>

Hiusvärin levitys

Base Break -käsittelyssä asiakkaan luonnollista pohjaväriä vaalennetaan hienovaraisesti ennen raidoitusta tai balayage-värjäystä. Katso, kuinka luot pehmeämmän pohjasävyn hiusten yksilöllistä värikäsittelyä varten.

HIUSVÄRIPERIAATTEET: BASE BREAK -KÄSITTELY

Base Break -käsittely on nopea ja tehokas tapa tutustuttaa asiakas lisäpalveluihin.
Redken Blonde Idol Base Breaker -vaalennusta on saatavana kahdessa sävyssä: Clear ja Cool. Voit käyttää vahvuudeltaan joko 10- tai 20-vol. Pro-Oxide Cream Developer -kehitettä. 
Saadaksesi parhaan lopputuloksen levitä vaalennusta puhtaisiin ja kuiviin hiuksiin. Pese hiukset shampoolla ja kuivaa ne ennen raidoitusta tai balayage-värjäystä. 
Tutustu Redkenin moderniin Virgin-levitystekniikkaan. Käytitpä värjäyksessä mieluummin kulhoa ja sivellintä tai pulloa, meillä on valitsemallesi hiusvärisarjalle sopiva metodi.

HIUSVÄRIPERIAATTEET: MODERNI VIRGIN-LEVITYSTEKNIIKKA

Moderni Virgin-levitys aloitetaan jakamalla hiukset neljään yhtä suureen osioon.
Kulho ja sivellin auttavat tekemään levityksestä hallittua. Käyttämällä erikokoisia siveltimiä teet levityksestä vieläkin hallitumpaa.
Levitys pullon avulla on sekä nopeaa että hallittua. Koostumuksen annostelu käy helpommin, kun kallistat applikaattoria yhteen suuntaan.
Hiusosioiden suuruus riippuu hiusten paksuudesta. Jos hiukset ovat paksut ja tuuheat, etene pienemmissä osioissa.
Aloita moderni Virgin-levitys alueelta 1.

PERIAATTEESEEN PERUSTUVA LEVITYSTEKNIIKKA

Redken-periaatteet muodostavat perustan kaikelle, mitä opetamme, ja niiden avulla autamme kampaamoammattilaisia oppimaan, ansaitsemaan ja elämään paremmin.

HIUSVÄRIPERIAATTEET: PERIAATTEESEEN PERUSTUVA LEVITYSTEKNIIKKA

Olipa kyseessä sitten hiusten värjäys kauttaaltaan, uudelleenvärjäys, balayage tai luova folioiden käyttö, levitysteniikat perustuvat periaatteisiin, jotka auttavat saamaan kauniin värilopputuloksen. 
Redkenin periaatteisiin perustuvissa levitystekniikoissa käytetään yhteistä kieltä, joka tekee niistä helpommin ymmärrettävät kaikille
Hiuksia analysoidessamme olemme huomanneet, että mitä pidemmät hiukset ovat, sitä enemmän hiusten erilaiset rakenteet ja kunto vaikuttavat hiusvärituotteiden, koostumusten ja levitystekniikoiden valintaan. Redken kutsuu näitä hiusten osia alueiksi. 
Hiuksissa on kolme aluetta: 
1. Alue 1 on hiuspohja / hiusten tyvi
2. Alue 2 on vanhemmat, mahdollisesti värjätyt hiukset
3. Alue 3 on hyvin huokoiset hiukset. Kaikkien hiuksissa ei ole aluetta 3.
Alueet ovat ensimmäinen huomioon otettava periaate koostumuksen ja levitystekniikan valinnassa
Jotta kestovärjätyt hiukset säilyisivät kauniina, Redken suosittelee hiusvärille eloa ja kiiltoa antavaa Shades EQ -käsittelyä. Katso, miksi Shades EQ on täydellinen valinta kaikkiin asiakkaasi tarpeisiin.

HIUSVÄRIPERIAATTEET: TYVIKASVU JA HIUSTEN UUDELLEENVÄRJÄYS

Kun kampaamoon tulevalla asiakkaalla on tyvikasvua, hän tarvitsee uudelleenvärjäyksen. 
Levitä hiusväriä ainoastaan alueelle 1 käyttäen modernia Virgin-levitystekniikkaa.
Kun alue 1 eli tyvikasvu värjätään uudelleen, jäljelle jäävät alue 2 ja mahdollisesti alue 3.
Redken suosittelee alueille 2 ja 3 joko Shades EQ Gloss- tai Cream-käsittelyä.
Hiusten jakaminen osioihin on jokaisen värjäystekniikan a ja o. Se tekee työskentelystä järjestelmällistä, ohjaa sinua eteenpäin ja auttaa tekemään levityksestä siistiä. Redken näyttää, kuinka pään muotoa seuraamalla saat yksilöllisen lopputuloksen joka kerta.

HIUSVÄRIPERIAATTEET: HIUSTEN JAKAMINEN OSIOIHIN JA PÄÄN MUODON YMMÄRTÄMINEN

Hiusten jakaminen osioihin on jokaisen värjäystekniikan a ja o.
Kun jaat hiuksia osioihin, seuraamalla pään muotoa löydät luonnolliset kiintopisteet.
Koska pää on pyöreä eikä neliskulmainen, osiot on määriteltävä sen mukaan, missä kohdin ne muuttuvat. Muutoskohtia kutsutaan kiintopisteiksi, ja ne edustavat suunnanmuutoksia.
Kiintopisteiden avulla voit jakaa minkä tahansa pään muodon osioihin ja luoda haluamasi lopputuloksen aina uudestaan levitysmetodista ja -tekniikasta riippumatta.
Käytitpä värjäyksessä mieluummin kulhoa ja sivellintä tai pulloa, Redkenillä on sinulle sopiva metodi. Katso, kuinka saat täydellisen värilopputuloksen perinteisellä levitystekniikalla joka kerta.

HIUSVÄRIPERIAATTEET: PERINTEINEN VIRGIN-LEVITYSTEKNIIKKA

Perinteinen Virgin-levitys aloitetaan jakamalla hiukset neljään yhtä suureen osioon.
Kulho ja sivellin auttavat tekemään levityksestä hallittua. Käyttämällä erikokoisia siveltimiä teet levityksestä vieläkin hallitumpaa.
Levitys pullon avulla on sekä nopeaa että hallittua. Koostumuksen annostelu käy helpommin, kun kallistat applikaattoria yhteen suuntaan.
Hiusosioiden suuruus riippuu hiusten paksuudesta. Jos hiukset ovat paksut ja tuuheat, etene pienemmissä osioissa.
Aloita perinteinen Virgin-levitys alueelta 2.