Redken | Joululahjaopas: parranhoidon joululahjaideat
>

Joululahjaopas: parranhoidon joululahjaideat

Klikkaa ja lue lisää Redken Brewsin keskeisimmistä parranhoito- ja parranajotuotteista, jotka ovat täydellisiä lahjoja ystävälle, isälle, veljelle tai aviomiehelle.

Joulu on aivan nurkan takana, ja jos etsit täydellistä joululahjaa ystävälle, isälle, veljelle tai miehellesi, Redken on apunasi. Redkenillä on miehille juuri ne tuotteet, joita he tarvitsevat näyttääkseen parhaaltaan ja tunteakseen olonsa mahtavaksi.

Redkenin miesten tuotesarjassa Redken Brewssa on täydellinen kokoelma tuotteita, joiden avulla saat huolitellun parran ja kosteutetun, hyvinvoivan tuntuisen ihon. "Redken Brews on mahtava parran- ja ihonhoidonsarja miehille, ja se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle”, Redken-kouluttaja Jukka Tikkinen sanoo. ”Sarjassa on niin rauhoittava parranajovaahto ja after-shave -voide unohtamatta kosteuttavaa partaöljyä, joka muuten on yksinkertainen lisä jokaisen miehen parranhoitorutiiniin.”

Lue alta lisää miesten parran- ja ihonhoidon must-have-tuotteista.

Redken Brews After Shave Balm

Parran- ja ihonhoito kulkevat käsi kädessä. Redken Brews After Shave Balm rauhoittaa ja kosteuttaa vasta-ajettua ihoa tehden siitä pehmeän ja kosteutetun jokaisen parranajon jälkeen. Tämä parranajon must-have -tuote sisältää aloe veraa ja se rauhoittaa ihon ärsytystä ja punoitusta parranajon jälkeen.

Redken Brews Beard & Skin Oil

Haluatko auttaa miestäsi, ystävääsi tai isääsi pitämään partansa huolitellun näköisenä ja siistinä? Redken Brews Beard and Skin Oil -öljy kosteuttaa partaa ja parran alla olevaa ihoa antaen pehmeän, sileän ja kiiltävän tuloksen jokaisella käyttökerralla.

”Partaöljyn lisääminen osaksi parran- ja ihonhoidon rutiinia on tärkeää, koska se auttaa pehmentämään partaa, mutta myös kosteuttaa alla olevaa ihoa, josta useimmat miehet unohtavat pitää huolta”, Jukka Tikkinen sanoo. ”Se on täydellinen tuote pitämään partasi ja ihosi hyvässä kunnossa, ja partasi pituudesta huolimatta voit nauttia sen antamista eduista.”

Redken Brews Shave Foam ja Cream

Yksikään parranhoitorutiini ei ole täydellinen ilman hyvää parranajovaahtoa. Redken Brews Shave Foam -parranajovaahto sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se tekee parranajosta nopeaa ja miellyttävää ja auttaa suojaamaan ihoa parranajon kuivattavilta vaikutuksilta. Se myös vähentää punaisuutta ja haavoja. Sen koostumus on suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja on hypoallergeeninen. Redken Brews Shave Cream -parranajovoide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se kosteuttaa ihoa parranajon aikana sekä antaa suojaa mahdollistaen erittäin tarkan ja mukavan parranajon.