Löydä paras naamio hiustenhoitorutiiniisi
>

Löydä paras naamio hiustenhoitorutiiniisi

Olipa hiuspulmasi mikä tahansa, voit elvyttää hiuksia tai ennaltaehkäistä vauriot lisäämällä hiusnaamion hiustenhoitorutiiniisi.

Myönnetään –– itse kukin on laiminlyönyt hiustenhoitoa joskus ja jättänyt hiusnaamiot kokonaan käyttämättä. Usein naamioihin turvaudutaan vasta viimeisenä keinona, kun hiukset ovat vaurioituneet eikä muu tunnu enää tepsivän. Todellisuudessa naamioita tulisi käyttää paljon aikaisemmin. Kun käytät niitä säännöllisesti hiustenhoidossa, ne voivat sitouttaa kosteutta hiuksiin ja ennaltaehkäistä vaurioita. Jos vielä yhden tuotteen lisääminen hiustenhoitorutiiniin tuntuu työläältä, meillä on ratkaisu. Lue vinkit parhaan hiusnaamion löytämiseen.

Mikä on hiusnaamio?

Sininen Redken Extreme Mega Mask -tuubi kädessä.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Siinä missä hoitoaine ja shampoo on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, naamiota käytetään joka kolmannella pesukerralla tai aina, kun hiukset tarvitsevat tehohoitoa. Tässä asiaa niille, jotka lämpökäsittelevät hiuksia usein! Vaikka suoristusraudalla saa tyylikkäitä kampauksia, pitkällä aikavälillä sen käyttö voi kuivattaa hiuksia. Tämän estämiseksi joissakin hiusnaamioissa on jopa arganöljyn kaltaisia ainesosia, jotka imeytyvät hiuskuituihin. Naamio on tavallaan kuin nollauspainike, jonka avulla hiukset voivat saada uuden alun. 

Miten hiusnaamiota käytetään?

Suorat, terveet ja kiiltävät hiukset kädessä.

Hiusnaamiosta saa eniten irti, kun sen levittää oikein. Aloita levittämällä naamio juuri pestyihin ja pyyhekuivattuihin hiuksiin. Kun hiukset ovat vielä kosteat, levitä naamio niihin käyttämällä harvapiikkistä kampaa. Näin naamio levittyy tasaisesti tyvestä latvaan. Anna naamion vaikuttaa 5–15 minuuttia. Vinkki! Kun hiusnaamio on levitetty tyvestä latvaan, kastele pyyhe erittäin kuumalla vedellä, väännä siitä liika vesi pois ja kietaise se turbaaniksi. Näin voit tehdä hiuksille haudehoidon kotona. Jotta hiuksiin ei synny tuotekertymiä, jätä hoitoaine väliin ja siirry suoraan pesuun. Muista huuhdella naamio pois kylmällä vedellä, jotta hiussuomut sulkeutuvat ja hiuksista tulee kiiltävät. Jos tavoittelet ylellisyyden tuntua ja haluat korjata vaurioituneita hiuksia, voit antaa naamion vaikuttaa yli yön. Naamio ehtii hyvin vaikuttaa kauneusuniesi ajan. 

Pitkät kullanvaaleat aaltoilevat hiukset.

On tärkeää huomata, että hiusnaamioille on aikansa ja paikkansa. Redken-artisti Giovanni Giuntoli neuvoo välttämään naamion käyttöä 3–4 päivää ennen tärkeää tapahtumaa. “…Jos tarkoituksena on tehdä kampaus ja saada hiuksiin volyymia tai laineita, en käyttäisi hiusnaamiota kolmeen päivään ennen tapahtumaa, sillä naamiot todella ylihoitavat hiuksia’… [naamion] elvyttävä vaikutus nimittäin tahtoo lisätä hiuksiin painoa, jolloin kiharat latistuvat ja hiuksista tulee hieman liukkaammat”, hän sanoo. Jätä siis hiusnaamion käyttö raukeisiin sunnuntaiaamuihin, jolloin sinulla ei ole tärkeitä suunnitelmia ja voit varata riittävästi aikaa, jotta naamio ehtii vaikuttaa. 

Paras hiusnaamio hiustyypillesi

Redken All Soft Mega Mask, Color Extend Magnetics Mega Mask ja Extreme Mega Mask vierekkäin tiskillä.

Hiusnaamiosta on hyötyä oikeastaan kaikille. Vuodenajan vaihtelut, saasteet ja päivittäinen kulutus vaikuttavat hiuksiin, vaikka ne eivät vaikuttaisi vaurioituneilta ja olisivat suhteellisen terveet. Hoitoa kaipaaville suortuville sopii  All Soft -sarjan Deep Conditioning Mega Mask,joka tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Värjätyt hiukset puolestaan hyötyvät hoitovaikutuksia pidentävästä naamiosta, joka voi antaa hiuksille lisää elinvoimaa jopa kolmeksi pesuksi.  RCT Protein Complex -yhdisteen ansiostaMega Mask -tuoteperheemme kaksitehoiset koostumukset tarjoavat täsmähoitoa niin hiusten tyvelle, ytimelle kuin latvallekin. Myös pörröisyyteen taipuvat hiukset voivat hyötyä silottavasta naamiosta, ja  Frizz Dismiss sopii juuri tähän tarkoitukseen. Tehohoito suojaa hiuksia kosteudelta tehden niistä helpommin käsiteltävät. Muistathan, että hiukset ovat kuin kruunu, ja niiden hoitaminen kannattaa. Kun löydät täydellisen naamion, et enää halua olla ilman sitä.