Hiusvärikokemus kotona Virtual Try On -toiminnon avulla | Redken
>

Hiusvärikokemus kotona Virtual Try On -toiminnon avulla

Mietitkö, miltä näyttäisit hiusvärin kanssa? Kokeile kymmeniä hiusvärejä live-tilassa älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella Redkenin Virtual Try On -toiminnon avulla.

Oletko koskaan miettinyt, miltä näyttäisit eri hiusvärin kanssa? Oletpa blondi tai brunetti, olet varmasti monien muiden tavoin harkinnut uuden hiusvärin kokeilemista ja ehkä kysynyt itseltäsi: ”Näyttäisinkö paremmalta brunettina, punahiuksisena vai blondina tai miten olisi pinkki tai sininen sävy?” Redkenin verkkovärjäystyökalun avulla voit nyt saada vastauksen tähän kysymykseen. Redkenin Virtual Try On -toiminnon avulla voit kokeilla heti eri hiusvärejä kotona ja katsoa, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Redkenin värikokeilutyökalulla voit muuttaa hiustesi väriä virtuaalisesti – näin tiedät, miltä hiuksesi näyttävät ennen kuin käyt lähimmässä kampaamossa.

Miten se toimii?

Idea on yksinkertainen. Ota itsestäsi valokuva puhelimen kameralla tai lataa se galleriastasi ja kokeile yli 70 vaihtoehtoa. Jos lataat kuvan, muista ladata hyvin valaistu selfie. Voit myös lisätä yksityiskohtia, kuten raitoja tai ombré- ja balayage-tyyliä.

Taustalla oleva teknologia

Modiface AR- ja AI-teknologian ansiosta saat turvallisesti inspiraatiota ja voit valmistautua kampaamokäyntiin kokeilemalla kaikkia Redken-hiusvärejä Virtual Try On -toiminnon avulla. Virtual Try On käyttää kasvojenseuranta-algoritmia, joka havaitsee hiuksesi ja käyttää virtuaalista väriä tällä alueella. Kun liikutat päätäsi, väri seuraa hiuksiasi reaaliajassa!

Yksityisyys ja tiedot

Emme tallenna tämän kokemuksen aikana mitään henkilötietoja. Kuvaa ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Lisätietoja on Redkenin tietosuojakäytännössä.

Kokeile jo tänään

Kokeile virtuaalista hiusvärityökaluamme jo tänään ja katso, miltä näyttäisit eri hiusvärin kanssa.

Napsauta tästä