Parhaat keinot ohenevien hiusten hallintaan
>

Ohenevatko hiuksesi? Me tiedämme, miltä sinusta tuntuu. Tässä ovat parhaat keinot, jotka auttavat hallitsemaan ärsyttävää ongelmaa ja saamaan kaikkien himoitsemat tuuheat hiukset.

Jos stressaat ohenevista hiuksista, sinua ehkä lohduttaa tieto siitä, että et ole yksin. Suuri osa miehistä on huolissaan ohenevista hiuksista tai hiustenlähdöstä. Se on suurin huolenaihe miehille ja ohittaa muun muassa hilseen, hiustenvärjäyksen ja kutisevan päänahan. ”Miehellä voi olla todella paksut hiukset, ja hän saattaa silti kysellä minulta aina, että näyttävätkö hiukseni ohenevilta”, sanoo Redken Artist Lindsey Olson, joka korostaa, että tämä on asia, johon hän törmää yleisesti miesasiakkaidensa kanssa. Hyvät uutiset? Muutamalla helpolla keinolla voit parantaa tilannetta. Tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää tuuheista hiuksista.

Ensinnäkin valitse oikeat tuotteet

Vaikka hiustenlähtö ja oheneminen on kieltämättä monimutkainen asia, johon liittyy monta tekijää, oikeiden tuotteiden valitsemisella on kuitenkin väliä, myös siinä, miltä hiuksesi näyttävät. Tutustu uuteen Redken Brews Instant Thickening Sprayhin, joka on taattu tapa saada nopeita tuloksia. Se auttaa kasvattamaan hiustesi halkaisijaa, mikä saa hiukset automaattisesti näyttämään ja tuntumaan täyteläisemmiltä ja tuuheammilta. Välittömät tulokset ilahduttavat.

Myös Redken Brews Thickening Shampoo on hyvä valinta oheneville hiuksille, sillä se vähentää hiusten ohenemista. Se ei vain puhdista hellävaraisesti vaan myös elvyttää ja ravitsee hiuspohjaa. Bonuspisteitä raikkaasta tuoksusta, inkiväärin ja mentolin yhdistelmästä.

Shampoollakin on väliä

Shampoosta puheen ollen, kannattaa muistaa muutama muukin tärkeä seikka oikean tuotteen valitsemisen lisäksi, Olson korostaa. Yksinkertaisesti säännöllinen shampoopesu on tärkeää; hiuspohjaan muodostuva tali voi tukkia karvatupet, mikä vaikeuttaa hiusten kasvua, hän sanoo. Ja kun peset hiukset, älä vain lätkäise shampoota hiuksiin ja anna sen olla siinä. ”Kun peset hiukset shampoolla, anna itsellesi samalla hiuspohjan hieronta, kun levität shampoon hiuksiin”, Olson sanoo.

Varo lippistä

Kuten todettiin, oheneviin hiuksiin ja hiustenlähtöön on monia syitä, ja joihinkin niistä et pysty vaikuttamaan (kuten geeneihin). On kuitenkin muutama asia, joihin voit vaikuttaa. Yksi iso esimerkki: ”Jos hiuksiin tulee jatkuvasti liikaa jännitettä ja painetta, se voi aiheuttaa hiusten ohenemista”, Olson varoittaa. Naisilla tämä tarkoittaa liian kireiden lettien ja poninhäntien välttämistä, kun taas miesten ei ole hyvä käyttää tiukkaa lippistä koko päivää. Kuka olisi ajatellut tätä?