>

Värien periaatteet

Redken-periaatteet muodostavat perustan kaikelle, mitä opetamme, ja niiden avulla autamme kampaamoammattilaisia oppimaan, ansaitsemaan ja elämään paremmin.

HIUSVÄRIPERIAATTEET: REDKEN-PERIAATTEET

- Redken-periaatteet hallitsevat kaikkea, mitä teemme: ne ovat kuin keskeisiä totuuksia tai lakeja, joilla on luonnollisia seurauksia.
- Periaatteet koskevat niin hiusvärejä, malleja, viimeistelyä, hiusten rakennetta kuin liiketoiminnan rakentamistakin.
- Hiusväreissä periaatteita käytetään selittämään tiedettä, koostumuksia, hiusvärin paikkaa ja levitystä.
- Periaatteet ovat luonnollisia, ja kun ne on opittu, ne tulevat kuin itsestään.
Redken-hiustaiteilija Chiala Marvici vie sinut sisälle hiukseen ja kertoo kanvaksesta, jolla työskentelet, tieteestä hiusten takana ja kuinka ne reagoivat kemiallisesti. Näitä tietoja voit hyödyntää esimerkiksi silloin, kun kohtaat värjäyksessä haasteen tai jos kaipaat hieman muistin virkistystä.

HIUSVÄRIPERIAATTEET: MITÄ HIUKSET OVAT?

- Hiukset ovat kuin kanvas, joka kostuu proteiineista, kosteudesta, lipideistä, pigmenteistä, mineraaleista ja hiilihydraateista erilaisissa suhteissa.
- Hiusten rakenne jaetaan kolmeen osaan: suomukerros, kuitukerros ja ydinkerros.
- Luonnollista pigmenttiä on kahta eri tyyppiä: feomelaniini ja eumelaniini. Kaikilla on näiden kahden yhdistelmä.
- Hiusten fyysiset ominaisuudet ovat rakenne, tiheys ja kunto. Kaikki ominaisuudet on tärkeää ottaa huomioon, kun hiusväriä kehitetään.
Redken-hiustaiteilija Lori Zabel kertoo eri hiusvärityypeistä, kuinka valo vaikuttaa niihin, mitä hiusvärillä voi tehdä ja mitä ei, ja mikä tärkeintä, hän kertoo väriympyrästä, joka on hiusväriammattilaisen tärkeimpiä työkaluja.
HIUSVÄRIPERIAATTEET: VÄRIEN PERIAATTEET - Hiusväri on monitahoinen, kiehtova ja kaunis luovan ilmaisun väline, joka voidaan selittää tieteellisesti.
- Kun valkoinen valo osuu johonkin, se joko heijastuu, imeytyy ja/tai siirtyy. Kuinka se vaikuttaa hiusväriin? Valo kulkee hiuksen suomukerroksen läpi ja heijastuu siitä, minkä me tunnemme pigmenttinä.
- Väriympyrä on työkalu, joka esittää värien säännöt visuaalisesti. Hiusväriammattilaiset käyttävät väriympyrää hiusvärin sekoittamisessa valitsemalla imartelevia ja kaunistavia sävyjä.  Kolme pääväriä ovat sininen, punainen ja keltainen. Kaikki muut värit ovat näiden värien yhdistelmiä.
Haluatko oppia analysoimaan hiuksia paremmin ennen värikäsittelyä? Redken-hiustaiteilija Justin Isaac kertoo visuaalisista arvoista sekä siitä, kuinka niiden kanssa työskennellään ja kuinka ne vaikuttavat hiusten luonnolliseen tasoon.

HIUSVÄRIPERIAATTEET: VISUAALISET ARVOT JA TASOJÄRJESTELMÄ

- Kun hiuksia analysoidaan ennen värikäsittelyä, on tärkeää määrittää hiusten luonnollinen taso tai visuaalinen arvo, joka vaihtelee vaaleasta tummaan. - Tämä on ensimmäinen vaihe toivotun värilopputuloksen aikaansaamiseksi.
- Redkenin visuaalisten arvojen taulukko on jaettu viiteen vaihteluväliin: vaalein, vaalea, keskitaso, tumma ja tummin.
- Pohjasävyt ovat vaalennusprosessin aikana luotuja lämpimiä sävyjä. Ne johtuvat luonnollisen pigmentin pilkkoutumisesta.
Redken-periaatteiden avulla varmistat, että sekoittamasi hiusvärikoostumus antaa haluamiasi lopputuloksia. Redken-hiustaiteilija George Garcia kertoo, kuinka onnistut hiusvärikoostumuksen luomisessa joka kerta

HIUSVÄRIPERIAATTEET: PERIAATTEISIIN PERUSTUVA KOOSTUMUKSEN SEKOITTAMINEN

- Keskustellessasi hiusväristä asiakkaan kanssa määritä samalla hiusten luonnollinen taso eli lähtötaso.
- Määritä sitten tavoitetaso eli haluttu taso, harmaiden osuus ja toivottu sävylopputulos.
- Etsi halutun tason pohjasävy arvioidaksesi lopputulosta.
Harmaat hiukset vaativat ruskean sävyn lämpimillä vivahteilla, jotta lopputulos olisi luonnollinen.
Valitse kehite Redken-hiusvärisarjan, sävyn ja tason mukaan.
Mukauta koostumusta hiusten fyysisten ominaisuuksien mukaan. Jos hiusten kunto on yhtään kyseenalainen, on tärkeää tehdä yksi tai useampi esihoito ennen värikäsittelyä.
Korkealaatuiset värjäysvälineet ovat ehdottoman tärkeä osa hiustenvärjäysprosessia. Redken-hiustaiteilija Tina Calzaretta näyttää, kuinka erotut muista Redken Color Gear -tuotteiden avulla.

HIUSVÄRIPERIAATTEET: COLOR GEAR

Käyttämällä hiusvärituotteidesi kanssa saman merkin työvälineitä voit osoittaa asiakkaille, että käytät parhaita tuotteita, joilla voit mukauttaa hiusvärin juuri heille sopivaksi.
Redken tarjoaa päivittäiseen käyttöön trendikkäitä, itsevarmuutta antavia tuotteita, kuten kampaamovaatteita, siveltimiä, applikaattoreita sekä sävy- ja muita oppaita.
Redkenin innovatiiviset ja eksklusiiviset välineet, kuten Blur Brush -häivytyssivellin, antavat hiusten värjäykseen täydellistä, luovaa vapautta.
Redkenin balayage-värjäyslasta tekee työskentelystä luovaa mutta hallittua.