Brews 101: Miesten Grooming-tuotteiden esittely

Mietitkö, ovatko päivittäiset ihon- ja hiustenhoitorutiinisi tarpeeksi hyviä ja tehokkaita? Olet ehkä kyllästynyt käyttämään lukuisia erilaisia tuotteita saadaksesi juuri haluamasi kampauksen tai etsit jotain, jolla saisit partasi näyttämään mahdollisimman hyvältä. Olipa tilanteesi mikä tahansa, meillä on siihen vastaus – Redken Brews. Lue eteenpäin, niin saat tietää, miten uusi miesten grooming-sarjamme voi helpottaa ihon- ja hiustenhoitorutiinejasi.

Miesten hiusvärit

Jos huomaat saaneesi harmaita hiuksia, mutta et ole valmis katselemaan niitä itselläsi, Redken Brews Color Camo on sinua varten. Kyseessä on kampaamopalvelu, joka vie aikaa vain viidestä kymmeneen minuuttia riippuen siitä, miten paljon harmaata haluat peittää. Voit siis poiketa parturissa vaikkapa lounastunnilla.

Uusi Redken Brews Camo Pomade on mustasävyinen muotoilutahna, jolla voit peittää harmaat hiuksesi välittömästi. Hiero kolikon kokoista nokaretta käsissäsi ja levitä tahnaa sitten kaikkialle hiuksiisi luodaksesi haluamasi tyylin. Väri on väliaikainen ja peseytyy pois hiuksista yhden shampoopesun jälkeen.

Miesten hiustenmuotoilutuotteet

Brewsin muotoilutuotteiden valikoimassa on tarjolla uusia tuotteita ja päivitettyjä klassikoita raikkaissa pakkauksissa. Tyylistäsi riipumatta saatavana on aina pomadea, jolla saat haluamasi lopputuloksen. Jos haluat tehdä Slicked back pompadour -kampauksen, aloita lisäämällä hiuksiisi kevyesti tukea antavaa Redken Brews Wax Pomade -vahaa, joka pitää hiukset paikallaan tekemättä niitä koviksi tai jäykiksi. Jos et halua liian täydellisiltä näyttäviä hiuksia, Redken Brews Clay Pomade antaa hiuksillesi rouheamman ilmeen. Kiharien hiusten luonnollista rakennetta korostaa Redken Brews Work Hard Molding Paste, jonka avulla kiharat saa esiin, mutta samalla välttyy valkoisilta hiutaleilta.

Miesten hiustenhoitotuotteet

Upeiden hiusten salaisuus on niiden hoidossa. Anna hiuksillesi niiden tarvitsemaa hoitoa kuluttamatta kuitenkaan siihen liikaa aikaa. Redken Brews sopii kaikille hiustyypeille. Sen ansiosta löydät parhaat tuotteet juuri sinun hiuksillesi. Etsitkö rasvoittuvien hiusten tuotetta, joka pitää hiukset puhtaan näköisinä ja tuntuisina pitempään? Kokeile Redken Brews Extra Clean Shampoota. Kosteutta hiuksillesi antaa Redken Brews Daily Shampoo. Se puhdistaa hiukset hellävaraisesti eikä jätä päänahkaa kiristävän tuntuiseksi. Redken Brews Daily Shampoo sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Onko aikasi kortilla aamuisin? Jos olet aina menossa ja haluat nopeuttaa suihkussa käyntiä, kokeile Redken Brews 3-in-1 Shampoo, Conditioner and Body Wash -monitoimituotetta.

Miesten ihonhoito

Jokaiseen onnistuneeseen grooming-rutiiniin kuuluu ihonhoito. Jos sinulla on tapana ajaa partasi, kokeile Redken Brews Shave Cream -parranajovoidetta. Se mahdollistaa tarkan parranajon ja sopii myös herkälle iholle. Mikä on täydellinen tuote vasta ajellulle iholle? Redken Brews After Shave Balm ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Aloe veran hoitava koostumus rauhoittaa vasta ajeltua ihoasi. Jos kuulut parrakkaisiin miehiin, ota käyttöösi Redken Brews Beard and Skin Oil -parta- ja ihoöljy. Tarvitset sitä vain muutaman tipan kosteuttamaan parran alla olevaa ihoa ja pitämään parran pehmeänä.

Lisää grooming-vinkkejä miehille saat seuraamalla käyttäjätunnusta @barbersandbrews Instagramissa!