5 hiustyyliä miehille juuri nyt
>

5 hiustyyliä miehille juuri nyt

Onko hiustyylisi ollut samanlainen niin kauan kuin muistat? Uusi vuosi on oivallinen hetki testata erilaista lookia.

Onko hiustyylisi ollut samanlainen niin kauan kuin muistat? Uusi vuosi on oivallinen hetki testata erilaista lookia. Ehkäpä olet aina halunnut kokeilla uutta hiustyyliä, muttet ole osannut tai tiennyt, mistä aloittaa. Inspiroidu näistä lookeista, jotka voit luoda helposti itse Redken Brews -muotoilutuotteiden avulla.

Hard Part Comb Over

Tämä look on täydellinen, kun haluat helpon leikkauksen, jonka voit kammata nopeasti toiselle puolelle. Ensin on päätettävä, mihin haluat jakauksen. Toinen puoli hiuksista säilyy siis pidempänä ja toinen lyhyempänä, joten kerro parturille toiveesi. Pyydä häivytettyä leikkausta, joka jatkuu aina ohimoilta niskaan asti. Päälliosa tulee leikata niin, että toinen puoli on tarpeeksi pitkä kammattavaksi toiselle puolelle. Muotoile look hieromalla Redken Brews Wax Pomade -vahaa kevyesti kosteisiin hiuksiin. Kampaa hiukset haluamallesi puolelle. Kiinnitä kampaus ja pidä hiukset kurissa suihkuttamalla niihin Redken Brews Hairspray -hiuskiinnettä.

High Fade & Curly Hair

Kiharat voivat olla haastavat, koska ne vaativat hieman enemmän vaivaa pysyäkseen kurissa, mutta tehtävä ei ole mahdoton. Saadaksesi täydellisen hiustyylin, pyydä parturiasi säilyttämään sivu- ja takahiukset lyhyinä ja häivyttämään ne kohti päälaen hiuksia, joiden tulisi olla 5–8 sentin pituisia. Ota Redken Brews Extra Clean Gel -muotoilugeeliä käsiin ja painele tai rutistele tuotetta kiharoihin.

Slicked Back Pompadour

Tee tästä leikkauksesta uusi tyylisi, jos haluat hiuksiisi korkeutta ja volyymia. Pyydä parturiasi luomaan pehmeästi kapeneva muoto päälaelta niskaa kohti ja ohimoilta ylöspäin. Päälliosa tulisi jättää tarpeeksi pitkäksi, jotta hiukset on helppo harjata taaksepäin kohti päälakea. Luo täydellinen pompadour kampaamalla kosteita hiuksia taaksepäin ja pois kasvoilta, föönaten hiuksia samalla. Levitä Redken Brews Stand Tough Extreme Gel -muotoilugeeliä sormenpäillä aloittaen hiusrajasta ja levitä tuotetta hiuksiin tasaisesti. Painele kampausta kevyesti kämmenillä ja silota kampauksesta nousevat hiukset.

Short Crop

Tämä on paksuhiuksisille miehille sopiva hiustyyli, kun toiveissa on pidempi hiustyyli kuin klassinen roomalaistyylinen leikkaus. Pyydä parturiasi kaventamaan ja häivyttämään leikkausta kohti ohimoita sivuilla ja takana kohti päälakea. Päällihiusten tulisi olla 5–8 cm pituisia. Harjaa hiusten päälliosaa pään takaosasta eteenpäin ja kohti kasvoja samalla, kun föönaat. Kun hiukset ovat kuivat, hiero Redken Brews Clay Pomade -muotoiluvahaa kämmenien välissä saadaksesi tuotteen levittymään paremmin. Kampaa hiuksiasi sormilla kohti kasvoja ja levitä tuotetta tasaisesti hiusten läpi. Näin saat hiuksiisi sotkuisen erotellun lopputuloksen ilman, että hiukset näyttävät toisiinsa takertuneilta.

Man Bun

Miesnutturat eivät ehkä ole sinun juttusi, mutta suosittelemme kokeilemaan sitä. Ja mikä parasta: tyyli on erittäin helppo. Ota ensin käsiin pieni määrä Redken Brews Work Hard Molding Paste -muotoilutahnaa ja kampaa tuotetta hiuksiin sormin. Kokoa kaikki hiukset takaraivon keskiosaan ja pidä niistä kiinni yhdellä kädellä. Kierrä hiuksia toisella kädellä ja sido ne nutturaksi hiuslenkillä. Käytä käsiin jäänyt ylimääräinen koostumus kiertämällä yksittäisiä suortuvia antaaksesi hiuksille sotkuista tekstuuria.

Lue lisää miesten hiustyylivinkeistä ja uusista tuotelanseerauksista seuraamalla @barbersandbrews -tiliä Instagramissa!