Frizz Dismiss Anti-Static Oil Mist Redkeniltä
Pörröttyvät hiukset

Frizz Dismiss Anti-Static Oil Mist

Öljysuihke
Frizz Dismiss Anti-Static Oil Mist
Redken Frizz Dismiss Anti-Static Oil Mist on kevyt, anti-frizz hiusöljy, joka silottaa hiuksia välittömästi, kesyttää irtohiukset sekä vähentää hiusten sähköisyyttä latistamatta niitä. Sen tuotekoostumus sisältää Redkenin Smoothing Complex -ainesosayhdistelmän ja solidaarisesti tuotettua babassuöljyä, ja se tekee hiuksista sileämmät ja auttaa ehkäisemään pörröisyyttä.
• Käytä Redken Frizz Dismiss shampoon ja hoitoaineen jälkeen viimeistelevänä hoitotuotteena. Levitä öljysuihketta joko vastapestyihin, kosteisiin ja pyyhekuiviin hiuksiin tai kuiviin hiuksiin silottaaksesi niitä.
KUVAUS
Staattisuutta vastaan suojaa antava öljysuihke kaikille hiustyypeille. Kevyt koostumus joka kesyttää hiuksia ja vähentää hiusten sähköisyyttä. Jättää hiukset sileiksi ja auttaa ehkäisemään pörröisyyttä ilman, että hiuksista tulee raskaat. Koostumus sisältää kestävällä tavalla tuotettua babassuöljyä ja se tekee hiuksista sileämmät ja kiiltävämmät.
KÄYTTÖOHJEET

Käytä shampoon ja hoitoaineen jälkeen viimeistelevänä hoitotuotteena. Ravista pulloa perusteellisesti sekoittaaksesi koostumuksen. Suihkuta öljysuihketta kauttaaltaan pituuksiin ja latvoihin. Öljysuihketta voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin.

Käyttö kosteisiin hiuksiin: Suihkuta puhtaisiin kosteisiin hiuksiin ennen föönausta, lämpötyökaluilla muotoilua tai anna hiusten kuivua itsestään. Silottaa hiuksia ja auttaa ehkäisemään hiusten staattisuutta ja pörröisyyttä kesyttäen hiukset.

Käyttö kuiviin hiuksiin: Suihkuta kuiviin hiuksiin ennen lämpötyökalulla muotoilua sileämmän tyylin aikaansaamiseksi. Voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin staattisuuden ja pörröisyyden vähentämiseksi välittömästi ja hiusten kesyttämiseksi.

AINESOSAT
AQUA / WATER / EAU ALCOHOL DENAT. TRISILOXANE PROPYLENE GLYCOL CYCLOPENTASILOXANE C12-15 ALKYL BENZOATE AMINOPROPYL TRIETHOXYSILANE LACTIC ACID SODIUM CHLORIDE PARFUM / FRAGRANCE BENZYL SALICYLATE ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL BENZYL ALCOHOL LINALOOL HEXYL CINNAMAL GERANIOL AMYL CINNAMAL COUMARIN CARAMEL CITRONELLOL LIMONENE BENZYL BENZOATE CITRIC ACID SODIUM HYDROXIDE