11 tapaa ratkoa talviset hiusongelmat
>

11 tapaa ratkoa talviset hiusongelmat

Heitä hyvästit pörröisille ja sähköisille hiuksille sekä kuiville latvoille tänä talvena! Tässä 11 hiusniksiä, joilla pidät hiuksesi terveinä, kiiltävinä ja sileinä koko talven.

Sään kylmeneminen tuo mukanaan omanlaisensa hiusongelmat. Tyvi pörröttyy ja latvat kuivuvat nopeasti. Tänä sesonkina voit kuitenkin ratkoa eniten päänvaivaa aiheuttavat hiusongelmat ottamalla käyttöön ennakoivan hiustenhoitorutiinin. Tässä 11 hiusniksiä aina hiusten jatkuvasta kosteuttamisesta sähköisyyden pysäyttämiseen alkuunsa – näillä vinkeillä suortuvasi pysyvät upeina koko talven.

1. Vaihda hiustenkuivaajaa

Sam Villa -hiustenkuivaaja ja Redken Wind Blown and Control Addict Hairspray

Hiustenkuivaajissa on eroja. Käytä ionisoivaa hiustenkuivaajaa, jotta taltutat pörröisyyden ja nopeutat suortuvien kuivumista. Toisin kuin perinteiset hiustenkuivaajat, ioniset kuivaajat vapauttavat negatiivisesti varautuneita ioneja. Nämä pienet partikkelit auttavat erottelemaan ja haihduttamaan vesimolekyylejä nopeasti. Näin hiukset kuivuvat nopeammin ja altistuvat vähemmän aikaa suoralle lämmölle, mikä puolestaan vähentää vaurioita ja ei-toivottua pörröisyyttä.

Ionisoivan hiustenkuivaajan käyttäminen on myös mainio tapa nopeuttaa aamutoimia. Kukapa haluaisi käyttää koko aamua hiuksia kuivaten? Puolita kuivaamisaika ja käytä ionisoivaa hiustenkuivaajaa sekä lämpösuojaa, joka nopeuttaa kuivumista. Näin saat nopeamman ja tehokkaamman hiustenhoitorutiinin.

2. Korjaa haaroittuneet latvat

Redken Extreme Primer ja Extreme Split End Sealer sekä nyrkkeilyhanska.

Kaikki tietävät, että talvisää kuivattaa hiuksia. Varaudu siis talveen ja käytä tuotteita, jotka kosteuttavat hiuksia ja suojaavat niitä vaurioilta ja katkeilulta. Käyttämällä kosteutta sitovia tuotteita voit suojata latvoja paremmin ja säästyä kampaamoreissulta. Jos kuitenkin havaitset harmittavia kaksihaaraisia, käytä hiuksiin jätettävää haaroittuvien latvojen hoitotuotetta, joka saa epätasaiset tai katkenneet latvat näyttämään terveemmiltä. Tämä kätevä hoitotuote hoitaa hiuksia ja vahvistaa niitä tyvestä latvaan. 

3. Torju hilseily

Redkenin cerafil-tuotteet

Talvisää tekee hallaa myös hiuspohjalle. Kun ulkona on kylmä ja sisällä lämmintä, hiuspohjasta voi tulla kuiva ja hilseilevä. Jos hilseen näkyminen mustassa puserossa huolettaa, vaihda salisyylihappoa sisältävään shampooseen. Tämä tehokas ainesosa kuorii hiuspohjaa, poistaa kuolleita ihosoluja ja puhdistaa tuotejäämiä hiuspohjasta. Käytä tätä kuorivaa shampoota tarpeen mukaan, jotta hiuksesi pysyvät hilseettöminä.

4. Silkinsileää

Vaaleahiuksinen malli, jolla on musta hattu ja musta asu

Älä anna hiusten latistaa menoa. Estä ei-toivottu pörröisyys tai latistuminen valitsemalla silkillä vuorattu päähine. Kankaan sileä pinta auttaa silottamaan hiussuomuja eikä tee hiuksista sähköisiä. Samalla estät myös hiusten latistumisen ja pörröisyyden!

5. Metallimania

Platinanvaaleat hiukset harmaaseen takkiin työnnettynä

Yksi parhaista keinoista estää sähköisyys talvella on kammata hiukset metallikammalla. Kamman metalli poistaa hiuksiin kerääntynyttä sähköisyyttä. Pidä metallikampa mukana käsilaukussa, niin voit kohentaa kampaustasi päivän mittaan.

6. Enemmän kiiltoa

Kiiltävät kiharat pitkät ruskeat hiukset

Talvella hiusten väri saattaa näyttää samealta tai haalistuneelta, koska hiukset ovat kuivat. Herätä hiusten luonnollinen kiilto suihkuttamalla kiiltosuihketta latvoihin. Kiillon lisääminen hiuksiin voi elvyttää hiusten väriä ja saada hiukset näyttämään elinvoimaisemmilta.

7. Tuplatehoa

Redken Align 12 ja Satinwear 02 kädessä

Hanki kaksitehoinen lämpösuoja, joka suojaa hiuksia lämmön aiheuttamilta vaurioilta ja silottaa latvoja. Tämä tuplatehopakkaus pitää hiuksesi upeina tänä talvena.

8. Enemmän volyymia

Redken Pillowproof Dry Shampoo ja Primer sekä Diamond Oil

Littana tyvi on pörröisyyden ohella yksi harmillisimmista jutuista, jonka piposäät tuo mukanaan. Ota avuksi kuivashampoo, jotta tyvi näyttää runsaalta ja tuuhealta. Suihkuta kuivashampoota tyveen ja kampaa metallikammalla, niin hiuksiin tulee uutta eloa.

9. Kiiltoa kampaukseen

Malli jolla on kiiltävät ruskeat hiukset

Pidä hiustesi väri freesinä tänä talvena ja käy Redken-kevytsävykäsittelyssä kampaamossa. Kevytsävyte antaa sävyä ja eloa hiustesi väriin sekä hoitaa hiuksia tehden niistä kiiltävät. Juuri sitä, mitä hiuksesi kaipaavat talvipakkasilla.

10. Estä sähköisyys heti alkuunsa

Redken Frizz Dismiss ja PillowProof Dry Shampoo

Pidä pörröisyyttä estäviä hiuslappuja mukana käsilaukussa, jotta voit torjua sähköisyyttä päivän mittaan. Hiuslaput poistavat sähköisyyttä ilman että joudut lisäämään tuotteita tai että hiukset latistuvat. Kätevä keino kohentaa kampausta missä tahansa.

11. Kosteuta hiuksia jatkuvasti

Redken One United Leave In Conditioner sekä lapioharja ja ruusunkukka

Kosteuta hiuksia päivän mittaan suihkuttamalla jätettävää hoitoainetta latvoihin. Suihke kosteuttaa hiuksia ja suojaa niiltä kuivattavalta viimalta.

Älä anna sään sotkea hiusasioitasi tänä talvena. Pidä hiukset upeina koko talven kosteuttamalla niitä ja torjumalla pörröisyys.