Hääkampaukset kaikenlaisille morsiamille

Hääkampaukset kaikenlaisille morsiamille

Täydellisen hääpuvun lisäksi täydellinen hääkampaus kuuluu jokaisen morsiamen tärkeään päivään. Hääkampauksessa heijastuu jokaisen morsiamen oma ainutlaatuinen tyyli. Olitpa päätymässä romanttiseen, ylellisen tyylikkääseen tai rantatunnelmaa henkivään kampaukseen, saat varmasti inspiraatiota seuraavista upeista hääkampauksista.

TYYLIKÄS HÄÄKAMPAUS: OSITTAIN KIINNITETYT HIUKSET

Jos suunnittelet rantahäitä tai etsit rennon tyylikästä hääkampausta, tämä osittain kiinnitetty kampaus on sekä yksinkertainen että tyylikäs valinta. Romanttinen hiuskierre ja jalokivikoriste tuovat lookiin pehmeyttä ja huoletonta tyylikkyyttä. Mikään ei ole monipuolisempi hiustyyli kuin osittain kiinnitetty kampaus. Saat parhaat puolet molemmista maailmoista. Näytät vaivattoman tyylikkäältä laineikkaissa, letitetyissä ja kierretyissä hiustyyleissä, jotka sopivat niin moniin erilaisiin morsiuslookeihin kuin hääpukuihin sekä erilaisille persoonille. Ei siis ihme, että osittain kiinnitetyt hiukset ovat morsianten keskuudessa suosituin hääkampaustyyli. Lisäksi kampaus antaa sinulle vapauden pitää hiuksiasi alhaalla samalla kun hiuksesi pysyvät poissa kasvoiltasi hääkuvien ottamista varten.

BOHEEMI HÄÄKAMPAUS: KUKKAINEN HÄÄKAMPAUS

Jos unelmoit boheemista hääjuhlasta, tämä nuttura viimeistelee täydellisesti morsiuslookisi. Tämä kaunis palmikoitu nuttura ihastuttaa vieraitasi, ja sen värikkäät kukat viimeistelevät boheemin tyylikkään häätyylisi. Kukkien lisääminen kampaukseen on helppo tapa tuoda häätyyliinsä väriä, rakennetta ja luonnollista kauneutta.

YLELLISEN TYYLIKÄS HÄÄKAMPAUS: TEKSTUROITU NUTTURA

Aina vain upeampia nutturakampauksia on tulossa, ja niistä tulee yhä suositumpia. Teksturoitu nuttura on luonteeltaan elegantti ja klassinen seka ajattoman kaunis. Monet vieraat haluavat pitää hiuksensa auki, joten hyvin stailattu häänuttura saa sinut erottumaan joukosta. Huomio kiinnittyy koruihisi, etenkin jos sinulla on paljon morsiuskoristeita. Jos sinulla on lyhyet hiukset, tämä kampaus on hyvä vaihtoehto, sillä hiuslisäkkeet voi kiinnittää ja peittää kukilla, minkä ansiosta lopputulos näyttää luonnollisemmalta.

 

Etsitkö hiusstylistiä luomaan oman hääkampauksesi? Napsauta alla olevaa linkkiä, niin pääset kampaamohakuun ja löydät lähimmän Redken-kampaamosi.