ottaa yhteyttä johonkin kampaamoistamme. Etsi kampaamo läheltäsi: