Verkkosivustomme käyttöehdot | Redken
>

Käyttöehdot

VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

www.redken.fi

Voimassa 31/10-2023

Tervetuloa tälle Verkkosivustolle, joka on omistettu Redken (jäljempänä "Verkkosivusto").

Pyydämme lukemaan huolellisesti nämä Käyttöehdot, jotka säätelevät tämän Verkkosivuston käyttöä (jäljempänä "Käyttöehdot"). Käyttämällä tätä Verkkosivustoa hyväksyt nämä Käyttöehdot sellaisenaan varauksetta.

Mahdolliset Verkkosivuston käyttöön liittyvät pyynnöt voit toimittaa Meille seuraavaan osoitteeseen:

Verkkosivuston URL:             www.redken.fi.

Julkaisija:       L’Oréal Finland Oy, Keilaranta 13A, 02150 Espoo, Finland, reg no 0346279-6, toimii brändinsä Redken nimissä ja sen puolesta (jäljempänä "L'Oréal", "Julkaisija" tai "Me").

Verkkopalvelun isännöi:         Athena IT-Group A/S, Munkerisvej 1 5230 Odense M, CVR.nr. 19560201.


1.PÄÄSY VERKKOSIVUSTOLLE

Päästäksesi tälle Verkkosivustolle ja käyttääksesi Verkkosivustoa sinun tulee olla vähintään 16-vuotias. Mikäli olet alaikäinen, tarvitset huoltajiesi etukäteisen hyväksynnän.

Voit käyttää Verkkosivustoa vapaasti ilman, että sinun tarvitsee kirjautua sisään tai luoda tiliä.

Pääsy Verkkosivustolle ja/tai sen tiettyihin osiin saattaa vaatia PIN-koodien käyttöä. Tässä tapauksessa on sinun vastuullasi tehdä tarvittavat toimenpiteet pitääksesi kyseiset koodit salassa. Sinulla on luonnollisesti oikeus muuttaa koodeja milloin tahansa. Kirjautumisyritysten määrä Verkkosivustolle ja/tai sen tiettyihin osiin saattaa kuitenkin olla rajattu, jotta voidaan estää näiden koodien väärinkäyttö. Ilmoita Meille, mikäli havaitset väärinkäyttöä. Pidätämme oikeuden estää pääsysi Verkkosivustolle, mikäli näiden Käyttöehtojen mukaisia sääntöjä rikotaan.

Ylimääräiset maksut internettiin pääsystä ja sen käytöstä jäävät sinun kustannettavaksesi.

2.VIRTUAALINEN SOVITUS -TOIMINTO

Tämä Verkkosivusto voi tarjota sinulle meikin tai hiusvärin sovitustoiminnon. Voit valita käyttää live-palvelua (käyttäen laitteesi web-kameraa) tai olemassa olevaa kuvaa (ladattuna laitteeltasi).

Voit ladata kokeilun tuloksen (kuva meikillä tai hiusvärillä) laitteellesi, ja sinulla on myös mahdollisuus jakaa se sosiaalisen median alustoilla. Voit myös olla käyttämättä tätä palvelua.

Mikäli jaat kokeilun tuloksen virtuaalinen sovitus -toiminnon ulkopuolella (käyttämällä laitteesi omia toimintoja), Me emme ole osallisena tällaisessa jakamisessa (emme käsittele henkilötietoja).

Palvelumme on tarkoitus olla mahdollisimman tarkka. Tämä ei kuitenkaan ole takaus siitä, että suositeltu sävy (meikki tai hiusväri) olisi täysin sama. Suosittelemme aina vierailemaan brändin paikallisella myyntipisteellä.

3.ARVIOINNIT JA ARVOSTELUT

Voit julkaista Verkkosivustolla arviointeja ja arvosteluja, jotka auttavat Meitä selvittämään mielipiteesi ja palautteesi tuotteistamme ja palveluistamme, jotta voimme kohdentaa sinulle haluamiasi ja sinulle parhaiten sopivia tuotteita ja palveluita. Et voi julkaista arviointeja tai arvosteluja, jos olet L’Oréal Danmark A/S:n tai minkä tahansa muun L’Oréal-konserniin kuuluvan yrityksen työntekijä.

Julkaisemalla Verkkosivustolla arvioinnit ja arvostelut -toiminnon kautta vakuutat ja takaat, että:

 • Julkaisusi noudattaa näitä Käyttöehtoja;
 • Olet julkaisun tekijä, et varasta kenenkään henkilöllisyyttä etkä käytä väärää sähköpostiosoitetta tai ole muulla tavoin harhaanjohtava arvostelusi alkuperän suhteen;
 • Arvostelusi on alkuperäinen teoksesi, se ei loukkaa kolmansien osapuolten immateriaalioikeuksia ja se yleisemminkin noudattaa näiden Käyttöehtojen kohtaa 9 ”Aineeton Omaisuus”;
 • Luovut kaikista moraalisista oikeuksista ja muista immateriaalioikeuksia, joita sinulla voi sovellettavan lainsäädännön nojalla olla;
 • Kaikki julkaisemasi sisältö on totuudenmukaista ja täsmällistä;
 • Olet vähintään 16-vuotias.
 • Näiden Käyttöehtojen kohtien 9 (Aineeton Omaisuus) ja 10 (Käytännesäännöt) lisäksi hyväksyt ja takaat, että et lähetä mitään sisältöä:
 • joiden avulla muut käyttäjät voivat tunnistaa sinut (älä käytä koko nimeäsi käyttäjänimessäsi tai sisällytä sukunimeäsi ”Nimi”-kenttään);
 • joka sisältää tietoa (mukaan lukien hinnoittelu) Redken tai minkä tahansa muun L’Oréalin brändin kilpailijoista tai näiden tuotteista (toisin sanoen muut terveys- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistajat ja/tai jakelijat ja/tai vähittäismyyjät);
 • joka viittaa kolmanteen henkilöön ilman tällaisen henkilön etukäteistä suostumusta;
 • joka rikkoo mitä tahansa lakia;
 • joka on tai voidaan tulkita laittomaksi, herjaavaksi, kunniaa loukkaavaksi, halveksivaksi, vihamieliseksi, häiritseväksi, rasistiseksi, uskonnollisesti sopimattomaksi, hyökkääväksi, väkivaltaan yllyttäväksi, vilpilliseksi, yksityisyyttä loukkaavaksi, uhkaavaksi tai muulla tavoin kolmansia osapuolia loukkaavaksi;
 • joka sisältää poliittista propagandaa, massasähköposteja tai muunlaista ”roskapostia”;
 • joka ei liity Verkkosivustolla esillä olevien tuotteiden arvostelun tarkoitukseen;
 • joka sisältää kirosanoja, seksuaalista kielenkäyttöä tai joka edistää tai yllyttää mihinkään laittomaan toimintaan;
 • josta saat minkä tahansa korvauksen tai taloudellista hyötyä kolmannelta osapuolelta tai jota voidaan pitää mainoksena tai ostokehotuksena (joka sisältää mitä tahansa sisältöä, joka ohjaa liiketoimintaa pois Redken);
 • joka sisältää mitä tahansa tietoa, joka ohjaa muille verkkosivustoille, URL-osoitteisiin, sähköpostiosoitteisiin, yhteystietoihin tai puhelinnumeroihin;
 • joka sisältää tietokoneviruksia tai muita mahdollisesti häiritseviä tai vahingollisia tietokoneohjelmia tai tiedostoja taikka ohjeita niiden luomiseen.
 • Redken pidättää oikeuden rajoittaa tai keskeyttää pääsyn käyttäjältä, joka rikkoo näitä Käyttöehtoja. Redken pidättää myös oikeuden kieltäytyä julkaisemasta sekä muuttaa, muokata tai poistaa minkä tahansa kommentin/arvioinnin/arvostelun, jonka se oman harkintansa mukaan katsoo rikkovan näitä Käyttöehtoja. Lisäksi Redken pidättää oikeuden olla julkaisematta:

 • päällekkäistä sisältöä;
 • tyhjiä arvosteluja;
 • arvosteluja kielellä, joka ei ole englanti ja/tai suomeksi;
 • mitä tahansa epäselvää sisältöä (kuten sisältöä, joka sisältää satunnaisia merkkejä ja merkityksettömiä sanajonoja).

Redken ei voi taata, että pystyt muokkaamaan tai poistamaan lähettämääsi sisältöä. Arvostelut ja kirjoitetut kommentit saatetaan tarkistaa ennen niiden julkaisemista sen varmistamiseksi, että ne ovat näiden Käyttöehtojen mukaisia.

Julkaisemalla arvioinnit ja arvostelut -toiminnon kautta Verkkosivustolla, annat Meille maailmanlaajuisen, ilmaisen, täysin lisensoitavan ja siirrettävän, peruuttamattoman sekä sovellettavan lainsäädännön mukaisten immateriaalioikeuksien suoja-aikojen ajaksi lisenssin jäljentää, esittää, käyttää, kopioida, muokata, mukauttaa, editoida, jakaa, kääntää, luoda johdannaisteoksia, yhdistää muihin teoksiin ja/tai jakaa kyseinen arviointi tai arvostelu (kokonaisuudessaan tai osittain) missä tahansa muodossa, medialla tai tekniikalla ja mihin tahansa tarkoitukseen.

Lisäksi takaat, että Redken voi julkaista arviointisi tai arvostelusi sosiaalisen median alustoillamme (esim. Facebook, Instagram, YouTube).

Ilmoittamalla henkilötietosi arvioinnit ja arvostelut -toiminnon kautta julkaisemisen yhteydessä, hyväksyt sen, että Redken ja Redken:n palveluntarjoajat voivat käyttää henkilötietojasi ottaakseen sinuun yhteyttä koskien arviointisi tai arvostelusi tilaa sekä muita hallinnollisia tarkoituksia varten.

Sitoudut vapauttamaan vastuusta, puolustamaan ja suojaamaan L’Oréalia, mukaan lukien sen työntekijät ja edustajat, kaikilta kolmannen osapuolen L’Oréalia, sen työntekijöitä tai edustajia vastaan esittämiltä vaatimuksilta, kanteilta, vaateilta, vahingoilta tai muilta oikeustoimilta siltä osin kuin kyseinen vaatimus, toimenpide, kanne tai muu oikeustoimi perustuu tai liittyy Verkkosivuston käyttöösi, näiden Käyttöehtojen rikkomiseen tai mihin tahansa sisältöön, jota olet julkaissut arvioinnit ja arvostelut -toimintoa käyttämällä.

4.AINEETON OMAISUUS a.Immateriaalioikeudet

Tämän Verkkosivuston kehittäminen on vaatinut merkittäviä investointeja. Verkkosivusto ja kukin elementti, joista se koostuu (kuten brändit, kuvat, tekstit, videot, jne.) ovat suojattuja immateriaalioikeuksilla. Verkkosivuston käyttö, jäljentäminen ja esittäminen (kokonaisuudessaan tai osissa) missä tahansa mediassa mihinkään muihin tarkoituksiin, mukaan lukien, mutta ei yksinomaan, kaupallisiin tarkoituksiin, on kiellettyä.

Voimme tarjota sinulle tämän Verkkosivuston kautta sisältöä, jota sinulla on oikeus ladata (jäljempänä "Ladattava Sisältö"). Me myönnämme sinulle henkilökohtaiseen ja yksityiseen käyttöösi, maksutta ja sovellettavan lainsäädännön mukaisten immateriaalioikeuksien suoja-aikojen ajaksi, ei-yksinomaisen ja ei-siirrettävän oikeuden käyttää Ladattavaa Sisältöä. Mikä tahansa Verkkosivuston jäljentäminen, esittäminen, muuttaminen tai jakelu on kiellettyä. Lataamalla tai käyttämällä Ladattavaa Sisältöä, sitoudut käyttämään sitä näiden Käyttöehtojen mukaisesti.

Siinä tapauksessa, että tarjoamme saatavillesi toiminnon, jonka avulla voit muokata kuvaa (erityisesti kosmetiikan virtuaalista testausta varten), tiedostat ja hyväksyt, että tällainen toiminto on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöösi toiminnon käyttötarkoituksen mukaisesti. Sinulla ei ole lupaa käyttää tällaista toimintoa millään sellaisella tavalla, joka voi loukata Meidän tai alla kuvatusti kolmansien osapuolten kunniaa, mainetta tai oikeuksia.

b.Kolmansien osapuolten oikeudet

Muistutamme sinua, että sinun on hankittava kaikki tarvittavat luvat ja oikeudet kaikilta asianomaisilta oikeudenhaltijoilta koskien sisältöä, jonka haluat julkaista Verkkosivuston kautta, mukaan lukien kaikki immateriaalioikeudet ja/tai kirjalliset, taiteelliset ja/tai teollisoikeudet ja julkaisuoikeudet (mukaan lukien oikeus omaan kuvaan) saadaksesi oikeuden käyttää tällaista sisältöä. Sinun tulee esimerkiksi hankkia oikeudet kaikkeen sisältöön (erityisesti valokuviin), jossa näkyy viimeaikaisia arkkitehtonisia töitä, huonekaluja, mainontamateriaaleja tai vaatemerkkejä (akronyymit, logot, jne.). Verkkosivuston kautta ei saa julkaista kuvia tunnistettavasti muista henkilöistä kuin itsestäsi.

c.Käyttäjän Sisältö

Voimme tarjota tämän Verkkosivuston kautta saataville tilan käyttäjän sisällölle, kuten tekstille, valokuville, videoille, mielipiteille jne. (jäljempänä "Käyttäjän Sisältö").

Julkaisemalla Käyttäjän Sisältöä Verkkosivuston kautta myönnät Meille maksuttoman, peruuttamattoman, ei-eksklusiivisen, maailmanlaajuisen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisten immateriaalioikeuksien suoja-aikojen ajaksi lisenssin jäljentää, esittää, käyttää, kopioida, muuttaa, sopeuttaa, editoida, jaella, kääntää, luoda johdannaisteoksia, yhdistää toisiin töihin ja/tai jakaa tällaista Käyttäjän Sisältöä (kokonaisuudessaan tai osissa).

Kyseinen käyttö on sallittua L’ORÉAL-konsernin tai sen sidosyhtiöiden, tuotteiden ja/tai brändien kaikkiin sisäisiin tai ulkoisiin, yhtiö- tai taloudellisiin viestintätarkoituksiin, mainontaan sekä kaikkiin PR-, historiallisiin ja arkistointitarkoituksiin, erityisesti seuraavissa medioissa:

 • Julkaiseminen kaikissa formaateissa, rajoittamattomissa määrin,
 • Painetussa lehdistössä, rajoittamattomassa määrässä julkaisuja,
 • Julkaiseminen rajoittamattomassa määrässä julkaisuja, erityisesti sisäisen viestinnän käyttöön, mukaan lukien myyntihenkilöstö ja jakeluverkosto (tukkumyyjät, jälleenmyyjät, edustajat jne.), tapahtumat, kongressien esitteet, messut, myyntikojut; B-to-B viestintä, ammatillinen lehdistö, rajoittamattomassa määrässä julkaisuja,
 • Sähköinen, tietotekninen, digitaalinen, multimedia-, internet- ja intranet-julkaisu, minkä tahansa verkkosivuston (riippumatta verkkosivuston ja/tai median tyypistä, mukaan lukien sosiaaliset mediat kuten Facebook, Twitter tai YouTube), rajoittamaton määrä inserttejä ja lähetyksiä,
 • Minkä tahansa mainontamedian kautta (mukaan lukien mainostaminen vähittäiskaupoissa ja L’ORÉAL-konsernin brändituotteissa (jäljempänä “Media”)).

Sinua tiedotetaan tässä siitä, että kyseiset sosiaaliset mediat ovat kolmasien osapuolten omistamia alustoja, ja tämän vuoksi Käyttäjän Sisällön levittämistä ja käyttöä näiden sosiaalisten medioiden kautta säätelevät näiden kolmansien osapuolten määrittelemät käyttöehdot. Tämän vuoksi emme ole vastuussa mistään sisällön käytöstä Meidän tai kolmansien osapuolten toimesta näiden sosiaalisten medioiden määrittelemien käyttöehtojen mukaisesti, mukaan lukien ilman rajoituksia, lisensoitujen oikeuksien laajuuden ja ajallisen keston sekä Käyttäjän Sisällön poistamisen osalta. Olet vastuussa kaikista kolmansien osapuolten vaatimuksista, jotka liittyvät Käyttäjän Sisällön käyttöön sosiaalisten medioiden käyttöehtojen mukaisesti.

Lisäksi muistutamme sinua, että Käyttäjän Sisältöön saatetaan ohjata hakukoneissa, ja siten Verkkosivuston ulkopuolinen yleisö voi päästä siihen käsiksi.

Tämä lupa antaa Meille mahdollisuuden muokata Käyttäjän Sisältöäsi kuten on alun perin määritetty ja/tai tehdä sellaisia selvennyksiä Käyttäjän Sisältöön, jotka Me koemme hyödyllisiksi, edellyttäen, että Käyttäjän Sisältö ei muuta kuvaasi tai sanojasi.

Lisäksi Käyttäjän Sisällön käyttö saattaa sisältää anonymisoitua tietoa, kuten kaupunkisi, maasi tai ikäsi ja/tai, jos olet nimenomaisesti antanut siihen luvan, tietoa, joka mahdollistaa tunnistamisesi, kuten etunimesi tai nimimerkkisi.

Kaikki Käyttäjän Sisältö, jonka mahdollisesti julkaiset tämän Verkkosivuston kautta, on sinun valitsemaasi ja täysin sinun vastuullasi. Muistutamme sinua kuitenkin siitä, että Käyttäjän Sisältö ei saa olla ristiriidassa soveltuvan lain, yleisesti hyväksyttyjen moraalisääntöjen tai näissä ehdoissa asetettujen periaatteiden kanssa. Tässä suhteessa Me pidätämme oikeuden poistaa minä tahansa hetkenä sellaisen Käyttäjän Sisällön, joka ei ole näiden Käyttöehtojen mukaista, mukaan lukien käytännesäännöt.

Lisäksi, jos pääset käsiksi toisen käyttäjän luomaan Käyttäjän Sisältöön, sinun tulee kunnioittaa kyseisen käyttäjän oikeuksia ja sinun tulee erityisesti olla jäljentämättä tai levittämättä mainittua Käyttäjän Sisältöä, joka on julkaistu muiden medioiden kautta ilman ennalta saatua lupaa kyseiseltä käyttäjältä.

5.KÄYTÄNNESÄÄNNÖT

Me kunnioitamme suvaitsevaisuuden ja toisten ihmisten kunnioittamisen arvoja.

Tästä syystä, käyttämällä tätä Verkkosivustoa tai mitä tahansa palveluita tai toimintoja, jotka ovat saatavilla tämän Verkkosivuston kautta (esim. etäkonsultaatiopalvelut, online-chat, arvioinnit ja arvostelut, foorumi), sitoudut olemaan:

 • Julkaisematta tai antamatta henkilötietoja, joita voidaan pitää ”arkaluonteisina”:
 • -henkilötiedot, joista ilmenee rotu tai etninen alkuperä, poliittisia mielipiteitä, uskonnollinen tai filosofinen vakaumus;

  -ammattiliiton jäsenyys;

  -geneettiset tiedot, biometriset tiedot, joita käsitellään yksinomaan ihmisen tunnistamiseksi;

  -terveyteen liittyvät tiedot;

  -henkilön sukupuolielämää tai seksuaalista suuntautumista koskevat tiedot;

 • Ilmaisematta mitään rasistisia, väkivaltaisia, muukalaisvihamielisiä, pahantahtoisia, töykeitä, säädyttömiä tai lainvastaisia kommentteja;
 • Levittämättä mitään sisältöä, joka voi olla vahingollista, kunniaa loukkaavaa, luvatonta, ilkivaltaista tai yksityisyyttä tai julkaisuoikeuksia loukkaavaa, väkivaltaan yllyttävää, rotu- tai etnistä vihaa lietsovaa tai joka voi täyttää törkeän epäsiveellisyyden kriteerit tai joka lietsoo tekemään tiettyjä rikoksia tai rikkomuksia;
 • Käyttämättä Verkkosivustoa mihinkään poliittisiin, propaganda- tai käännyttämistarkoituksiin;
 • Julkaisematta mitään sisältöä, joka mainostaa tai markkinoi palveluita ja/tai tuotteita, jotka kilpailevat Verkkosivustolla esitettyjen brändien kanssa;
 • Käyttämättä Verkkosivustoa sen käyttötarkoituksesta poikkeavasti, mukaan lukien käyttämällä sitä seuranhakupalveluna;
 • Levittämättä mitään tietoa, joka saattaa suoraan tai välillisesti mahdollistaa yksityishenkilön nimellisen ja täsmällisen tunnistamisen ilman ennakkoon annettua nimenomaista suostumusta, kuten tämän sukunimeä, postiosoitetta, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa;
 • Levittämättä mitään tietoa tai sisältöä, joka saattaa olla haitallista nuoremmille;
 • Uhkailematta tai ahdistelematta muita;
 • Harjoittamatta laittomia toimia, mukaan lukien ne, jotka voivat loukata jonkun oikeuksia ohjelmistoihin, tavaramerkkeihin, valokuviin, kuviin, teksteihin, videoihin jne.;
 • Levittämättä sisältöä (mukaan lukien valokuvat ja videot), joka kuvaa alaikäisiä;
 • Esittämättä tai jakamatta sopimatonta sisältöä tai materiaalia, joka sisältää esimerkiksi alastomuutta, pornografiaa, loukkaavaa kieltä, väkivaltaa tai rikollista toimintaa;
 • Käyttäytymättä sopimattomasti tai tavalla, joka saattaa loukata muiden tunteita;
 • Kuvakaappaamatta ja/tai nauhoittamatta keskusteluikkunoita tai etäkonsultaatioita isäntiemme kanssa ja/tai olemaan levittämättä tällaisia tallenteita millään sähköisellä viestintävälineellä.

Yllä lueteltujen periaatteiden noudattamatta jättäminen merkitsee näiden Käyttöehtojen rikkomista, ja Me pidätämme oikeuden ryhtyä kaikkiin tarvittaviin toimiin sen välittömäksi lopettamiseksi, mukaan lukien, mutta rajoittumatta:

 • Välitön, tilapäinen tai pysyvä lakkauttaminen koskien oikeutta päästä ja käyttää tätä Verkkosivustoa ja Verkkosivustolla tarjottuja palveluita;
 • Käyttäjätilin poistaminen;
 • Tälle Verkkosivustolle ladatun Käyttäjän Sisällön poistaminen;
 • Tietojen luovuttaminen lainvalvontaviranomaisille lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti;
 • Oikeustoimiin ryhtyminen ja/tai asian saattaminen rikostutkintaan.
 • Pidätämme oikeuden toteuttaa kaikki yllä mainitut toimenpiteet milloin tahansa, ilman erillistä ilmoitusta ja oman harkintamme mukaan. Näiden toimenpiteiden toteuttaminen voi edellyttää IP-osoitteesi käsittelyä.

  Jos tulet tietoiseksi mistään sellaisesta Käyttäjän Sisällöstä, joka hyväksyy rikokset ihmisyyttä vastaan, lietsoo rotuvihaa tai väkivaltaa tai liittyy lapsipornoon, sinun tulee välittömästi ilmoittaa asiasta Meille seuraavaan sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Ilmoituksessa on mainittava päivämäärä, jolloin havaitsit kyseisen sisällön, henkilöllisyytesi, URL-osoite, kuvaus kiistanalaisesta sisällöstä ja kyseisen sisällön julkaisijan käyttäjätunnus.

  Jos jokin Käyttäjän Sisältö on mielestäsi yllä listattuja periaatteita tai sinun tai kolmansien osapuolten oikeuksia rikkovaa (esim. mikä tahansa rikkomus, loukkaus tai yksityisyyden loukkaus), voit ilmoittaa meille siitä seuraavaan sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Ilmoituksessa on mainittava päivämäärä, jolloin havaitsit kyseisen sisällön, henkilöllisyytesi ja yhteystietosi, URL-osoite, kuvaus ilmoitetusta sisällöstä ja kyseisen sisällön julkaisijan käyttäjätunnus.

  6.VERKKOSIVUSTOLLA OLEVA TIETO a.Yleiset määräykset

  Haluamme muistuttaa, että tällä Verkkosivustolla saatavilla olevissa tiedoissa saattaa esiintyä epätarkkuuksia ja puutteita, erityisesti kolmasien osapuolten vuoksi. Me sitoudumme poistamaan tällaiset epätarkkuudet tai täydentämään puutteellisen tiedon Verkkosivustolla niin pian kuin mahdollista.

  b.Tiedot tuotteista ja palveluista

  Tällä Verkkosivustolla esitellyt tuotteet ja palvelut eivät ole myynnissä, vaan kyseessä on yleinen esittely tuote- ja palveluvalikoimasta, jonka tarjoamme siinä maassa, jossa tämä Verkkosivusto on saatavilla.

  c.Neuvonta ja kauneusprofiili

  Tällä Verkkosivustolla tarjottu neuvonta ja/tai mahdollisesti saatavilla olevat työkalut oman kauneusprofiilisi määrittämiseen ovat ainoastaan simulaatioita, joiden tarkoitus on tarjota asiantuntevaa kosmetiikkaan liittyvää neuvontaa.

  Jakamamme tieto on tarkoitettu yksinomaan suuntaa antavaksi, ja se ei missään tapauksessa korvaa lääketieteellistä diagnoosia tai kliinistä konsultointia, eikä sillä voida korvata lääketieteellistä hoitoa.

  Tästä johtuen Me emme voi taata täyttä tyytyväisyyttäsi neuvoihin, jotka saat tällaisia työkaluja käyttäessäsi, ja emme ota mitään vastuuta niiden käytöstä aiheutuvista seurauksista.

  Suosittelemme kääntymään lääkärisi puoleen saadaksesi lisätietoja tai ollessasi epävarma jostakin.

  d.Hypertekstilinkit

  Verkkosivustolla esiintyvät hypertekstilinkit saattavat ohjata sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, joiden sisältöä Me emme voi hallinnoida. Näin ollen, siinä laajuudessa kuin kyseiset hypertekstilinkit ovat Verkkosivustolla vain internetin selailukokemuksesi helpottamiseksi, kolmansien osapuolten verkkosivustojen avaaminen on sinun päätöksesi ja täysin sinun vastuullasi. Selvyyden vuoksi, Me emme ota mitään vastuuta kyseisten kolmansien osapuolten järjestelmistä, toimista tai laiminlyönneistä.

  7.HENKILÖTIEDOT

  Me voimme kerätä sinua koskevia henkilötietoja, erityisesti silloin, kun: (i) tilaat jonkin palvelun; (ii) lataat Ladattavaa Sisältöä; (iii) kirjaudut sisään; (iv) osallistut peliin/kilpailuun; (v) lähetät Meille sähköpostia; (v) vastaat kyselyyn tai tutkimukseen jne.

  Saadaksesi lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä, ole hyvä ja tutustu tietosuojaselosteeseemme täällä.

  8.EVÄSTEET

  Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi, kun selaat Verkkosivustoa (kuten avaamasi sivut, avauspäivä ja -aika jne.) ja jotka voidaan lukea aina, kun avaat saman Verkkosivuston (jäljempänä "Evästeet").

  Saadaksesi lisätietoa Evästeiden käytöstä, ole hyvä ja tutustu evästetaulukkoomme täällä.

  9.VERKKOSIVUSTON JA KÄYTTÖEHTOJEN MUUTTAMINEN

  Voimme muuttaa Verkkosivuston sisältöä ja tietoja sekä näitä Käyttöehtoja, erityisesti uuden soveltuvan lainsäädännön ja/tai määräysten noudattamiseksi ja/tai Verkkosivuston parantamiseksi.

  Kaikista muutoksista ilmoitetaan sinulle Verkkosivuston kautta ennen kuin ne astuvat voimaan näiden Käyttöehtojen mukaisesti. Ellei muutos vaadi nimenomaista hyväksyntääsi, Verkkosivuston käyttöä jatkamalla sinun katsotaan hyväksyneen uudet Käyttöehdot.

  10.TUNNUSTUKSET

  Tämän Verkkosivuston on kehittänyt Julkaisijalle L’Oreal Group.

  11.VASTUUVAPAUTUSLAUSEKE

  Teemme parhaamme ylläpitääksemme pääsyn Verkkosivustolle ja Ladattavaan Sisältöön kaikkina aikoina. Emme kuitenkaan voi taata Verkkosivuston ja Verkkosivustolla olevien toiminnallisuuksien pysyvää saatavuutta ja saavutettavuutta. Saatamme joutua väliaikaisesti estämään pääsyn koko Verkkosivustolle tai joihinkin sen osiin, erityisesti teknisten huoltotoimenpiteiden vuoksi.

  Tässä yhteydessä täsmennetään, että internet ja tietotekniikka tai tietoliikenneverkot eivät ole virheettömiä, ja keskeytyksiä ja häiriöitä saattaa tapahtua. Me emme voi tarjota mitään takuita tässä suhteessa emmekä siten ole vastuussa mistään vahingoista, jotka liittyvät internetin ja tietotekniikan tai tietoliikenneverkkojen käyttöön, mukaan lukien ilman rajoituksia:

  -Huono tiedon ja/tai datan siirto ja/tai vastaanotto Internetin kautta;

  -Ulkoinen häirintä tai tietokonevirukset;

  -Vialliset vastaanottolaitteet tai viestintäverkot; ja

  -Mahdolliset internetin toimintahäiriöt, jotka voivat haitata tämän Verkkosivuston kunnollista toimintaa.

  Meidän vastuumme on rajattu välittömiin vahinkoihin, poissulkien kaikki muut vahingot tai tappiot, joilla tarkoitetaan erityisesti välillisiä vahinkoja liittyen esimerkiksi tulojen, liikevaihdon tai liikearvon menetykseen.

  12.SOVELLETTAVA LAKI JA RIIDANRATKAISU

  Näihin Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

  Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme:

  L’Oréal Consumer Care Nordics

  Consumer Care Nordics

  Keilaranta 13

  02150 Espoo

  [email protected]

  Puhelin: 075 758 000, avoinna maanantaista perjantaihin 10:00-15:00

  Mahdolliset reklamaatiot on toimitettava kirjallisesti L’Oréal Consumer Care Nordics:lle seuraavaan osoitteeseen:

  L’Oréal Consumer Care Nordics

  Consumer Care Nordics

  Keilaranta 13

  02150 Espoo

  [email protected]

  Puhelin: 075 758 000, avoinna maanantaista perjantaihin 10:00-15:00.

  Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

  Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä Kilpailu- ja kuluttajaviraston yhteydessä toimivaan Kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

  _________

  13.COOKIE POLICY: TIETOA EVÄSTEISTÄ"

  www.redken.fi

  Mitä evästeet ovat?

  Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallennetaan laitteeseen (tietokoneeseen, tablettiin tai matkapuhelimeen), kun liikut Internetissä. Tätä tapahtuu myös L’Oréal Groupin verkkosivuilla. Lisätietoja saa seuraavasta osoitteesta: http://www.aboutcookies.org.

   

  Evästeiden poistaminen käytöstä

  Evästeet on helppo ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä selaimen asetuksista. Tarkista tarvittaessa ohjeet selaimen ohjetoiminnosta.

  Monilla evästeillä parannetaan verkkosivustojen tai sovellusten käytettävyyttä tai toiminnallisuutta. Tällöin evästeiden poistaminen käytöstä voi estää verkkosivustojemme tai sovellustemme joidenkin osien käyttämisen. Nämä rajoitukset luetellaan seuraavassa evästetaulukossa.