15 nopeaa ja helppoa tapaa uudistaa tyyliä

15 nopeaa ja helppoa tapaa uudistaa tyylisi jopa alle 20 minuutissa

Elämä on liian lyhyt Yksitoikkoiseen kauneuteen. Älä kangistu kaavoihisi, vaan uudista kauneutesi vain 20 minuutissa tekemällä pieniä mutta merkittäviä muutoksia tavallisiin rutiineihisi. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? No, voit vaikkapa tehdä luovia kokeiluja hiusvärin kanssa tai vaihtaa kulmakarvojesi tyyliä ja tehostaa siten koko lookiasi muutamassa minuutissa. Kokeile siis rohkeasti juuri sitä uutta tyyliä, jota olet silmäillyt Instagramissa. Lopputulos on ehdottomasti riskin arvoinen. Mietitkö, miten voisit muuttaa tyyliäsi muutamassa minuutissa? Tässä 15 nopeaa ja helppoa kauneusvinkkiä, joiden avulla voit uudistaa hiuksesi, meikkisi ja kyntesi.

1. Kiiltoa kampaukseen

Taistele hiusvärin haalenemista vastaan varaamalla Shades EQ Gloss -palvelu paikallisesta Redken-kampaamostasi. Nämä upeat kiiltopalvelut auttavat korostamaan hiustesi luonnollista hehkua. Ne syventävät hiustesi väriä, poistavat sameutta ja saavat hiuksesi tuntumaan silkinsileiltä.

2. Valepolkkatukka

Toinen kätevä keino dramaattiseen mutta kevyeen muutokseen on valepolkkatukka. Kihartamalla ja kiinnittämällä hiustesi latvat voit muuttaa tavallisen kampauksesi elegantiksi ja retrohenkiseksi polkkatukaksi tuossa tuokiossa.

3. Kokeile otsahiuksia

Klipseillä kiinnitettävät otsahiuslisäkkeet ovat yksi kätevimpiä kampausinnovaatioita. Näillä minilisäkkeillä saat uusittua kampaustasi kätevästi, ilman saksia. Se on myös helpoin tapa selvittää ikuinen ongelma: ’Sopisikohan otsatukka minulle?”

4. Kissamainen katse

Kleopatraa pidetään tyyli-ikonina, ja syystä – hänen silmänrajauksensa olivat aina kohdallaan. Mullista oma silmänrajaustekniikkasi piirtämällä pidempiä linjoja. Pidemmät rajaukset tekevät kissamaisen vaikutelman ja auttavat kohottamaan ja avaamaan katsettasi. Pidä sitä eräänlaisena oikean elämän Snapchat-suodattimena.

5. Räpyttele ripsiäsi

Musta maskara on yliarvostettua. Anna ripsillesi sävähdyttävä silaus käyttämällä värikästä ripsiväriä. Monilla merkeillä, kuten NYX Cosmeticsilla, on upeita, rohkean värisiä maskaroita, jotka muuttavat tylsän tavalliset ripsesi kauniiksi ja rohkeiksi. Jos sinulla on ruskeat silmät, leikittele vihreän ja violetin sävyillä, jotka korostavat suklaanväristä katsettasi. Oletko sinisilmäinen? Korosta runsaita ripsiäsi dramaattisilla pinkin ja koboltin sävyillä.

6. Värjää kulmasi

Kulmakarvojen kuuluu nykyisin olla näyttävät. Huolehdi tyylistäsi viimeistelemällä kulmasi kulmakarvageelillä. Jos haluat säilyttää luonnollisen lookin, täytä kevyesti vain kulmakarvojesi mahdolliset kolot tai tasoita epäsäännöllisiä reunoja. Jos haluat tehdä dramaattisemman vaikutuksen, rajaa kulmakarvojesi reunat geelillä ja täytä keskeltä. Ota sitten nudensävyinen rajauskynä ja korosta kulmakarvojen sävyä, jos haluat vielä näyttävämmän lopputuloksen.

7. Hehkua hetkessä

Jos tunnet olosi kalpeaksi tai kalvakaksi, anna ihollesi pronssinsävyinen piristysruiske itseruskettavalla tuotteella luonnollisen hehkun tehostamiseksi. Markkinoilla on useita nopeasti kuivuvia vaihtoehtoja, joiden avulla olet nopeasti lähtövalmis ilman juovia tai laikkuja. Ovatko itseruskettavat uusi tuttavuus? Kokeile itseruskettavaa voidetta, joka lähtee pois suihkussa! Se on varma tapa saada hehkuva hipiä.

8. Kirkasta hymysi

Kirkasta hymyäsi ja tee hampaistasi valkoisemmat käyttämällä ruokasoodan ja vetyperoksidin yhdistelmää. Hampaiden valkaisun asiantuntijat suosittelevat käyttämään kahta ruokalusikallista vetyperoksidia yhteen osaan ruokasoodaa, jotta saat täydellisen tasaisen koostumuksen. Levitä sitten seos hampaisiisi hammasharjalla ja anna vaikuttaa minuutin ajan ennen huuhtelua.

9. Timanttien säihkettä

Kenelläkään ei ole aikaa täysin tasaiseen, mattapintaiseen ihoon. Tuo eloa pohjameikkiisi käyttämällä korostuspuuteria poskipäillä, amorinkaarella ja kulmaluilla. Kimmeltävä puuteri antaa meikillesi hehkuvan ilmeen ja korostaa piirteitäsi.

10. Ole rohkea

Monet tyylilyylit, kuten Marilyn Monroe ja Taylor Swift, luottavat punaisen huulipunan voimaan. Se tuo hetkessä lisää itseluottamusta! Näyttävä väri vetää huomion puoleensa ja tehostaa tyyliäsi hetkessä. Tuo sisäinen glamourisi esiin NYX Cosmetics Velvet Matte -huulipunan Blood Love -sävyllä, jolla saat upean punaiset huulet.

11. Keimaile tekoripsillä

Saat vavahduttavat ripset hetkessä lisäämällä tekoripset ripsien tyveen. Ammattilaisten vinkki: älä käytä pakkauksessa mukana tulevaa liimaa. Valitse parempilaatuinen ripsiliima, kuten NYX Latex-Free Lash Glue. Liima kuivuu värittömäksi, joten ripsiesi tyveen ei jää kirkkaan valkoista raitaa.

12. Piristä katsettasi

Väsymykselle ei aina voi mitään, mutta väsymystä ei silti tarvitse näyttää. Rajaamalla silmäsi sisäreunasta nudenvärisellä silmänrajauskynällä saat silmiisi virkeän ilmeen. Nudenvärinen sävy auttaa kirkastamaan silmänvalkuaisiasi ja saa sinut näyttämään virkeämmältä.

13. Täydelliset huulet

Mattapintaiset huulipunat ovat suosittuja, ja hyvästä syystä – ne näyttävät upeilta. Anna huulillesi pitkäkestoinen mattaviimeistely mattapintaisella, nestemäisellä huulipunalla, joka saa huulesi erottumaan. Muista kuoria huulesi etukäteen, jotta huulipuna ei paakkuunnu.

14. Käytä geeliä

Älä haaskaa aikaasi kynsilakkoihin, jotka halkeilevat ja haalistuvat. Valitse sen sijaan pitkäkestoisia geelivärejä, kuten Essie’s Gel Couture -sävyt, joita voi laittaa kotona.

15. Kokeile kynsitaidetta

Oletko kyllästynyt tylsiin, yksivärisiin kynsiin? Anna manikyyrillesi ainutlaatuinen vivahde lisäämällä kynsiin muotoja, rakennetta ja taidetta. Se on helppo tapa päivittää ilmettä ilman mittavaa vaivannäköä.