Hiusväripalvelut - Haircolor Services - Kampaamopalvelut - Redken EMEA
>

Hiusväripalvelut

TIETOA KAMPAAMOISSA TEHTÄVISTÄ VÄRIKÄSITTELYISTÄ

Pohditko hiusten värjäämistä, mutta jotkin asiat mietityttävät? Ehkä olet värjäyttämässä hiuksiasi ensimmäistä kertaa. Huoli pois, sillä Redken-kampaamossa ammattilaiset auttavat valitsemaan oikean sävyn ja tekemään kokemuksesta miellyttävän! Tässä muutamia vinkkejä.

 InSalonConsultation3Kerro kampaajalle itsestäsi: Jos kerrot kampaajalle itsestäsi, saat vastineeksi asiantuntevan mielipiteen! Lataa ja täytä tämä kätevä hiuskysely ja ota se mukaan kampaamoon. Sen pohjalta on hyvä lähteä suunnittelemaan uutta lookiasi! 

Ota mukaan inspiraatiota: Valokuvat ja esimerkit silmääsi miellyttävistä värjäyksistä auttavat sinua ja kampaajaasi selvittämään eri vaihtoehtoja. Niiden avulla voit myös varmistaa, että tarkoitatte samaa asiaa puhuessanne vaikkapa hunajanvaaleasta tai tulipunaisesta hiusväristä." Kaipaatko inspiraatiota? Tutustu Redkenin tyyligalleriaan. 

Tunne historiasi: Valmistaudu kertomaan kampaajalle aiemmista värikäsittelyistäsi, olipa kyseessä raidat viime vuonna tai kevytsävyte viime kuussa.

Luota kampaajaasi: Kuuntele kampaajasi asiantuntevaa näkemystä. Hiusvärikonsultaatiossa kampaaja arvioi toivomaasi lopputulosta, hiustesi kuntoa ja ihosi sävyä. Näin hän voi määrittää täysin yksilöllisen väriratkaisun.

Esitä kysymyksiä: Jos kuulet hiusväritermin, jota et ymmärrä, älä epäröi pyytää kampaajalta tarkempaa selitystä. Muista kysyä ylläpidosta: kuinka usein juurikasvu täytyy käydä värjäyttämässä kampaamossa ja miten hiusväriä voi parhaiten ylläpitää kotona käyntien välillä Redken-hiustenhoitotuotteilla.