Esittely | Redken Artist Hanne Kuusinen | Redken
>

Hanne Kuusinen

"Redkenin ja minun kohtaamisen jälkeen olen saanut tehdä jotain uutta ja tavata uusia upeita samanmielisiä ihmisä ympäri maailmaa."
Tietoa henkilöstä Hanne

1) Mistä olet kotoisin?
Lahti, Suomi

2) Kuinka kauan olet toiminut Redken Artist?
Elokuusta 2011 

3) Millaista yhteistyötä teet Redkenin kanssa?
Toimin freelance-kouluttaja / Redken Artistinina. Pidän koulutuksia liikkeissä, koulutuskeskuksella sekä lavalla. Toivottavasti pian kansainvälisillä lavoilla myös. 

4) Mikä sai sinut ryhtymään Redken Artist?
Redken räjäytti tajuntani kun ensimmäisen kerran kävin Redken Symposiumissa Las Vegasissa. Koulutustapa, inspiraation määrä ja energia koko Redken heimon kesken oli jotain sellaista, jota en ollut koskaan aikaisemmin kokenut muualla hiusalan koulutustapahtumissa. Halusin vahvasti olla itsekin osa sitä ja pystyä jakamaa samaa fiilistä myös muille. 

5) Mihin olet erikoistunut?  
Rakastan tehdä värejä ja syventyä niiden maailmaan. Isommat projektit ja värien korjaukset, joissa saa miettiä hiusta ja värjäyksen perusteita syvemmin on minulle kuin matematiikkaa ja I do love maths! Hyvä väri tarvitsee myös kauniin viimeistelyn. Kampausten ja viimeistelyn maailmassa rakastan yhdistää klassisia muotoja sekä moderneja tekniikoita.

6) Mitkä tyyli- ja väritrendit ovat suosikkejasi tällä hetkellä? 
Tällä hetkellä kylmiä väreitä minulle tuottaa "moneypieces" henkiset värjäykset ja palkkiraidat, jotka hyvällä tavalla vähän jopa ärsyttävät. Kaikki sellainen mikä muistuttaa minua myöhäisestä 90-luvusta ja 2000-luvun alkupuoliskosta. Se miten kaikki tämä voidaan tuoda mukaan ja yhdistää pitkään valloilla olleeseen Balayagae- ja Ombre-maailmaan tuntuu toimivan todella hyvin.

7) Mitä Redkenin tuotteita ilman et voi elää? 
Redken Shades EQ Gloss. No Gloss, no coloring. Tämä uniikki värisarja olisi valintani jos saisin käyttää vain rajatusti yhtä sarjaa. Styling tuoteperheestä valitsen Guts 10 and Triple Take 32,  ehdottomasti parhaimmat tuotteet kun kampaukselle tarvitaan vahvaa pitoa ja varmuutta.

8) Onko sinulla vinkkejä tai kikkoja hiusten muotoiluun kotona?
Tärkein asia on tuntea välineesi. On kyseessä Haircare tai Styling-tuote tai vaikkapa lämpömuotoilulaite varmista, että osaat käyttää niitä. Hiusten muotoilussa aloita aina käyttämällä Redkenin Pillow Proof Primer - voidetta. Levitä tuote puhtaisiin ja pyyhekuivin hiuksiin. Anna hiustesi kuivua vapaasti, sillä välin kun teet meikin ja ssen jälkeen valitse lempi muotoilutuotteesi ja lämpömuotoiluvälineesi ja tee työ!.

9) Mistä saat inspiraatiota uusiin tyyleihin?
Tänä päivänä suurimmaksi osaksi inspiraatio löytyy Internetistä ja Sosiaalisesta mediasta. Joskus sitä vain myös katselee ympärillään olevia ihmisiä. Jokaisen lomani aloitan aina hakemalla paksuimman Voguen Helsingin Stockmannilta tai lentokentältä.

10) Mikä on ollut urasi kohokohta?
Nousta lavalle ja saada positiivista palautetta yleisöltä. Suurin kasvu minulle itselleni on ollut päästä tekemään näytös englanniksi, joka ei ole oma äidinkieleni. Tiesin ottavani taas askeleen eteenpäin unelmassani kasvaa kansainväliseksi Redken - Artistiksi.

11) Mikä vaikutus Redkenillä on ollut uraasi?
Redkenin ja minun kohtaamisen jälkeen olen saanut tehdä jotain uutta ja tavata uusia upeita samanmielisiä ihmisä ympäri maailmaa.

12) Onko sinulla jokin suosikkimuisto Redkenistä ja miksi?
Kyllä se on ensimmäinen Redken Euro Symposium Berliinissä. Se oli ensimmäinen kertani olla mukana näkemässä kaikki se mahtava energia backstage-tiimissä. Hauskoja hetkiä, hyviä muistoja sekä upea lopputulos.

13) Pidätkö jostakin Redkenin kurssista erityisesti ja miksi? 
Redken Specialist ohjelma, sillä kaikki alkaa siitä, että tietää mitä ja miksi tekee. Myös Redkenin Sertifikaatit ovat hyviä mahdollisuuksia voittaa itsensä. Mutta mikä tahansa kurssi Redkenin värimaailmasta on käynnissä, löytää minut ehdottomasti sieltä.

Seuraa tiliä @hanne_redkenartist Instagramissa, saat informaatiota heti kun tapahtuu.