Tummaa valoa

How To
 

Vaihe 1: Osiointi

 1. Luo soikion muotoinen osio ylhäälle ja päälaelle ja kiinnitä omaksi osiokseen klipseillä.
 2. Luo otsatukkaan kolmionmuotoinen osio pään korkeimmasta kohdasta silmän ulkonurkkaan asti ja kiinnitä klipsillä.
 3. Luo kolmio pään sivulle siten, että levein osa on hiusrajassa heti korvan yläpuolella ja kapea osa kohti päälakea. Tee sama toisella puolella.
 4. Luo 2,5 cm:n kolmio takaraivoon heti soikionmuotoisen osion alapuolelle siten, että levein osa on soikion alaosassa ja kapea osa niskan korkeimman kohdan lähellä.

Vaihe 2: Vaalennusaineen levittäminen

 1. Aloita niskan yläpuolelta ja ota reilun puolen sentin viipale vaakasuunnassa. Levitä Flash Lift -seosta 1 alueille 2–3. Laita folion päälle. Häivytä seos alueilta 2 ja 1 käyttäen Redken Edging Brush -sivellintä vaakasuunnassa, jotta saat pehmeän siirtymän ilman selkeitä rajoja. Ota jälleen reilun puolen sentin viipale vaakasuunnassa heti edellisen yläpuolelta ja toista toimenpiteet. Jatka osion käsittelyä alhaalta ylöspäin siten, että hiukset ovat folion päällä. Kun osio on käsitelty, peitä foliolla.
 2. Siirrä takana oleva kolmio ja ota viisto etuviipale. Levitä seosta 1 alueille 2–3. Laita folion päälle. Häivytä seos alueelta 2 alueelle 1 käyttämällä Redken Edging Brush -sivellintä vaakasuunnassa. Jatka osion käsittelyä alhaalta ylöspäin siten, että hiukset ovat folion päällä. Kun osio on valmis, peitä foliolla.
 3. Ota sivukolmiosta takaa vaakasuunnassa reilun puolen sentin viipale ja levitä seosta 1 alueille 2–3. Häivytä seos alueelle 1 käyttäen Redken Edging Brush -sivellintä vaakasuunnassa ja lopeta reilu sentti ennen hiuspohjaa. Laita folion päälle. Jatka osion käsittelyä alhaalta ylöspäin siten, että hiukset ovat folion päällä. Kun osio on valmis, peitä foliolla. Tee sama toisella puolella.
 4. Ota soikion muotoisesta osiosta ja otsatukan alueelta reilun puolen sentin viipale vaakasuunnassa ja levitä seosta 1 alueille 2–3. Häivytä seos alueelta 2 alueelle 1 käyttäen Redken Edging Brush -sivellintä vaakasuunnassa ja lopeta reilu sentti ennen hiuspohjaa. Laita folion päälle.
 5. Jatka osion käsittelyä alhaalta ylöspäin jättäen reilu sentti hiuksia viipaleiden väliin ja peitä foliolla.
 6. Anna vaikuttaa enintään 50 minuuttia, kunnes hiukset ovat vaaleankeltaiset. Pese Color Extend Magnetics -shampoolla. Kuivaa hiukset.

Vaihe 3: City Beats Glazen levittäminen

 1. Ota vaakasuuntaisia viipaleita takaa aiemmin raidoitetuilta alueilta. Levitä City Beats -seoksia 1, 2 ja 3 pystysuunnassa käyttämällä Redken Edging Brush -sivellintä siten, että näitä kolmea seosta on samassa foliossa. Peitä foliolla.
 2. Siirry seuraavaan vaakajakaukseen ja levitä City Beats -seoksia 3, 4 ja 5 samalla tavalla. Jatka osion käsittelyä alhaalta ylöspäin vaihdellen seoksia. Kun käsittelet osiota alhaalta ylöspäin, jätä noin 2,5 cm:n osio värjäämätöntä hiusta jakauksesta folion ulkopuolelle
 3. Siirry sivulle ja levitä osion alaosasta alkaen City Beats -seoksia 1, 4 ja 5 aiemmin raidoitettuihin hiuksiin. Levitä seuraavaan viipaleeseen City Beats -seoksia 2 ja 3 pystysuunnassa.
 4. Jatka osion käsittelyä alhaalta ylöspäin vaihdellen folioitaviin kohtiin lisättäviä seoksia. Anna vaikuttaa 20 minuuttia. Pese Color Extend Magnetics -shampoolla ja kuivaa.