High Rise Volume Lifting Shampoo Redkeniltä
High Rise

High Rise Volume Lifting Shampoo

Tuuheuttava shampoo hennoille ja latteille hiuksille antaa rakennetta, kohottaa tyveä sekä antaa hiuksille kiiltoa ja silkinpehmeän tunnun.
High Rise Volume Lifting Shampoo
Redkenin Volume Injection shampoo sisältää Redkenin Bodifying Complex -ainesosayhdistelmän, jossa on Filloxanea. Se auttaa kohottamaan tyveä välittömästi sekä antamaan tuuheutta hennoille, lättänöille tai käsitellyille hiuksille. Tämä volyymia antava shampoo puhdistaa hiuspohjan ja hiukset hellävaraisesti samalla, kun se lisää hiusten volyymia.
• Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele hiukset. Käytä seuraavaksi Volume Injection hoitoainetta.
KUVAUS

Runsasta tuuheutta antava shampoo hennoille ja latteille hiuksille. Filloxanea ja silikonipolymeerejä sisältävä koostumus antaa rakennetta ja tuuhean, kiiltävän silkkisen lopputuloksen.

  • Puhdistaa hellävaraisesti, kohottaa tyveä ja tuuheuttaa
  • Kiiltävä ja silkkinen lopputulos
  • Hiukset ovat pehmeät, helpommin käsiteltävät ja kiiltävät
  • Hennoille ja latteille hiuksille tai kaikille hiustyypeille

KÄYTTÖOHJEET
  • Käytä päivittäin kosteisiin hiuksiin

Etkö ole varma, kuinka usein sinun pitäisi pestä hiuksesi? Saa asiantuntijan mielipide täältä.

AINESOSAT

AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-BETAINE, SODIUM LAURYL SULFATE, SODIUM CHLORIDE, GLYCOL DISTEARATE, HEXYLENE GLYCOL, PARFUM/FRAGRANCE, AMINOPROPYL TRIETHOXYSILANCE, ACRYLATES COPOLYMER, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, ALCOHOL DENAT., POLYQUATERNIUM-30, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, MAGNESIUM NITRATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, METHYLISOTHIAZOLINONE, SODIUM HYDROXIDE