Ariella Mendez - Artistit - Redken EMEA
>

Ariella Mendez

Tutustu Redken-suosikkilookien takana oleviin artisteihin. Saa asiantuntijoiden neuvoja ja lue, miksi he rakastavat Redkeniä. Redkenin artistiverkosto muodostuu innokkaista, lahjakkaista ja asiantuntevista stylisteistä, jotka rakentavat alan tulevaisuutta. He kiertävät maailmaa sanansaattajinamme levittäen sloganiamme: Learn, earn and live better.
Kysely
1) Mistä olet kotoisin?
New Jerseyn Hobokenista

2) Kuinka kauan olet toiminut kampaajana tai väriasiantuntijana?
14 vuotta

3) Millaista yhteistyötä teet Redkenin kanssa?
Olen Redkenin valtuuttama väriasiantuntija, sertifioitu hiusmuotoilija, asiantuntija ja Redken-artisti. 

4) Mikä sai sinut ryhtymään kampaajaksi tai väriasiantuntijaksi?
Isäni, hänen siskonsa ja isoäitini olivat kampaajia. 

5) Mihin olet erikoistunut? 
Balayageen ja viimeistelyyn.

6) Mitkä tyyli- ja väritrendit ovat suosikkejasi tällä hetkellä? 
Balayage ja pastellisävyt blondeilla. Strobing. 

7) Mitä Redkenin tuotteita ilman et voi elää? 
Pillow proof 2 day extender ja extreme length sealer.

8) Onko sinulla vinkkejä tai kikkoja hiusten muotoiluun kotona? 
Pese aina hiukset kahdesti shampoolla. Näin voit olla pidempään pesemättä hiuksia. Käytä kuivashampoota ennen kuin hiukset edes likaantuvat.

9) Mistä saat inspiraatiota uusiin tyyleihin?
Teineiltä ja lapsilta, jotka ovat omia itsejään ja pukeutuvat niin kuin haluavat.

10) Mikä on ollut urasi kohokohta? 
Työskentely New Yorkin muotiviikolla viimeiset 8 vuotta. Fashion's Night Out ja Victoria's Secretin mallien hiusten laittaminen oli unelmien täyttymys.

11) Mikä vaikutus Redkenillä on ollut uraasi?
Redkenin ansiosta olen voinut jakaa rakastamiani asioita, saada inspiraatiota muilta saman intohimon omaavilta ja ansaita paremmin hyödyntämällä koulutusta taitojeni edistämiseen.

12) Onko sinulla jokin suosikkimuisto Redkenistä ja miksi? 
Uuden Redken Exchangen kaikkien aikojen ensimmäiselle kurssille osallistuminen! Saimme kulkea ristiin rastiin New Yorkissa etsimässä inspiraatiota ja ammensimme oppia alan ikonilta Redkeniltä.

13) Pidätkö jostakin Redkenin kurssista erityisesti ja miksi? 
Suosikkini on Color & Know Why Redken Exchangessa. Kurssilla opetetaan kaikki hiusvärien perusasiat ja niiden käytön taustalla olevat periaatteet. Kurssille voivat osallistua niin aloittelijat kuin kokeneet väriasiantuntijatkin, ja silti sieltä saa uutta tietoa. Se on paras kurssi väriasiantuntijoille, jos haluaa tietää, miten hiusvärit toimivat ja mitä niillä voi tehdä. Kun hiusvärien taustalla olevat periaatteet ymmärtää, kaikki on mahdollista!

14) Onko sinulla vinkkejä niille, jotka työskentelevät muotinäytöksessä tai kuvauksissa ensimmäistä kertaa? 
Valmistaudu hyvin! Koskaan ei voi tietää, mitä tarvitaan. On hyvä olla taskut tai pikemminkin pieni laukku, jossa voi pitää käden ulottuvilla välineet (harja, pinnejä, kampa, spray) viime hetken korjauksiin kuvauspaikalla tai ennen kuin mallit astuvat lavalle. Kun työskentelet kuvauksissa, ole läsnä ja omaksu kuvaajan perspektiivi. Hyvä viestintä tiimin kanssa on ratkaisevan tärkeää.

15) Millaista on työskennellä backstagella muotinäytöksessä tai kulissien takana kuvauksissa? Mitkä ovat ikimuistoisimpia hetkiä? 
Työskentely on nopeatempoista, mutta jännittävää. Se saa adrenaliinin virtaamaan kokeneellakin kehäketulla. Rakastan Miami Swim Weekiä ja NYC Bridal Fashion Weekiä! Miamissa on ihan erilaiset vibat. Mallit ovat upeita ja heillä kaikki näyttää hyvältä. Kerran työskentelin Beach Bunny Swimwearin näytöksessä, joka järjestettiin 38 asteen kuumuudessa kosteana iltana, ja malleilla piti olla avonaiset rantalainekampaukset. Jotenkin onnistuimme pitämään hiukset pörröttöminä kostealla ilmalla, mutta siinä tarvittiin paljon korjailua. Vaadittiin PALJON juoksentelua telttojen ja näytöslavan välillä, mutta tiimimme oli mahtava ja show onnistui täydellisesti. Kun muistelen sitä näytöstä, niin silloin todella vaadittiin iso porukka, että kaikki mallit saatiin näyttämään hyvältä. Aina hiuksista meikkiin, vaatteisiin, kynsiin, koreografiaan ja suunnitteluun – on uskomatonta, mihin osaava tiimi pystyy yhdessä.