Näin saat meikin toimimaan uuden kirkkaan hiusvärisi kanssa
>

Näin saat meikin toimimaan uuden kirkkaan hiusvärisi kanssa

Kuka väittää, ettei pipopää voi olla tyylikäs? Tässä 7 kaunista kampausta, jotka paitsi näyttävät hyvältä, myös sopivat yhteen talven suosikkiasusteiden kanssa.

Vaikka vaihtelisit lookia usein, on tärkeää tietää, miten saat meikin toimimaan uuden kirkkaan hiusvärisi kanssa. Kun käytät oikeanlaista meikkiä, hiusvärisi pääsee oikeuksiinsa. Vaikka oikeiden värien löytäminen saattaa tuntua haasteelliselta, tasapaino on mahdollista löytää. Kysyimme NYX Cosmeticsin meikkitaiteilijalta Sarah Maelta, mitä kannattaa pitää mielessä seuraavalla kampaamokäynnillä, jotta saat kaiken irti kirkkaasta väristä.

Kun mukautat meikkiä uuteen kirkkaaseen hiusväriin, on tärkeää löytää lookia täydentävät tuotteet, jotta et näytä kalpealta. Yksisarvis- ja merenneitohiusten kaltaiset trendit toimivat, kun leikittelet väreillä, sillä se tekee ilmeestä kokonaisvaltaisesti raikkaamman.

Kun etsit täydellistä kirkasta väriä, rajaa vaihtoehdot ihonväriisi sopiviin sävyihin. Kysy kampaajaltasi City Beats -väreistä. Tämä kevytväri on saatavilla 12 ainutlaatuisessa sävyssä, joista kampaajasi voi etsiä tavoittelemaasi lookiin parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Redken-raportti: Aloitetaanpa kysymyksellä, johon kaikki haluavat vastauksen. Miten uuteen kirkkaaseen hiusväriin valitaan sopiva meikki?

Sarah Mae: Itse aloitan kulmakarvoista, vaikka meikki olisi luonnollinen. Jos vaihdat tummista vaaleisiin hiuksiin, kannattaa vaihtaa kulmatuote (NYX Micro Brow Pencil toimii minulle) vaalean tuhkansävyiseksi tai vaaleaksi. Jos taas vaihdat vaaleista tummiin hiuksiin, tumma taupe tai ruskea sävy tuo kulmat esiin. Salaisuus ovat upeat kulmat, jotka sopivat yhteen uuden hiusvärin kanssa.

RR: Miksi meikkirutiini on tärkeää vaihtaa uuden hiusvärin myötä?

SM: Uusi hiusväri voi olla dramaattinen muutos, ja sitä täydentävän meikin löytäminen on plussaa! On tärkeää, että hiukset ja meikki ovat sopusoinnussa keskenään.

RR: Tuleeko meikin ja trendikkään hiusvärin mätsätä toisiinsa, vai voiko eri sävyillä leikitellä?

SM: Meikkauksen kuuluu olla hauskaa ja luovaa, joten meikin ei tarvitse mätsätä hiuksiin täsmälleen. Jos kuitenkin pidät tyylistä, jossa hiuksissa ja meikissä on tietty teema (esimerkiksi näyttävä, salaperäinen, vaalea tai tumma), kokeile hiuksia täydentäviä värejä.

RR: Täytyykö kulmakarvat värjätä sopimaan uuteen trendikkääseen hiusväriin, vai riittääkö kulmakynän sävyn vaihtaminen?

SM: Jos vaihdat tummista vaaleisiin hiuksiin, helpointa on värjätä kulmakarvat ja sitten käyttää haluamaasi kulmatuotetta. Voit myös luoda pohjan kulmakarvojen värille käyttämällä NYXin Jumbo Penciliä Milk-sävyssä ja käyttää haluamaasi luomiväriä. Näin saat kirkkaanvärisiin hiuksiin sopivat kulmakarvat.

RR: Oikean sävyinen meikkivoide on tunnetusti hankala löytää – pitääkö sekin uusia?

SM: Meikkivoiteen tulee vastata täysin ihon sävyä. Jos tavoittelet lämminsävyistä lookia, käytä aurinkopuuteria tai lämpimän sävyistä contouria. Voit myös lisätä poskipunaa: persikkaiset ja pinkit sävyt toimivat vaaleammille hiusväreille ja syvemmät sävyt tummemmille.

RR: Me Redkenillä rakastamme väriympyrää – toimiiko se myös meikin kanssa?

SM: Väriympyrä auttaa sovittamaan värejä yhteen. Siitä näkee, miten värit toimivat yhdessä varsinkin meikissä. Uusi sävy voi tuoda hehkun esiin tai päinvastoin viedä kasvoilta värin.

RR: Pohjasävy on tärkeää ottaa huomioon, jotta merenneito- tai yksisarvishiusten kaltaiset trendit toimivat. Miten pohjasävy vaikuttaa meikkiin?

SM: Viileät pohjasävyt sopivat hyvin viileisiin hiusväreihin, kuten sinisiin ja tuhkaisiin sävyihin. Lämpimiin pohjasävyihin puolestaan sopivat lämpimät hiusvärit, kuten kullanruskeat ja syvät ruskeat, oranssinpunaiset, kastanjanruskeat ja lämpimät vaaleat sävyt. Luonnollisten värien ja piirteiden täydentäminen on plussaa.

RR: Miten voi välttää liian meikin, jotta hiusten väri pääsee oikeuksiinsa?

SM: Aloita kevyellä meikillä. Jos tuntuu, että näytät valjulta, lisää hiukan aurinkopuuteria ja väriä. Myös poskipuna vaikuttaa paljon!