Miten saada pitkät ja vahvat hiukset | Redken
>

REDKENIN PARHAAT VINKIT PITKIIN JA VAHVOIHIN HIUKSIIN

VOINKO SAADA HIUKSENI KASVAMAAN NOPEAMMIN?

Monet naiset unelmoivat pitkistä, kiiltävistä ja vahvoista hiuksista. Tie niiden saavuttamiseen voi kuitenkin olla hieman hidas - sinun on annettava hiuksillesi oikeanlaista hoitoa, jotta saat paitsi kauniin pituuden myös hiukset, jotka näyttävät huolitelluilta ja terveiltä. Kuinka nopeasti hiukset sitten todella kasvavat? Ja voiko hiusten kasvun nopeuttamiseksi tehdä mitään? Tutustu Redkenin stylistiasiantuntijoiden parhaisiin hiustenhoitovinkkeihin ja tuotteisiin, jotka vievät hiuksesi uuteen pituuteen.

Hiuksemme kasvavat keskimäärin yhden senttimetrin kuukaudessa. Sinun on siis oltava kärsivällinen, jos haluat siirtyä lyhyemmästä kampauksesta pitkiin hiuksiin.

Luonnollista prosessia ei välttämättä voi kiirehtiä. Voimme kuitenkin luoda hiuksillemme parhaat edellytykset kasvaa ja samalla hoitaa niitä.

Jotkut naiset välttelevät hiustenleikkausta peläten, että se vie arvokkaita senttejä hiuksista. Yksi tärkeimmistä neuvoista pitkistä hiuksista haaveileville on kuitenkin huolehtia niistä - sekä kotona oikeanlaisilla tuotteilla että kampaajalla leikkauttamalla latvat silloin tällöin.

Hiustesi hemmottelu palkitaan myöhemmin pituuden, vahvuuden ja kiillon muodossa.

MITEN SAAN PITKÄT JA VAHVAT HIUKSET?

Sisäiset tekijät

Sisäisillä tekijöillä tarkoitetaan tasapainoista ruokavaliota, jossa on runsaasti elimistön tarvitsemia vitamiineja ja kivennäisaineita. Hiuksemme tarvitsevat useita välttämättömiä ravintoaineita pysyäkseen terveinä ja vahvoina sekä ylläpitääkseen normaalia kasvuaan.

Lisäksi unenpuute ja stressi voivat vaikuttaa kehoomme ja terveyteemme ja siten hiusten kasvuun.

Ulkoiset tekijät

On myös useita ulkoisia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa hiuksiin. Hyvä paikka aloittaa on tarkastella hiustenhoitorutiineissasi käyttämiäsi tuotteita. Shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamioiden tulisi olla ravitsevia sekä hiuksille että päänahalle ja auttaa vahvistamaan hiuksia.

Sama pätee moniin muotoilutuotteisiin. Joillakin voi olla hiuksia kuivattava vaikutus, mikä voi johtaa hiusten vaurioitumiseen. Tämä ei tarkoita ainoastaan sitä, että hiukset voivat näyttää kuluneilta ja sameilta, vaan myös sitä, että niitä voi olla vaikea kasvattaa pitkiksi.

Muita ulkoisia vaikutuksia voivat olla esimerkiksi aurinko ja suolavedessä uiminen, jotka molemmat voivat kuivattaa hiuksia ja altistaa ne halkeamiselle ja katkeamiselle.

10 VINKKIÄ PIDEMPIEN HIUSTEN SAAVUTTAMISEKSI

Redken-kouluttajamme Carl Bjernliden, Ronny Eide ja Sara Hellberg ovat listanneet 10 tärkeintä vinkkiä pidempien hiusten saamiseksi:

1. Käytä hiuksillesi ja päänahallesi sopivia tuotteita.

2. Älä pese hiuksiasi joka päivä ja ole hellävarainen hiuksillesi ja päänahallesi.

3. Käytä Redkenin Extreme Length -hoitosarjaa hiustesi hoitoon ja muista tehdä hoitoja säännöllisesti. Extreme Length auttaa vahvistamaan hiuskuituja ja ehkäisee hiusten halkeilua, mikä vähentää hiusten leikkaamisen tarvetta. Sarja sisältää biotiinia, joka vahvistaa hiuksia. Käytä lisäksi ravitsevaa hoitotuotetta joka 3. pesukerta.

4. Älä mene nukkumaan märillä hiuksilla. Kosteat hiukset ovat hauraammat, joten on vaarana, että hiukset vahingoittuvat nukkuessasi märillä hiuksilla.

5. Harjaa hiukset ja päänahka luonnollisella harjalla.

6. Ole varovainen käyttäessäsi lämpövälineitä. Lämpö heikentää hiusten sidoksia ja voi vahingoittaa niitä. Suojaa hiukset myös auringolta.

7.Käytä aina Redkenin Extreme Play Safe -lämpösuojaa, kun käytät lämpövälineitä.

8. Vältä pysyvää hiusväriä tai hiusten pituuksien vaalentamista. Vaalennustuotteet ja hiusvärit voivat muuttaa hiusten rakennetta ja tehdä niistä hauraammat.

9. Vältä liian tiukkoja kampauksia. Jos pidät hiuksiasi mieluummin kiinni, on hyvä idea luoda rento kampaus, kuten matala nuttura, letti tai ponihäntä. Korkeita ja tiukkoja tyylejä on syytä välttää, sillä ne kuluttavat hiuksia paljon.

10. Ole varovainen joidenkin hiusklipsien, hiuslenkkien ja hiuskorujen kanssa, sillä ne voivat aiheuttaa hiusten katkeamista. Käytä esimerkiksi mielummin pehmeitä scrunchieita kuin tavallisia hiuslenkkejä, joissa on metalliset sulkimet. Ne kuluttavat hiuksiasi ja lisäävät katkeamisriskiä.

Miten Redkenin biotiinia sisältävä Extreme Length -tuotesarja voi auttaa saamaan pidemmät hiukset?

Redken Extreme Length on hiustenhoitosarja, joka on erityisesti suunniteltu vahvistamaan hiuksia vähentämällä niiden katkeilua ja antamalla sinulle pidemmät ja vahvemmat hiukset! Jos haluat hiuksiisi pituutta ja voimaa, Redken Extreme Length -sarja on sinua varten.

Extreme Length -shampoo sisältää biotiinia, vitamiinia, jolla on tärkeä rooli hiusten kunnossa. Kun käytät sitä yhdessä Extreme Length -hoitoaineen ja Extreme Length Leave-In Treatmentjätettävän hoitoaineen kanssa, vahvistat hiuksiasi ja annat niille terveen ulkonäön.

Sarja auttaa myös ehkäisemään ja vähentämään haljenneiden latvojen näkyvyyttä: "Täydellisen kokonaisuuden käyttäminen alusta loppuun on paljon parempi rutiini hiuksillesi kuin vain yhden leave-in-hoidon käyttäminen, jos haluat antaa hiuksillesi voimaa", sanoo Redkenin Artist Adina Doss.

Vahvemmat hiukset merkitsevät mahdollisesti myös pidempiä hiuksia. Erityisen hyvä idea on keskittyä hoitoaineen käyttöön hiusten keskipituuksissa ja latvoissa, sillä ne voivat olla alttiimpia vaurioille, jos värikäsittelet hiuksiasi säännöllisesti. "Hiusvärityylit, kuten balayage ja "lived in"-latvat, merkitsevät sitä, että hiusten päistä tulee yhä vaaleammat. Tarvitset siis jotain, joka auttaa vahvistamaan hiusten pituuksia. Extreme Length -sarja on siihen täydellinen valinta", Doss sanoo.

VÄHENTÄÄ HALJENNEIDEN LATVOJEN NÄKYVYYTTÄ

Haljenneet latvat ovat hiusten suurin vihollinen, varsinkin silloin, kun yrität kasvattaa hiuksia pidemmiksi.

Haljenneet latvat syntyvät hiussuortuvan kärjessä, kun se on hauras ja heikentynyt. Jos niitä ei hoideta, ne voivat estää sinua kasvattamasta hiuksiasi pitkiksi ja vahvoiksi.

Kokeile Redken Extreme Length Leave-In Treatment - jätettävää hoitoainetta, joka auttaa sekä tiivistämään että vähentämään ohuita ja halkeilevia latvoja, kun sitä käytetään sarjana Extreme Length -shampoon ja -hoitoaineen kanssa.

MITÄ ELÄMÄNTAPOJA MINUN ON MUUTETTAVA SAAVUTTAAKSENI PIDEMMÄT JA VAHVEMMAT HIUKSET?

Tuotekolmikkomme käytön lisäksi voit tehdä muutamia elämäntapamuutoksia, kun yrität kasvattaa hiuksiasi.

Säännöllinen hiustenleikkaus on tärkeää päästäksesi eroon hiushalkeamista - hiustenleikkausväli voi kuitenkin olla pidempi kuin luuletkaan.

"Leikkaus kuuden-kahdeksan viikon välein ei ole lainkaan välttämätöntä. Hyvällä hiustenleikkauksella pitäisi pärjätä noin kolme kuukautta", Doss sanoo. "Kun käyt hiustenleikkauksessa, ajattele sitä keinona muotoilla hiustyyliäsi, äläkä keinona menettää pituutta", hän kehottaa.

Lämpövälineet voivat myös rasittaa hiuksia varsinkin, jos haluat saada niistä pitkät. Yritä minimoida lämpömuotoilun käyttöä niin paljon kuin mahdollista - tai ainakin varmista, että käytät lämpösuojatuotetta, kuten Redkenin Extreme Play Safe- tai Thermal Spray -suihketta aina, kun käytät lämpöä hiuksiisi.