Lamellar Water: täydellinen valinta vaalennettujen ja vaurioituneiden hiusten hoitamiseen

Jos hiuksesi on värjätty tai vaalennettu äskettäin, saatat miettiä, miten voit pitää hiuksesi terveinä ja vahvoina. Syystäkin, sillä värjätyt hiukset tarvitsevat erityistä hoitoa.

Vaalennetut tai raidoitetut hiukset voivat kuivua tai vaurioitua herkästi, minkä vuoksi hiuksia korjaava ja elvyttävä hiustenhoitorutiini on vielä tärkeämpi kuin tavallisesti. Jotta hiuksesi pysyisivät hehkuvina ja terveen näköisinä, on tärkeää käyttää tuotetta, joka vahvistaa hiuksia sisältäpäin, hoitaa vaurioita ja palauttaa raidoituskäsittelyjen aikana menetetyn kosteuden.

Redken Extreme Bleach Recovery -hiustenhoitosarjaan kuuluva Lamellar Water on innovatiivinen pois huuhdeltava tehohoito, joka on täydellinen tuote vaalennetuille ja raidoitetuille hiuksille. Tärkein ainesosa, rauhoittava cica eli rohtosammakonputki, toimii nestemäisenä laastarina, joka uudistaa ja korjaa vaurioituneita ja vaalennettuja hiuksia.

Mitä Lamellar Water on?

Toisin kuin useimmat huuhdeltavat tehohoidot, Redken Lamellar Water sisältää hoitavia lipidejä ja kationisia pinta-aktiivisia aineita. Koostumuksen ansiosta hoitavat aineet kerrostuvat tehokkaammin kuin perinteiset pois huuhdeltavat tehohoidot. Lamellar Water toimii ainutlaatuisena välittäjänä, jossa hoitavien aineiden kertyminen on tehokasta ja tarkkaa.

”Lamellar Water on jännittävä nestemäinen tehohoitoinnovaatio. Lämpökäsittelyteknologia kosteuttaa ja lisää kiiltoa. Se kerrostuu vain hiusten vaurioituneisiin kohtiin ja täyttää niiden huokoisuuden. Tuotetta levitetään kosteisiin hiuksiin pituuksiin ja latvoihin, hierotaan ja huuhdellaan pois. Sen sisältämä cica eli rohtosammakonputki on suosittu ainesosa hiusten käsittelyn jälkeen käytettävissä tehohoitovoiteissa ja auttaa rauhoittamaan ja korjaamaan hiuksia”, Redken Brand Ambassador Rodney Cutler sanoo.

Miten Lamellar Water auttaa palauttamaan vaalennettujen ja vaurioituneiden hiusten elinvoiman?

Kun Lamellar Water -tehohoitoa levitetään kosteisiin hiuksiin, sen ainesosat syväkosteuttavat ja palauttavat hiusten pehmeyden ja kiillon. Kun tuote huuhdellaan pois, nanokokoiset lipidit ja kationiset pinta-aktiiviset aineet tarttuvat hiuksiin nanosaostamiseksi kutsutun prosessin avulla. Se vaikuttaa vaurioituneisiin hiuksiin nopeasti ja tehokkaasti.

”Suosittelen Lamellar Water -tuotetta mielelläni asiakkaille, joilla on vaurioituneet ja huonokuntoiset hiukset, koska se silottaa hiuksen suomukerrosta ja täyttää vaurioituneita alueita tekemättä hiuksista raskaita. Kun hiukset ovat palautuneet, pehmeät ja kiiltävät, niitä on paljon helpompi muotoilla tai jopa ilmakuivata. Minulle se on ehdottoman tärkeä tuote”, Cutler sanoo.

Mitä cica on ja miten se auttaa hoitamaan vaalennettuja ja vaurioituneita hiuksia?

Cica on lyhennys rohtosammakonputken tieteellisestä nimestä, joka on Centella asiatica. Cica tunnetaan sen ihoa rauhoittavien ja hellivien ominaisuuksien vuoksi, joiden vuoksi myös Redken on päättänyt ottaa innovatiivisen ainesosan mukaan hiustenhoitotuotteisiinsa.

”Suosikkituotteeni on uusi, nestemäisen laastarin tapaan toimiva Lamellar Water. Siinä on myös cicaa, joka rauhoittaa, elvyttää ja suojaa hiuksia”, Redken Brand Ambassador Matt Rez sanoo.