Tuotteet vaaleille hiuksille » Näin pidät hiuksesi vaaleina | Redken
>

Hiustenhoitoa vaaleille hiuksille

Redken on luonut vaaleille hiuksille Blondage High Bright™ -hiustenhoitotuotteiden sarjan, joka auttaa hiussävyn säilymistä vaaleana ja kirkkaana kampaamokäyntien välillä. Lue kirkastavista tuotteista lisää täältä»

Jos sinulla on vaaleat tai vaalennetut hiukset, tiedät varmasti, että hiuksia pitää hoitaa paljon, jotta ne säilyvät kauniina ja vaaleina. Vaaleiden hiusten rakenne voi vaihdella paljonkin riippuen hiustyypistä ja ajan myötä monet huomaavat vaaleiden hiustensa sävyn muuttuneen. Hiukset saattavat menettää kirkkautta ja vaaleutta, ja niistä voi tulla kellastuneet ja sameat, hieman tylsän näköiset.

Redken on tämän takia luonut hiustenhoitotuotteiden sarjan, joka auttaa ylläpitämään vaalean sävyn kirkkaana kampaamokäyntien välillä. Esittelemme teille Blondage High Bright™ -tuotesarjan. 

Ympäristösi vaikuttaa vaaleiden hiustesi sävyyn

Jos hiuksissasi on vaaleita raitoja, ne on vaalennettu balayagella tai olet vaalentanut hiuksesi kokonaan, voit huomata hiustesi näyttävän kellastuneilta, sameammilta ja haaleammilta ajan kuluessa. Tämä johtuu vaaleiden ja vaalennettujen hiusten herkkyydestä ulkoisille tekijöille. 

Saasteet ja aurinko ovat pääsyylliset kellastumiseen ja tylsään sävyyn. Vaikutus voi olla erittäin turhauttavaa niille, jotka haluavat pitää viileän tai täysin platinanvaalean sävyn hiuksissaan.
Redkenin Blondage High Bright™ -hiustenhoitosarjalla voit hoitaa vaaleita hiuksia sekä säilyttää niiden kirkkaan ja vaalean sävyn. Voit huomata eron jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. 

Hiustenhoitosarja, joka vaalentaa vaaleita hiuksia

Blondage High Bright™ sisältää C-vitamiinia ja Brightening Care Complex -ainesosayhdistelmän, joka yhdistää hoitavan vaikutuksen vaalentavien ja kirkastavien ominaisuuksien kanssa. Tuotteiden sarja koostuu kolmesta tuotteesta, jotka varmistavat näkyvästi kirkastavan vaikutuksen vaaleille hiuksille.

Tällä tuotesarjalla ja vain kolmella vaiheella voit saada hiuksistasi taas kirkkaan vaaleat sekä pitää vaaleat hiuksesi vaaleina, kirkkaina ja raikkaina kampaamokäyntien välillä

1. Vaaleiden hiusten esikäsittely

Blondage High Bright Pre Treatment on neutralisoiva esikäsittelysuihke, jota käytetään ennen shampoopesua. Se sisältää kirkastavista ominaisuuksistaan tunnettua C-vitamiinia.
Suihke on ensimmäinen vaihe hoitosarjaa, joka valmistelee hiukset shampoolle ja hoitoaineelle. Jo Blondage High Bright Pre Treatment -käsittelyllä hiuksesi vaalenevat välittömästi*. 
Suihkuta tuotetta kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5–10 minuuttia. Älä huuhtele suihketta pois, vaan levitä shampoo suoraan sen päälle.

* 53 henkilön asiantuntija-arvio käytettyään Treatment-esikäsittelysuihketta,shampoota ja hoitoainetta.

2. Shampoo vaaleille hiuksille

Blondage High Bright Shampoo sisältää C-vitamiinia ja Brightening Care Complex -ainesosayhdistelmää, joka puhdistaa ja kirkastaa vaaleita hiuksia.
Kirkastava shampoo helpottaa hiusten pysymistä kiiltävinä ja hoidettuina, se puhdistaa ja kirkastaa vaaleaa sävyä  selkeästi jo ensimmäisellä käyttökerralla*
Levitä shampoo esikäsiteltyjen hiusten päälle. Vaahdota shampoo ja huuhtele hiukset huolellisesti tämän jälkeen.

* 53 henkilön asiantuntija-arvio käytettyään Treatment-esikäsittelysuihketta,shampoota ja hoitoainetta.

3. Hoitoaine vaaleille hiuksille

Blondage High Bright Conditioner on kirkastava ja neutralisoiva hoitoaine, joka jättää hiukset kirkkaammiksi* ja kiiltävämmiksi. 
Hoitoaine sisältää kosteuttavan koostumuksen, ja lopputuloksena on pehmeät ja vaaleat hiukset. 
Pestyäsi hiukset Blondage High Bright Shampoolla, levitä hoitoaine hiuksiin ja huuhtele ne huolellisesti.

* 53 henkilön asiantuntija-arvio käytettyään Treatment-esikäsittelysuihketta,shampoota ja hoitoainetta.

Nauti kirkkaammista vaaleista hiuksista vain YHDEN hoitokerran jälkeen

Tuloksista ei voi erehtyä. Blondage High Bright™ -hiustenhoitotuotteilla saat pidettyä vaaleat hiuksesi vaaleina.
Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen voit huomata, miten hiuksesi ovat hetkessä vaaleammat*, pehmeät ja hoidetun tuntuiset. 

* 53 henkilön asiantuntija-arvio käytettyään Treatment-esikäsittelysuihketta,shampoota ja hoitoainetta.