Ph-Bonder Salon Kit Redkeniltä
pH-Bonder

Ph-Bonder Salon Kit

Ph-Bonder Salon Kit
Tässä 8-osaisessa setissä on kaikki tarvittava pH-Bonder-käsittelyyn kampaamossa. Kyseessä on kokonaisvaltainen synergistä teknologiaa käyttävä tuote, joka suojaa hiusten sidosten eheyttä kampaamovärjäyksen tai -vaalennuksen aikana.
DETAILS

Uusi pH-Bonder on ainutlaatuinen synergistä teknologiaa käyttävä tuote, joka auttaa vahvistamaan hiusten sidoksia kampaamovärjäyksen tai -vaalennuksen aikana ja sen jälkeen.

 

Pidätkö Flashliftistä? Pidätkö pH-Bonderista? Flash Lift Bonder Inside mahdollistaa jopa 8 asteen vaalennuksen JA pH-Bonderin suojaavan tehon hyödyntämisen.  Tulossa lokakuussa 2018.pH-Bonder on uusi hiusten sidoksia suojaava käsittely, joka on erityisesti suunniteltu kampaajillemme. L’Oréalin tutkimus- ja innovaatioyksiköllä on sadan vuoden aikana kerätty tieteellinen asiantuntemus sekä pitkältä ajanjaksolta karttunutta osaamista huippulaadukkaista hiusväreistä ja hiustenhoidosta. Kun tämä asiantuntemus yhdistettiin kampaajakumppaneiltamme pitkällä aikavälillä saatuun palautteeseen, tuloksena oli pH-Bonder.pH-Bonder on ainutlaatuinen synergistinen järjestelmä, joka suojaa hiusten sidoksia ja vähentää katkeilua teknisten käsittelyjen aikana (kuten vaalennuksen ja värjäyksen yhteydessä).  Se on erittäin helppokäyttöinen ja mukautettu sopimaan kampaajien työskentelytapoihin.

 

Kokonaisvaltainen synergististä teknologiaa käyttävä tuote vaikuttaa sisältäpäin vahvistaen hiusten sidoksia vaalennuksen tai värjäyksen aikana. •  2-vaiheinen vahvistava järjestelmä
  • #1 Bond Protecting Additive auttaa suojaamaan sidoksia sisältä päin
  • #2 Fiber Restorative Pre-Wash Concentrate auttaa eheyttämään hiuskuitua vahvistaen sekä antaen kiiltoa ja pehmeyttä
 • 1 kotihoito: viikoittainen pH-Bonder Post-Service Perfector -hoito
 • Lisäksi innovatiivinen annosteluruisku tekee pH-Bonder #1 Protective Additive -tuotteen levittämisestä tarkkaa ja helppoa.

SETIN SISÄLTÖ

 • 4 #1 Bond Protecting Additivea
 • 4 #2 Fiber Restorative Pre-Wash Concentratea
 • 1 annosteluruisku
 • 4 suuaukon pienentäjää

pH-TIETEEN TEHO

 • Ehkäisee katkeilua vahvistaen hiuksia
 • Parantaa joustavuutta
 • Tekee hiuksista sileän tuntuiset
 • Tekee hiuksista näkyvästi kiiltävämmät

FAKTAT LYHYESTI:

 • Uraauurtava koostumus suojaa hiusten sidoksia ja tasapainottaa niiden pH-arvoa. Sisältää maleiini- ja AHA-hapoista koostuvaa kaksoishappoyhdistettä. 
 • Koko järjestelmän käyttäminen on suositeltavaa, jotta käsittelyn edut voidaan hyödyntää optimaalisesti. 
 • Optimoitu käytettäväksi Redkenin vaalennus- ja väriaineiden kanssa
 • Sopii kaikille hiustyypeille
 • Ei sisällä silikonia, ftalaatteja, dietanoliamiineja eikä aldehydejä
 • Kokeile ja ihastu – tai saat rahat takaisin!
 • Usein kysytyt kysymykset  HOW TO USE

pH-Bonder #1 Bond Protecting Additive – käyttöohjeet

Sekoita vaalennusaine tai väri tavalliseen tapaan suojakäsineet kädessä. Tärkeää: Sekoita kehite ja vaalennusaine/väri aina ennen pH-Bonder #1 Bond Protecting Additive -tuotteen lisäämistä.

Lisää pH-Bonder #1 Bond Protecting Additive -tuotetta seokseen käyttämällä annosteluruiskua.

 • Jos käytät vaalennusainetta, lisää 4 ml pH-Bonder #1 Bond Protecting Additive -tuotetta jokaista 15–30 grammaa vaalennusjauhetta kohti tai 8 ml jokaista seoksessa käytettävää 30–60 grammaa vaalennusjauhetta kohti.
 • Jos käytät väriainetta, lisää 4 ml pH-Bonder #1 Bond Protecting Additive -tuotetta jokaista seoksessa käytettävää 60 grammaa väriainetta kohti. Levitä vaalennusaine tai väri tavalliseen tapaan.

Huuhtele väri hiuksista – älä pese shampoolla.

Kuivaa hyvin pyyhkeellä. Huuhtele annosteluruisku hyvin jokaisen käyttökerran jälkeen. Säilytä pullo aina pystyasennossa.

Jatka käsittelyä pH-Bonder #2 Fiber Restorative Pre-Wash Concentrate -tuotteella.

 

Innovatiivinen annosteluruisku:

Poista korkki #1 Bond Protecting Additive -pullosta.

Napsauta suuaukko pullonkaulaan niin, että uurteinen pää on pulloon päin.

Paina ilma pois ruiskusta. Työnnä ruisku tiukasti pullonsuuhun.

Käännä pullo ylösalaisin ja vedä ruiskuun oikea määrä ainetta.

Tyhjennä neste hitaasti vaalennusaine-/väriseokseen. Huuhtele annosteluruisku hyvin jokaisen käyttökerran jälkeen.pH-Bonder #2 Fiber Restorative Pre-Wash Concentrate:

Huuhtele vaalennus- tai väriaine hiuksista pH-Bonder #1 Bond Protecting Additive -tuotteen käytön jälkeen. Älä pese shampoolla.

Taputtele hiukset hyvin kuivaksi pyyhkeellä, jotta saat ylimääräisen kosteuden pois.

Levitä hiusten pituudesta ja tuuheudesta riippuen 15–30 g pH-Bonder #2 Fiber Restorative Pre-Wash Concentrate -tuotetta hiuksiin tyvestä latvaan. Kampaa kerran läpi hellävaraisesti. Anna vaikuttaa huoneenlämmössä 10 minuuttia.

Huuhtele huolellisesti hiuksista. Jatka käsittelyä shampoolla ja hoitoaineella tavalliseen tapaan. Lue käyttöohjeet huolellisesti. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

 

pH-Bonder Post-Service Perfector:

Käytä pH-Bonder Post Service Perfectoria kerran viikossa. Levitä tuotetta kosteisiin pyyhekuiviin hiuksiin ennen shampoopesua. Hiero hiuksiin tyvestä latvaan. Anna vaikuttaa vähintään 10 minuuttia. Huuhtele. Käytä sitten tavallisesti käyttämääsi Redken-shampoota ja -hoitoainetta. Lue käyttöohjeet huolellisesti. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

 

INGREDIENTS

pH-Bonder #1 Bond Protecting Additive – ainesosat:

AQUA / WATER / EAU,  MALEIC ACID, ETHANOLAMINE, CITRIC ACID, CI 19140 / YELLOW 5, CI 14700 / RED 4, CI 42090 / BLUE 1

 

pH-Bonder #2 Fiber Restorative Pre-Wash Concentrate ja pH-Bonder Post-Service Perfector – ainesosat:

AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, MALEIC ACID, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, ETHANOLAMINE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, QUATERNIUM-91, POLYQUATERNIUM-37, BENZOIC ACID,  PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, CETRIMONIUM CHLORIDE, CETRIMONIUM METHOSULFATE, PPG-1 TRIDECETH-6, ACRYLATES COPOLYMER, CITRIC ACID, SORBITAN OLEATE