7 helppoa ja nopeaa treenikampausta
>

7 helppoa ja nopeaa treenikampausta

7 helppoa ja nopeaa treenikampausta

Treenit edessä ja hiukset sillä iänikuisella perusponnarilla? Aiotko aloittaa uuden terveellisemmän elämän? Mikset samalla panostaisi myös kivoihin treenikampauksiin. Arkisessa ponnarissa ei sinänsä ole mitään vikaa. Se on toki helppo ja kätevä kampaus. Joskus siihen kuitenkin kaipaa piristystä. Tarvitaan vain pari helppoa niksiä ja muutamia hiuspinnejä, niin voit luoda pirteän ja toimivan kampauksen treeneihin. Näillä vinkeillä saat puhtia kyykkyihin, vauhtia  spinningiin ja sisäistä voimaa venyttelyyn – nämä kampaukset pysyvät mukana menossa. Tässä seitsemän tyylikästä sporttista kampausta, jotka toimivat treeneissä. 

Korkea poninhäntä leteillä

Uudista klassinen cheerleader-poninhäntä lisäämällä hiusten alaosiin tiukat ja sileät letit. Kampaus voi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta se syntyy itse asiassa helposti. Tuo hiuksesi eteen ja ota niiden vasen osio käteesi. Aloita letittämällä tätä osiota tiukalle ranskanletille, kunnes saavutat päälaen. Kiinnitä osio sivuun pinnillä ja toista letitys hiusten keski- ja oikeanpuoleiseen osioon aloittaen niskasta. Kun olet letittänyt kaikki kolme osiota, kiinnitä loput hiukset korkealle poninhännälle. 

Haluatko kampauksesta vieläkin hienostuneemman? Ota poninhännästä pieni osio, kierrä se poninhännän tyven ympärille ja kiinnitä pinneillä.   Näin piilotat hiuslenkin ja annat lookille hienostuneen säväyksen.  Lisäpinnit auttavat myös kampausta pysymään paikoillaan treenisi ajan.  

Korkea nuttura leteillä

Joko yllä mainittu Korkea poninhäntä leteillä on sinulle tuttu? Kokeile myös tätä särmikästä kampausta, jossa käytetään samaa tekniikkaa, mutta hiukset kierretään lopuksi nutturalle. Kun olet letittänyt kaikki kolme osiota, kierrä vain jäljellä jäävät osiot korkealle nutturalle poninhännän sijaan. Tämä tyyli sopii täydellisesti intensiivisempään treeniin, sillä hiuksesi ovat täysin kiinni eivätkä heilu tiellä. 

Haluatko lisää hiusinspiraatiota? Katso @redken saadaksesi lisää vinkkejä ja ideoita hiusten muotoiluun.  

Tuplaranskanletit

Luo tämä sporttinen tyyli jakamalla hiukset ensin kahteen osioon. Letitä sitten kukin osio ranskanletille aloittaen hiusrajasta. Kiinnitä hiuslenkillä. Kun molemmat osiot on letitetty, vedä lettien reunoja varovasti tehdäksesi niistä paksumman näköiset. Voit myös käyttää ohutpiikkistä kampaa vetääksesi lettien tyveä ulospäin. Kun olet saavuttanut haluamasi paksuuden, kiinnitä kampaus kevyen kiinnityksen antavalla hiuskiinteellä pitääksesi kampauksesta nousevat hiukset poissa.  

Särmikäs ranskanletti

Vie perinteinen ranskanletti uudelle tasolle suihkuttamalla hiuksiin kauttaaltaan rakennetta antavaa suihketta ennen letittämistä. Suihke antaa hiuksillesi ulottuvuutta, tekee niistä helpommin käsiteltävät ja antaa kevyen kiinnityksen,    mikä pitää kampauksesta nousevat hiukset poissa treenatessasi.  

Köysiletti

Haluatko särmikkään ja sporttisen kampauksen, mutta letitys ei suju sinulta niin helposti? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla tätä helppoa köysilettiä. Tee vain poninhäntä, jaa se kahteen osioon ja kierrä osioita toistensa ympärille latvoihin asti. Sido letin pää hiuslenkillä ja kiinnitä kampaus kiiltoa antavalla hiuskiinteellä antaaksesi sille viimeistellyn lookin. 

Täydellinen poninhäntä

Hiusmuotoilun maailmassa poninhännissä on eroa. Kyse on pienistä yksityiskohdista, jotka tekevät lopputuloksesta täydellisen. Aloita tekemällä tavallinen poninhäntä ja sido se hiuslenkillä. Vedä sitten hiusten tyveä hieman luodaksesi päälaelle volyymia. Tupeeraa poninhäntää ja silota sen ulkopinta ohutpiikkisellä kammalla. Saadaksesi poninhäntään vieläkin enemmän tuuheutta voit asettaa hiuslenkin keskelle pinnin – se tekee poninhännästä paksumman näköisen. Viimeistele look ottamalla hiuksia pieni osio ja kiertämällä se hiuslenkin ympärille. Kiinnitä pinneillä. Se on siinä: täydellinen poninhäntä.   

Korkea nuttura

Tiedämme,  mitä ajattelet: ”Sotkuinen nuttura? Ei kovin mullistavaa.” Jos kuitenkin teet tämän kampauksen oikein, se on täydellinen treenilook. Vedä hiuksesi vain sukan tai  nutturavalkin läpi ja  rullaa ne nutturalle  saadaksesi  kampaukseen ulottuvuutta  ja pitääksesi sen paikoillaan. Kiinnitä nuttura pinneillä ja viimeistele  voimakkaan kiinnityksen antavalla hiuskiinteellä .