Redken | Asiantuntijan vinkit pidempien hiusten saamiseksi
>

Asiantuntijan vinkit pidempien hiusten saamiseksi

Haluatko pidemmät hiukset? Katso stylistien vinkit ja tuotesuositukset, jotka auttavat saamaan pidemmät hiukset ja tutustu Redkenin Extreme Length -hiustenhoitosarjaan.

Odottavan aika on pitkä. Erityisen hiuksia kasvattaessa. Riippumatta siitä, kadutko hiusten leikkaamista vai kaipaatko vain pidempää tyyliä, hiusten kasvattaminen voi olla (kirjaimellisesti) pitkä prosessi. Vaan ei onneksi enää tuskallisen pitkä. Lue stylistien arviot uudesta Redken-sarjasta, joka auttaa vahvistamaan hiuksia katkeilua vastaan ja saamaan entistä pidemmät hiukset, ja tutustu vinkkeihin hiusten kasvattamiseksi.

Miten saan pidemmät ja vahvemmat hiukset?

Paras tapa saada pidemmät hiukset on huomioida sekä sisäiset että ulkoiset tekijät, sanoo Redken Artist Adina Doss. Sisäisiin tekijöihin kuuluu monipuolinen ruokavalio, joka sisältää runsaasti kehosi terveyden kannalta tärkeitä vitamiineja ja ravinteita. Muista, että hiukset kasvavat noin 7–15 senttiä vuodessa*. Ulkoisiin tekijöihin kuuluvat hiustenhoitorutiiniisi sisältyvät, huolella valitut tuotteet sekä säännöllinen hiustenleikkuu, jotta hiuksesi pysyvät parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Redken-kouluttajat Carl Bjernliden, Ronny Eide ja Sara Hellberg ovat listanneet 10 vinkkiä, joiden avulla saat pidemmät hiukset:

  1. Käytä hiuksille ja hiuspohjalle sopivia tuotteita.
  2. Älä pese hiuksiasi päivittäin. Pese hiukset hellävaraisesti, äläkä pese niitä liian usein.
  3. Käytä aina Extreme Length -sarjan tuotteita ja muista käyttää tehohoitoja säännöllisesti. Biotiinia sisältävät Extreme Length -tuotteet auttavat vahvistamaan hiusta ja ehkäisemään latvojen haaroittumista. Se auttaa vähentämään leikkaamisen tarvetta, jolloin hiukset voivat kasvaa pidemmiksi. Käytä hiusnaamiota joka kolmannen pesun jälkeen.
  4. Älä mene nukkumaan märillä hiuksilla.
  5. Harjaa hiukset harjalla, jonka harjakset ovat villisian harjasta.
  6. Ole varovainen käyttäessäsi kuumia muotoiluvälineitä. Kuumuus heikentää hiusten hauraita sidoksia ja voi vaurioittaa hiuksia. Suojaa hiuksesi myös auringolta.
  7. Käytä AINA lämpösuojan antavia Redkenin tuotteita, kun käytät muotoiluvälineitä.
  8. Älä vaalenna hiusten pituuksia tai värjää niitä kestovärillä. Ota huomioon, että vaalennus ja hiusväri vähentävät hiusten disulfidisidoksia heikentäen hiuksia.
  9. Pidä hiuksia poninhännällä tai löysällä letillä. Jos pidät poninhäntää, vaihtele sen paikkaa. Jos letität hiukset yöksi, tee letistä löysä.
  10. Käytä hiussolkia, -nauhoja ja -koruja varoen, sillä ne voivat katkoa hiuksia.

Miten Redkenin biotiinia sisältävä Extreme Length -tuotesarja voi auttaa saamaan pidemmät hiukset?

Redken Extreme Length -sarja on kehitetty vahvistamaan hiuksia ja vähentämään katkeilua, minkä ansiosta voit saada pidemmät ja vahvemmat hiukset! Jos kaipaat hiuksiisi pituutta ja vahvuutta, Redken Extreme Length -sarja on sinua varten!

Extreme Length -shampoo sisältää hiusten kunnon kannalta tärkeää biotiinia. Käyttämällä shampoota yhdessä Extreme Length -hoitoaineen ja Extreme Length Leave-In Treatment -tehohoidon kanssa voit vahvistaa hiuksia ja tehdä niistä hyvinvoivan näköiset. Sarja auttaa myös ehkäisemään ja vähentämään näkyvästi haaroittuneita latvoja. "Jos haluat vahvistaa hiuksiasi, tuotteiden yhteiskäyttö on paljon tehokkaampaa kuin pelkän hiuksiin jätettävän tehohoidon käyttö", sanoo Redken Artist Lindsey Olson.

Vahvemmat hiukset puolestaan mahdollistavat pidemmät hiukset. Hoitoainetta kannattaa käyttää erityisesti keskipituuksissa ja latvoissa, jotka vaurioituvat helpommin, jos värjäät hiuksiasi. "Tietyissä värjäystyyleissä, kuten ombre ja ‘lived in ends', hiukset vaalenevat latvaa kohden, mikä tarkoittaa, että tarvitset tuotteen, joka auttaa vahvistamaan pituuksia ja latvoja. Extreme Length -sarja sopii täydellisesti tähän tarkoitukseen", Olson sanoo.

Miten voin vähentää näkyvästi haaroittuneita latvoja Extreme Length -sarjan tuotteilla?

Haaroittuneet latvat ovat hiusten perivihollinen, erityisesti jos yrität kasvattaa pitkiä hiuksia. Hauraat ja heikentyneet latvat voivat alkaa haaroittumaan, ja jos niitä ei hoida, ne voivat estää sinua kasvamattamasta pitkiä ja vahvoja hiuksia. Redken Extreme Length Leave-In Treatment käytettynä yhdessä Extreme Length -shampoon ja -hoitoaineen kanssa auttaa sulkemaan ja vähentämään haaroittuneita latvoja.

Mitä muuta voin tehdä saadakseni pidemmät ja vahvemmat hiukset?

Sen lisäksi, että käytät tätä tuotesarjaa, voit vaikuttaa hiusten kasvuun myös sillä, miten käsittelet hiuksiasi. Latvojen säännöllinen siistiminen on tärkeää, jotta pääset eroon haaroittuneista hiuksista – sinun ei kuitenkaan tarvitse leikkauttaa hiuksia niin usein kuin luulisit. “Leikkauttaminen 6–8 viikon välein on liian usein. Hyvän leikkauksen pitäisi kestää noin kolme kuukautta", Doss sanoo. “Kun leikkautat hiukset, pyydä kampaajaa palauttamaan hiusten muodon niiden lyhentämisen sijaan", hän ehdottaa. Kuumat muotoiluvälineet voivat vaurioittaa hiuksia, joten niitä kannattaa välttää, erityisesti jos yrität kasvattaa pidempiä hiuksia. Vältä lämpömuotoilua ja käytä aina lämpösuojaa, kuten Redkenin Iron Shape 11:tä kuumien muotoiluvälineiden kanssa.

 

*Loussouarn, Geneviève; El Rawadi, Charles; Genain, Gilles (2005). "Diversity of hair growth profiles". International Journal of Dermatology. 44 (s1): 6–9. doi:10.1111/j.1365-4632.2005.02800.x. Haettu 3.7.2020 .