pH-Bonderin ruisku Redkeniltä
pH-Bonder

pH-Bonderin ruisku

pH-Bonderin ruisku
DETAILS

Uusi pH-Bonder on ainutlaatuinen synergistä teknologiaa käyttävä tuote, joka auttaa vahvistamaan hiusten sidoksia kampaamovärjäyksen tai -vaalennuksen aikana ja sen jälkeen.

pH-Bonder on uusi hiusten sidoksia suojaava käsittely, joka on erityisesti suunniteltu kampaajillemme. L’Oréalin tutkimus- ja innovaatioyksiköllä on sadan vuoden aikana kerätty tieteellinen asiantuntemus sekä pitkältä ajanjaksolta karttunutta osaamista huippulaadukkaista hiusväreistä ja hiustenhoidosta. Kun tämä asiantuntemus yhdistettiin kampaajakumppaneiltamme pitkällä aikavälillä saatuun palautteeseen, tuloksena oli pH-Bonder.

 

pH-Bonder on ainutlaatuinen synergistinen järjestelmä, joka suojaa hiusten sidoksia ja vähentää katkeilua teknisten käsittelyjen aikana (kuten vaalennuksen ja värjäyksen yhteydessä).  Se on erittäin helppokäyttöinen ja mukautettu sopimaan kampaajien työskentelytapoihin.

Tarkka. Helppokäyttöinen. Siisti. Käytä yhdessä  pH-Bonder-järjestelmän kanssa, jotta voit mitata pH-Bonder #1 Bond Protecting Additive -annokset tarkasti.

HOW TO USE

• Poista korkki #1 Bond Protecting Additive -pullosta.

• Napsauta suuaukko pullonkaulaan niin, että uurteinen pää on suunnattu pulloon päin.

• Paina ilma pois ruiskusta. Työnnä ruisku tiukasti pullonsuuhun.

•Käännä pullo ylösalaisin ja vedä ruiskuun oikea määrä ainetta.

•Tyhjennä neste hitaasti vaalennusaine-/väriseokseen. Huuhtele annosteluruisku hyvin jokaisen käyttökerran jälkeen. Säilytä pullo aina pystyasennossa.