5 hienoa hiustyyliä, jotka sopivat yhteen talven suosikkiasusteidesi kanssa

5 hienoa hiustyyliä, jotka sopivat yhteen talven suosikkiasusteidesi kanssa

Pipoja, huiveja ja korvanlämmittimiä —voi sentään! Talvipukeutuminen tarkoittaa usein tyyliseikkojen unohtamista sitä mukaa, kun lämpötila alkaa laskea (LINKKI TALVEN HIUSONGELMIEN ARTIKKELIIN). Päätä tänä talvena pitää kampauksesi kauniina ja pidä silti myös korvasi, pääsi ja kaulasi mukavan lämpimänä turvautumalla hienoihin hiustyyleihin, jotka sopivat hyvin minkä tahansa talviasusteen kanssa. Voit sovittaa jokapäiväiset hiustyylisi talven suosikkiasusteisiisi monellakin tavalla. Nämä tyylit auttavat pitämään hiukset kiinni, poissa kasvoilta ja takuttomina tuulessa ja tuiskussakin. Eikö kuulostakin hyvältä? Tässä on viisi hienoa hiustyyliä, jotka kannattaa ottaa kokeiluun tänä talvena.

Hollantilaiset letit

Hanki tyyli: Tuuli voi tunnetusti tuivertaa hiuksia kylminä talvikuukausina, eikä hiusten lentely kasvoille ole kovin mukavaa. Jos haluat pitää hiuksesi kiinni ja poissa tieltä, nämä helpot hollantilaiset letit ovat juuri sinua varten! Etkö ole varma, miten hollantilainen letti tehdään? Tutustu Redken 5th Avenuen pikaohjeeseen! Hollantilaiset letit muistuttavat ranskalaisia lettejä, mutta hiusosiot punotaan leteiksi toistensa ala- eikä yläpuolelta. Se on tosi helppoa!

Aloita jakamalla hiukset keskeltä, jotta saat symmetriset letit. Tee sitten hollantilaiset letit kumpaankin hiusosioon aloittaen hiusrajasta ja jatkaen siitä alaspäin. Näyttääkö siltä, että pienet hiussuortuvat eivät pysy paikallaan letityksen aikana? Käytä kevyttä hiuskiinnettä tai erityistä letitystä helpottavaa Braid Aid 03 -voidetta tuomaan lisää pitoa ja tekstuuria letitettäviin hiuksiin. Se auttaa kurittomien kutrien pitämisessä paikallaan.

Kun pääset hiustesi latvoihin, viimeistele kampaus sitomalla letti hiuslenkillä.

Korkea poninhäntä

Luo look: Rakastatko korkeita kauluksia ja muhkeita huiveja talvella? Pidä huolta tyylistäsi tänä talvena yhdistämällä suosikkihuivisi ja poolokauluksesi sileään, korkeaan poninhäntään. Pohjusta kampaus käyttämällä suihkussa kiiltoa lisäävää shampoota ja hoitoainetta, jotta hiuksistasi tulee hehkuvammat. Levitä sitten pienen kolikon kokoinen määrä föönausöljyä hiuslatvoihin, jotta hiuksesi saavat lisää kiiltoa ja tulevat sileiksi ja helposti kammattaviksi. Föönaa sitten hiuksia, kunnes ne ovat täysin kuivuneet.

Nyt kun hiuksesi näyttävät kiiltäviltä, vedä ne poninhännäksi korkealle pään päälle ja kiinnitä hiuslenkillä. Viimeistele tyyli suihkuttamalla kiiltoa tuovaa suihketta hiusjuuriin, jotta saat lisää syvyyttä ja hehkua.

Ranskanlettinutturat

Hanki tyyli: Kun kaipaat jotain tavallisesta poikkeavaa, ranskanlettinutturat vievät lookisi uudelle tasolle. Aloita kampaus jakamalla hiuksesi keskeltä ja kiinnittämällä toinen osio sivulle hiuslenkillä. Suihkuta sitten käsiteltävään osioon kuivashampoota, jotta hiukset saavat lisää rakennetta ja pitoa. Kun tuote on kuivunut, tee osioon ranskanletti hiusrajasta niskaan.

Jatka siitä letitystä normaalisti muutaman lisäkierroksen ajan, jotta palmikosta tulee tukeva. Kääräise sitten loput hiuksista matalaksi poninhännäksi. Toista samat vaiheet symmetrisesti toiselle puolelle.

Nyt sinulla on kaksi palmikon ja poninhännän yhdistelmää. Ota piikkikampa ja tupeeraa varovasti hiusten latvoihin näyttävää volyymia. Kun olet tupeerannut tarpeeksi, kiedo latvat pieneksi nutturaksi niskaan ja kiinnitä niin monella pinnillä kuin on tarpeen. Voilà – tyylisi kääntää päät ja saa kaikki kadehtimaan mestarillisia kampaustaitojasi. Katso tästä opasvideo, josta saat lisää ohjeita kampauksen tekemiseen.

Sivupalmikko

Luo look: Täydellisen sivupalmikon luomisessa yksityiskohdat ratkaisevat. Aloita tämän klassisen kampauksen tekeminen ottamalla käsiisi hieman mattapinnan antavaa hiuspuuteria ja levitä sitä hiuslatvoihin. Puuteri antaa hiuksillesi parempaa pitoa letityksen aikana ja auttaa saamaan tyylitellymmän lopputuloksen.

Kun olet levittänyt puuterin, palmikoi hiukset niskasta alaspäin ja kiinnitä hiuslenkillä. Jos haluat lisää volyymia palmikollesi, vedä ulompia osioita siten, että palmikko näyttää täyteläisemmältä.

Kun olet kiinnittänyt palmikon, ota silkkinauha ja sido se rusetiksi hiuslenkin päälle. Tämä pieni tehoste tekee palmikosta tyylikkäämmän ja antaa ilmeellesi lisää glamouria.

Palmikoitu nuttura

Luo look: Ei epäilystäkään — nuttura on perinteisen varma valinta lähes joka tilanteeseen. Voit tuoda lisäsäväyksen tähän klassiseen tyyliin lisäämällä pienen palmikon kampauksesi taakse. Tähän helppoon lisävaiheeseen menee vain muutama sekunti, ja se tuo heti lisäterää rennon tyylikkääseen suosikki-lookiisi.

Aloita kääntämällä hiuksesi ylös ja erottamalla pieni osa hiuksistasi niskan kohdalta. Palmikoi niskaan jäänyt osio ja tee hiuksistasi poninhäntä (varo peittämästä palmikkoa). Sitten

kietaise latvat nutturaksi pääsi päälle. Viimeistele tyylisi suosikkikorvalapuillasi ja suuntaa ulos. Niin helppoa se on!

Enää sinun ei tarvitse uhrata tyyliä lämmön vuoksi talveksi. Voit saada molempien parhaat puolet yhdistämällä talven suosikkiasusteesi hienoihin toimiviin tyyleihin. Hiuksesi näyttävät upeilta, mutta pysyt silti lämpimänä koko talven ajan.