Ehdoton käsittely kaikille hiuksiaan värjääville (Chromatics)
>

Ehdoton käsittely kaikille hiuksiaan värjääville (Chromatics)

Kuka väittää, ettei pipopää voi olla tyylikäs? Tässä 7 kaunista kampausta, jotka paitsi näyttävät hyvältä, myös sopivat yhteen talven suosikkiasusteiden kanssa.

Vaikka saattaisit luulla toisin, hiusvärin vaihtaminen usein ei välttämättä tarkoita kuivia ja vaurioituneita hiuksia. pH-Bonder on hiusten bonding-käsittely, johon jokaisen hiuksia usein värjäävän kannattaa tutustua, jos mielii pitää hiukset terveinä.

Mitä hiuksille tapahtuu, kun niitä vaalennetaan kampaamossa?

Kun hiukset värjätään, kampaajan täytyy vaalentaa niitä, jotta hiusväri tarttuu. Aina kun hiuksia vaalennetaan, suortuvaa tukevat sidokset voivat heikentyä.

Hiuksia harjassaMiksi hiukset vaurioituvat?

Jos hiuksia ei suojata kemiallisten käsittelyjen (kuten vaalennuksen) aikana, niistä voi tulla hauraat, kuivat ja jopa katkeilevat. Vaurioituneiden hiusten ilmettä voidaan kohentaa eri tavoilla, mutta kampaajasi voi myös auttaa ennaltaehkäisemään vaurioita.

Kullanvaaleita hiuksia Miten voin suojata hiuksiani?

Jotta tällaiset vauriot voidaan estää, varmista, että hiukset on suojattu vaalennusten yhteydessä. Tässä kohtaa pH-Bonder tulee mukaan kuvaan.

pH-Bonder on kaksivaiheinen kampaamokäsittely, joka suojaa hiusten sidosten eheyttä kampaamossa tehtävien vaalennuskäsittelyjen aikana.

Miten pH-Bonder vaikuttaa?

Viime kädessä tämä ratkaisu auttaa estämään hiusten katkeilun ja samalla auttaa säilyttämään hiusten vahvuuden, joustavuuden ja tekstuurin. pH-Bonder pystyy kaikkeen tähän suojaten hiusten herkkiä sidoksia.

Mitä hiusten sidokset ovat?

Mitä hiusten sidokset ovat? Pohjimmiltaan ne ovat pikkiriikkisiä mekanismeja, jotka toimivat hiusten sisäisenä tukirakenteena. Ne ovat komponentteja, jotka auttavat pitämään hiukset vahvoina ja eheinä. Kun pH-Bonderia käytetään värikäsittelyn aikana, se suojaa hiuksia ja ehkäisee mahdollisia vaurioita.

Tuote ei myöskään pidennä käsittelyaikaa, joten kampaamokäynti ei pitene. Eikö kuulostakin hyvältä?

Mitä pH-Bonder-käsittelyssä tapahtuu?

Käsittelyn aikana kampaaja lisää Bond Protecting Additive -tuotetta vaalennusaineeseen ja levittää seoksen hiuksiin tavalliseen tapaan. Kun vaalennusaine on vaikuttanut, siirrytään pesupaikalle, jossa kampaaja levittää Fiber Restorative Pre-Wash Concentrate -tuotetta. Tämä ennen pesua käytettävä tuote auttaa elvyttämään hiuskuitua ja silottamaan hiussuomuja. Näin hiukset ovat vahvemmat, kiiltävämmät ja pehmeämmät teknisen käsittelyn jäljiltä.

10 minuutin vaikutusajan jälkeen kampaaja huuhtelee ja muotoilee hiukset tavalliseen tapaan. Niin helppoa se on!

Ja mikä parasta: Käsittelyyn ei tarvita erillistä kampaamokäyntiä. Tämä yksinkertainen kaksivaiheinen käsittely tehdään tavallisen kampaamokäynnin yhteydessä, ja siihen tarvittavat aineet lisätään suoraan vaalennusaineeseen. pH-Bonder on kehitetty toimimaan synergisesti, jotta hiukset pysyvät vahvoina teknisten käsittelyjen aikana. Näin ollen se voidaan lisätä suoraan ilman että lopputulos muuttuu.

ph-Bonderin vaiheen 2 valkoinen pullo Voinko suojata hiusten sidoksia kotona?

pH-Bonder on kampaamokäsittely, mutta saatavilla on lisäksi Post-Service Perfector, joka auttaa ylläpitämään hiusten luonnollista pH-arvoa kotona. Tämä kerran viikossa käytettävä hoito suojaa hiusten sidoksia ja pitää ne tasapainossa kampaamokäyntien välillä.

Redken pH-Bonder hiusvärin bonding-järjestelmä.Mitä muuta on hyvä tietää?

pH-Bonder on hiusten oma suojelija, joka ehkäisee katkeilua. Kuten Redkenin Education Development Manager Siddeeqah Raoof toteaa: “pH-Bonder on kuin agentti, joka pitää hiuksesi turvassa ja toimii puskurina torjuen vaurioita. Tämä lisäaine tunkeutuu hiussuomuun estäen hapettumisen aiheuttamaa rasitusta”, sanoo Raoof. Jos vaurioiden syntyminen estetään heti kättelyssä, korjattavaa on myöhemmin vähemmän.

Jokainen hiuksiaan usein värjäävä tietää, että vaurioituneiden hiusten käsittely on hankalaa. Käyttämällä pH-Bonderia kampaajasi voi auttaa hiuksiasi torjumaan rasituksen. Miten pH-Bonder vaikuttaa hiuksiin? Kysy Redken-kampaajaltasi lisää sidoksia suojaavasta käsittelystä ja sen kyvystä vahvistaa hiuksia.